gucio07 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Również podziękował za spota .Paweł motor pierwsza klasa jak nowy.PABLO trzeba było przyjechać a nie siedzieć cały czas przed tym TV
PABLO Opublikowano 12 Czerwca 2011 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Również podziękował za spota .Paweł motor pierwsza klasa jak nowy.PABLO trzeba było przyjechać a nie siedzieć cały czas przed tym TV Powiedziałem że oglądam F1 a nie tylko jak Kubica jeździł :gwizdanie: Tak pisać możesz do kilku osób które mogę Ci wymienić, ja zawsze praktycznie jestem na spotach i nie ma nad czym dyskutować.
Cuber Opublikowano 12 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2011 dzięki Panowie za spota Cuber za czerwone pod Plazą 300 zł i 6 pkt. eeee tam czerwone , jak dla mnie to było wczesne pomarańczowe trafiłem ptaszka pod M1 tylko pióra zostały na grillu
gucio07 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Również podziękował za spota .Paweł motor pierwsza klasa jak nowy.PABLO trzeba było przyjechać a nie siedzieć cały czas przed tym TV Powiedziałem że oglądam F1 a nie tylko jak Kubica jeździł :gwizdanie: Tak pisać możesz do kilku osób które mogę Ci wymienić, ja zawsze praktycznie jestem na spotach i nie ma nad czym dyskutować. Dobra już się tak nie bulwersuj od razu
pawel1380 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Również podziękował za spota .Paweł motor pierwsza klasa jak nowy.PABLO trzeba było przyjechać a nie siedzieć cały czas przed tym TV Dzięki. Fajnie że Mirek wpadł.
PABLO Opublikowano 12 Czerwca 2011 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Ponad 4h formuły1, wyścig który pobił wszystkie rekordy, kto nie oglądał niech żałuje
Cuber Opublikowano 12 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2011 Ponad 4h formuły1, wyścig który pobił wszystkie rekordy, kto nie oglądał niech żałuje nie oglądalem i uważam że nie mam czego załowac :gwizdanie: ps. dobranoc
pawel1380 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Opublikowano 12 Czerwca 2011 A ja jeszcze szybko pytanko.. Czy ma ktoś może maszynę(odkurzecz piorący) pożyczyć? Na jeden dzień Bardzo potrzebuję coś przeprać.
Wąski Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 A ja jeszcze szybko pytanko.. Czy ma ktoś może maszynę(odkurzecz piorący) pożyczyć? Na jeden dzień Bardzo potrzebuję coś przeprać. Sprawdziłeś DPF bo jak nie to Seba na Balickiej to zrobi bez problemu dzwoniłem do niego
leewang Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Koledzy, możecie polecić dobrą firmę w Krakowie która uzupełni czynnik i odgrzybi klimatyzację?
pawel1380 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 A ja jeszcze szybko pytanko.. Czy ma ktoś może maszynę(odkurzecz piorący) pożyczyć? Na jeden dzień Bardzo potrzebuję coś przeprać. Sprawdziłeś DPF bo jak nie to Seba na Balickiej to zrobi bez problemu dzwoniłem do niego Niestety strasznie się zraziłem na nim jako specjaliście.Historii opowiadał chyba nie będę bo bez sensu. Zrobił mega druciarstwo i tyle.W tym przypadku ASO poprawiało.
gruszka Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Panowie Audi wygrało 24 Le Mans cza by to jakośopić
miron78 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 dzięki za wczorajszy zlocik ( tym co byli i telewizor im nie dziwny ) Cuber za załatwienie sprawy.......................... szkoda tylko wczorajszego mandaciku
Cuber Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2011 .......................... szkoda tylko wczorajszego mandaciku a za co dostałeś bo nie wierze ze za prędkość bo to do Ciebie nie bylo by podobne Cuber za załatwienie sprawy..... no problemos ps. fajna pani była w sekretariacie
Wąski Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Panowie Audi wygrało 24 Le Mans cza by to jakoś opić no to pijemy [br]Dopisany: 13 Czerwiec 2011, 11:48_________________________________________________ A ja jeszcze szybko pytanko.. Czy ma ktoś może maszynę(odkurzecz piorący) pożyczyć? Na jeden dzień Bardzo potrzebuję coś przeprać. Sprawdziłeś DPF bo jak nie to Seba na Balickiej to zrobi bez problemu dzwoniłem do niego Niestety strasznie się zraziłem na nim jako specjaliście.Historii opowiadał chyba nie będę bo bez sensu. Zrobił mega druciarstwo i tyle.W tym przypadku ASO poprawiało. aha spox
norbi3000 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 sprzedam: http://otomoto.pl/yamaha-xvs-650-dragstar-custom-M2675758.html
pawel1380 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 sprzedam: http://otomoto.pl/yamaha-xvs-650-dragstar-custom-M2675758.html Widzę że cię natchnąłem na sprzedaż
Rekomendowane odpowiedzi