mega13 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Gadaj z Keżorem niech Ci wkomponuje wirtualnie do zdjęcia takie grawerki[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2008, 16:24 _________________________________________________Sokół też się chyba bawił VT
PABLO Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Jeszcze raz dzięki za życzonka Pablo słysząlem ze organizujesz jakąs bibke w miescie z tej okazji...... :gwizdanie: Imprezka będzie ale nie dziś bo od jutra zaczynam nową pracę w Media Markcie także sorki ale coś sie pózniej wymyśli. Panowie dziś skillowałem się z B8 2.0TDI na Bora Komorowskiego, mniej więcej do 110 km/h szliśmy łeb w łeb dopiero na trójce mu zacząłem odjeżdzać ale powiem wam ze jestem w szoku jak ten silnik chodzi :>[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2008, 16:41 _________________________________________________ Pablo może wspólna imprezka... :gwizdanie: Dobry pomysł :>
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 tak , a co warszafsioki pisali? yo Pablo , wszystkiego najlepszego :th:
Michas Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 dobre, dobre no oczywiscie sztywna, tyle ze chyba na tych aukcjach to cena jest tylko do rękojmi i i kabury a pałkę trzeba kupić osobno Pisz do chłopa bo w aukcji nie wolno pisac że sprzedaja pałkę bo od razu pracownik allegro usówa, napewno w opisie jest sugestia że to z pałką, tylko najczęściej właśnie piszą że futerał do pałki. masz chyba rację , jutro powinienem mieć już pałe u siebie, obym nie musiał jej testować już w pierwszy dzień
PABLO Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 http://get4b.wrzuta.pl/audio/v0ZSdgyXp9/feel_-_jak_aniola_glos_dj_marquees_remix :dance:
Cuber Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Pablo Ty discopolowcu :gwizdanie:
Młody Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Był spot w krakowie więc ja zapraszam na spot koło Nowego Sącza nad jeziorem rożnowkism 10 -11 maj :> będą chętni???
Gość rob Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Był spot w krakowie więc ja zapraszam na spot koło Nowego Sącza nad jeziorem rożnowkism 10 -11 maj :> będą chętni??? jak spot dwudniowy, to pewnie tak
Młody Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 No ja myslę załtawię rejs statkiem z Różnowa do miejscowosci Gródek nad Dunajcem ( to jest 5 km po wodzie :> ) oraz cały prywaty dom z pokojami i miejscem parkingowym ) i zebranie na zaporze wodnej w Rożnowie . A tu macie widok na jeziroko
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 jak na dwa dni to kusząca propozycja , nie wiem jak reszta ale może być ciekawie :gwizdanie:
Azg Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Hmm niezla mysl, moze tez sie załapie na takie cos
sokolnh Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 eeee założe sie że nikt nie pojedzie
Gość rob Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 eeee założe sie że nikt nie pojedzie na faktach
Młody Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 eeee założe sie że nikt nie pojedzie No to ja do Was już nie pojadę z krka macie 90 km a koszt za dwa dni zakmkinie się w kwocie około 70 zł z noclegiem
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 eeee to za tanio , nie jedziemy
Młody Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 eeee to za tanio , nie jedziemy No dobra to ja po znajomsci wszytko załtwiiam jak tanio to może byc po 140 zł jeszcze sobie cos do furki kupię
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 nie no ... teraz to Nas chcesz oszukać ... nie jedziemy :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi