boseron Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Panowie ja właśnie z myjki wróciłem 23 była a kolejki jak do mięsnego za komuny czy każdy Polak chce pokazać sie czystym samochodem u Rodziny moze to i dobrze a więc tak: Wszystkiego najlepszego przede wszystkim spokoju i spędzenia Świąt w gronie Rodziny, zatrzymania na chwile i zwrócenia uwagi co tak naprawde w życiu jest najważniejsze (oprócz Audi ma sie rozumieć ) a tak pozatym zdrowia, uśmiechu i dystansu do samego siebie tego Wam wszystkim życze i ciesze sie ze jest takie forum bo lubie oglądać wasze mordki co jakiś czas [br]Dopisany: 23 Kwiecień 2011, 00:03_________________________________________________ale pojechałem sentymentalnie
Gość PrZeMiAn Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Panowie ja właśnie z myjki wróciłem 23 była a kolejki jak do mięsnego za komuny czy każdy Polak chce pokazać sie czystym samochodem u Rodziny moze to i dobrze a więc tak: Wszystkiego najlepszego przede wszystkim spokoju i spędzenia Świąt w gronie Rodziny, zatrzymania na chwile i zwrócenia uwagi co tak naprawde w życiu jest najważniejsze (oprócz Audi ma sie rozumieć ) a tak pozatym zdrowia, uśmiechu i dystansu do samego siebie tego Wam wszystkim życze i ciesze sie ze jest takie forum bo lubie oglądać wasze mordki co jakiś czas [br]Dopisany: 23 Kwiecień 2011, 00:03_________________________________________________ale pojechałem sentymentalnie Witam Powiem Ci Boseron, że jak nigdy nie płaczę tak teraz łeska mi sie w oku zaszkliła Ty zamiast Darka Nowaka w Komendzie powinieneś być celebrytą. Z takim gadanym to nawet by Lecha z Wawelu przenieśli Również przy okazji Panowie i Panie chcę życzyć tego co najpiękniejsze w gronie rodzinnym, a na ulicy aby w ciągu tych kilku dni każdy z Was miał czyste furki
Transitpower Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 :hi: http://www.poboczem.pl/fotosy/zdjecie,iId,202388,iSort,4,iTime,3
Gość PrZeMiAn Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 :hi: http://www.poboczem.pl/fotosy/zdjecie,iId,202388,iSort,4,iTime,3 Hahahah dobre
Cuber Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Panowie i Panie, Wesołych i Radosnych Świąt Wielkanocnych
vertus69 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Wszystkiego dobrego z okazji Świąt Wielkiej Nocy.
gucio07 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 również Wszystkiego Najlepszego z okazji Świąt Wielkanocnych
zieluch Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 :hi:Najlepszego Henie P.S. Nie zechlać się za mocno :gwizdanie:
jarko Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 P.S. Nie zechlać się za mocno :gwizdanie: Dobra
FANTOMAS Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Witam wesołych świąt dla wszystkich nawet tych co mają diesla ( a zwłaszcza BLB ) Mam pytanie czy ktoś wie w którym dokładnie miejscu jest planowany węzeł S7 "Kocmyrzowska" ?
gruszka Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 jest na PS3 jakis fajny symulator lotow zwlaszcza śmigłowcowych ??
LukaszD Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Witam Wszystkich! Wesołych i spokojnych życzę
boseron Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 jest na PS3 jakis fajny symulator lotow zwlaszcza śmigłowcowych ?? napij sie w Święta bedziesz miał symulator lotów w realu
gruszka Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 jest na PS3 jakis fajny symulator lotow zwlaszcza śmigłowcowych ?? napij sie w Święta bedziesz miał symulator lotów w realu kiedy wątroba jużnie może
boseron Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 jest na PS3 jakis fajny symulator lotow zwlaszcza śmigłowcowych ?? napij sie w Święta bedziesz miał symulator lotów w realu kiedy wątroba już nie może to wal dożylnie
pawel1380 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 dozylnie to niemozliwe smierc ale mozna na tzw wacika
Rekomendowane odpowiedzi