Cuber Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Opublikowano 10 Maja 2011 no to poczekajmy na opinie innych co do godziny ps. narazie nie dziękuję
KERCZI Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 18 za wczesnie... bez pytań.... http://www.bezwypadkowy.net/forum/59-ocena-auta/11178-bmw-m5
Cuber Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Opublikowano 10 Maja 2011 18 za wczesnie... bez pytań.... http://www.bezwypadkowy.net/forum/59-ocena-auta/11178-bmw-m5 link nie działa :gwizdanie:
hornet Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 18 za wczesnie... bez pytań.... http://www.bezwypadkowy.net/forum/59-ocena-auta/11178-bmw-m5 link nie działa :gwizdanie: działa działa.....
Transitpower Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 To ja idę spać, bo jutro kolejny pracowity dzień. Czekam zatem na info od reszty co do godziny. A tak na marginesie - jestem za tym, żeby każdy we własnym zakresie coś sobie przywiózł na tego grilla. Ja kupie sobie mięsko tylko dla siebie, bo głupio się przyznać, ale naprawde nie mam żeby założyć za zakup nawet głupich ćwiartek z kurczaka, kiełbasy czy nawet węgla ;( Mam nadzieje że to zrozumiecie Oferuję jednak pełne zaangażowanie w to spotkanie i poświęcę nawet swojego starego i rozpadającego się (ale nadal sprawnego) grilla
hornet Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 u mnie nie działa :gwizdanie: hmmm na czym nie działa ??(przeglądarka)
Cuber Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Opublikowano 10 Maja 2011 u mnie nie działa :gwizdanie: hmmm na czym nie działa ??(przeglądarka) nie moge wogołe otworzyć przez explorer-a strony www.bezwypadkowy.net przez anymousa poszło bez pytań.... http://www.bezwypadkowy.net/forum/59-ocena-auta/11178-bmw-m5 ciekaw jestem czy faktycznie to odbudowali czy poszedł przeszczep
PABLO Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 bez pytań.... http://www.bezwypadkowy.net/forum/59-ocena-auta/11178-bmw-m5 masakra A tak na marginesie - jestem za tym, żeby każdy we własnym zakresie coś sobie przywiózł na tego grilla. Ja kupie sobie mięsko tylko dla siebie, bo głupio się przyznać, ale naprawde nie mam żeby założyć za zakup nawet głupich ćwiartek z kurczaka, kiełbasy czy nawet węgla ;( Mam nadzieje że to zrozumiecie Oferuję jednak pełne zaangażowanie w to spotkanie i poświęcę nawet swojego starego i rozpadającego się (ale nadal sprawnego) grilla Damy radę nie martw się :good:
boseron Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 ja moge i o 18-tej i pozniej ale fakt nie tyle ze zimno co ciemno. 18.30 moze być ? a co do mięska to jak kazdy cos przyniesie to znając życie i tak bedziemy mieć jedzenia po uszy bo z reguły zawsze jest za duzo- z tym nigdy nie było problemu. Pablo ja na zloce Vag tez kładłem kiełbaski na grila więc nie siej farmazonów przeciez to nie o to chodzi kto co przynosi ale dobrze byłoby aby w miare równo kazdy przyniósł, 2 kiełbaski+ skrzydełko lub karczek to chyba niewiele. [br]Dopisany: 11 Maj 2011, 00:38_________________________________________________spadam w kimono
PABLO Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 ja moge i o 18-tej i pozniej ale fakt nie tyle ze zimno co ciemno. 18.30 moze być ? a co do mięska to jak kazdy cos przyniesie to znając życie i tak bedziemy mieć jedzenia po uszy bo z reguły zawsze jest za duzo- z tym nigdy nie było problemu. Pablo ja na zloce Vag tez kładłem kiełbaski na grila więc nie siej farmazonów przeciez to nie o to chodzi kto co przynosi ale dobrze byłoby aby w miare równo kazdy przyniósł, 2 kiełbaski+ skrzydełko lub karczek to chyba niewiele. [br]Dopisany: 11 Maj 2011, 00:38_________________________________________________spadam w kimono Sorry może źle powiedziałem że tylko ja i mehow , bo też były inne osoby, jarko jeszcze tam coś kupił i Wąski chyba, chodziło mi o to by teraz każdy coś przywiózł i nikt nie będzie miał wszystkiego na jednej głowie
nex Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 PABLO najpierw chwaliłeś się że w 2 kupiliście wszystko a teraz nagle już się zrobiło 6
Wąski Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 Pablo widze fuuul organizator a żarełko tez załatwisz? Z żarełkiem to już musimy się wszyscy zgadać, bo ostatnio ja i Mehow tylko kupiliśmy ale na szczęście wystarczyło. :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2:[br]Dopisany: 11 Maj 2011, 08:55_________________________________________________ u mnie nie działa :gwizdanie: hmmm na czym nie działa ??(przeglądarka) nie moge wogołe otworzyć przez explorer-a strony www.bezwypadkowy.net przez anymousa poszło bez pytań.... http://www.bezwypadkowy.net/forum/59-ocena-auta/11178-bmw-m5 ciekaw jestem czy faktycznie to odbudowali czy poszedł przeszczep nie opłaca się naprawiać za duże uszkodzenia -szczep jak nic
PABLO Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 PABLO najpierw chwaliłeś się że w 2 kupiliście wszystko a teraz nagle już się zrobiło 6 Podupczyło mi się
FANTOMAS Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 Wpadłbym chętnie na tego grilla ale widzę że chyba tylko po to żeby go zagasić bo do 20 pewnie się nie wyrobię a i na dojazd sporo mi zejdzie zobaczymy będę dzwonił
Transitpower Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 No to na czym stoimy jeśli chodzi o grilla?? O której chcecie zbiórke?? JArko prosił przekazać że zakupił kilo karkówki i już marynuje na jutro. Ja byłem dziś na rekonesansie i z dojazdem na samo miejsce może być lipa. Ledwo co swoim dojechałem, a był to prawdziwy offroad. Tak więc chyba zostawimy wszystkie auta u mnie (o ile się zmieszczą) i pójdziemy kilka metrów z buta. Z resztą decyzje podejmiemy jutro na BP. Ewentualnie obczaje jeszcze dziś kilka innych miejscówek i wieczorem napisze co i jak.
Cuber Opublikowano 11 Maja 2011 Autor Opublikowano 11 Maja 2011 a moze poprostu pojedziemy na Bagry Krakowskie i tam zrobimy sobie grila dojazd jest
sokolnh Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 No to na czym stoimy jeśli chodzi o grilla?? O której chcecie zbiórke?? JArko prosił przekazać że zakupił kilo karkówki i już marynuje na jutro. Ja byłem dziś na rekonesansie i z dojazdem na samo miejsce może być lipa. Ledwo co swoim dojechałem, a był to prawdziwy offroad. Tak więc chyba zostawimy wszystkie auta u mnie (o ile się zmieszczą) i pójdziemy kilka metrów z buta. Z resztą decyzje podejmiemy jutro na BP. Ewentualnie obczaje jeszcze dziś kilka innych miejscówek i wieczorem napisze co i jak. ja dojadę moją coupetą
Rekomendowane odpowiedzi