david_n Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 A macie jakąś miejscówke?? Bo jeśli nie - to ja moge coś zaproponować :gwizdanie: Jest mnóstwo ciekawych miejsc w pobliżu mnie Przywioze grill'a jakby co... Chociaż Karol ma większego
boseron Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 ja tez mam kazdy dzień w tym tygodniu wolny bo pracuje tylko jeden dzień w tym tygodniu we wtorek grilik krzesełka stolik to jest to dostosuje sie
gruszka Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Kamil daje radę ta skromna B2 :oklaski: jak coś mam kupca na nią kto by chciał takiego strucla ja
Wąski Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Kamil daje radę ta skromna B2 :oklaski: jak coś mam kupca na nią kto by chciał takiego strucla ja jest nas trzech
Cuber Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Opublikowano 9 Maja 2011 To kiedy robimy grilla ? Czwartek czy czekamy do Niedzielnego spota?
Transitpower Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 To kiedy robimy grilla ? Czwartek czy czekamy do Niedzielnego spota? Jestem za czwartkiem A macie jakąś miejscówke?? Bo jeśli nie - to ja moge coś zaproponować :gwizdanie: Jest mnóstwo ciekawych miejsc w pobliżu mnie Dawaj coś Przywioze grill'a jakby co... Chociaż Karol ma większego Możemy coś przypiec w pobliżu mojego domu. Są dwie możliwości - zostawiacie auta pod domem (nie mam dzieci ani skurwys..nów ) i z buta 100m na miejsce lub dojazd prosto do celu ale po dość mocno nierównej i kamienistej drodze. W każdym razie miejsce jest piękne, dookoła cisza i spokój więc można robić co się komu podoba. Jeśli ktoś będzie chciał wcześniej sprawdzić o czym pisze - to prosze do mnie dzwonić (albo PW).
Transitpower Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 A może Skałki Parking pod nosem praktycznie. Może i tam być, ale jak będzie ładna pogoda to będzie dużo ludzi... W każdym razie propozycje rzuciłem. Jak zaakceptujecie to dobrze a jak nie - to ja się dostosuje
sokolnh Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Kamil daje radę ta skromna B2 :oklaski: jak coś mam kupca na nią kto by chciał takiego strucla ja no to kupować i budować
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Witam startujemy z zapisami na X Ogólnopolski Zlot Audi A4 Klub Polska Zapraszamy info: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=202077.0
sokolnh Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 "Posiadacz rachunku : Jarosław Matys, os. Boh. Września 38/10, 31-621 Kraków W tytule: nick i rodzaj opłaty, np jarko zaliczka lub jarko zlot" To też jarko organizujesz czy tylko kasę bierzesz ?
PABLO Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Cuber i Jarko pomagają Makaveli w organizacji [br]Dopisany: 09 Maj 2011, 18:59_________________________________________________Jakie RS4 http://www.joemonster.org/filmy/34948/Poscig_za_Audi_RS4_
jarko Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 "Posiadacz rachunku : Jarosław Matys, os. Boh. Września 38/10, 31-621 Kraków W tytule: nick i rodzaj opłaty, np jarko zaliczka lub jarko zlot" To też jarko organizujesz czy tylko kasę bierzesz ? Coś tam pomagam
boseron Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 to jak czwartek grill ? ja chętnie piwko strzele jedno schłodzone i zagryze kiełbachą
Rekomendowane odpowiedzi