FANTOMAS Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,10425344,Policyjne_sposoby_na_unikanie_kar_na_drogach.html ...Sprawdziliśmy, ilu funkcjonariuszy w Krakowie zostało ukaranych mandatami za wykroczenia drogowe od stycznia tego roku. Wśród jednostek podległych komendzie wojewódzkiej policji (kilka tysięcy funkcjonariuszy) mandaty dostało... dziesięciu... :polew: sami wzorowi kierowcy tiaaa.... :chytry:
Cuber Opublikowano 7 Października 2011 Autor Opublikowano 7 Października 2011 Dzieki Cuber za zalatwienie wszystkich tematow Dzięki za odwiedziny Grodu Kraka i za "reklamówkę"
zieluch Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Dzieki Cuber za zalatwienie wszystkich tematow Dzięki za odwiedziny Grodu Kraka i za "reklamówkę" To walizki już nie w modzie
FANTOMAS Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Dzieki Cuber za zalatwienie wszystkich tematow Dzięki za odwiedziny Grodu Kraka i za "reklamówkę" To walizki już nie w modzie Jak chcesz sobie zamówić nietypowego spota to tylko koperta albo reklamówka
gucio07 Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 z wieczora .Transit daj mi namiary gdzie kupowałeś ten mechanizm wycieraczek i ile cię to kosztowało bo u mnie znów to zaczyna padać i uj mnie już zalewa
nex Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Panowie w niedzielę biegusiem mi proszę na wybory i głosujemy na PiS
Transitpower Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 z wieczora .Transit daj mi namiary gdzie kupowałeś ten mechanizm wycieraczek i ile cię to kosztowało bo u mnie znów to zaczyna padać i uj mnie już zalewa Tu masz linka z aukcją. Sklep jest kawałek za Białym Prądnikiem - w strone Zielonek przy ul. Malinowej 1. Ale jak będziesz zakładał, to zadzwoń do mnie - podpowiem Ci co zrobić żeby nie zj***ć mechanizmu na dzień dobry (co mnie się przytrafiło ) http://allegro.pl/mechanizm-wycieraczek-audi-a4-passat-b5-nowy-i1847082280.html[br]Dopisany: 07 Październik 2011, 22:42_________________________________________________ Panowie w niedzielę biegusiem mi proszę na wybory i głosujemy na PiS Śmiej się... Ale pomimo pogardy i nienawiści do wyżej wymienionej frakcji politycznej - pewna grupa społeczna, której elektorat jest naprawde bardzo liczny, będzie na nich głosować - tylko dlatego, żeby poprawić sobie byt... Jeśli wiesz o kim pisze - to zapewne zrozumiesz. A jeśli nie wiesz - po wyborach Ci powiem. W każdym razie, mając zero poszanowania dla lidera tej partii, nie zgadzając się z wiekszością ich programu (który i tak nie będzie zrealizowany) - jestem zmuszony na głosowanie za nimi - tylko po to, żeby poprawić sobie byt. Tak więc Panie i Panowie - w niedziele biegusiem na wybory i głosujemy na PiS. NIESTETY
gucio07 Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 z wieczora .Transit daj mi namiary gdzie kupowałeś ten mechanizm wycieraczek i ile cię to kosztowało bo u mnie znów to zaczyna padać i uj mnie już zalewa Tu masz linka z aukcją. Sklep jest kawałek za Białym Prądnikiem - w strone Zielonek przy ul. Malinowej 1. Ale jak będziesz zakładał, to zadzwoń do mnie - podpowiem Ci co zrobić żeby nie zj***ć mechanizmu na dzień dobry (co mnie się przytrafiło ) http://allegro.pl/mechanizm-wycieraczek-audi-a4-passat-b5-nowy-i1847082280.html Dobra dzięki wielkie
Cuber Opublikowano 7 Października 2011 Autor Opublikowano 7 Października 2011 Ja ide na POwaznie głosować ps. Nex czy Ty zawsze musisz dolewac oliwy do ognia ? :wallbash:
gruszka Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 Ja ide na POwaznie głosować ps. Nex czy Ty zawsze musisz dolewac oliwy do ognia ? :wallbash: ale że znaczy na PIS głosować nie wolno??
Cuber Opublikowano 8 Października 2011 Autor Opublikowano 8 Października 2011 Chodziło o to że po co rozpoczynac temat który wiecznie doprowadza do kłótni btw
ozi_wells Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 PISiory i POjeby ja bede na Palikota głosował i uj. :>
Transitpower Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 PISiory i POjeby ja bede na Palikota głosował i uj. :> :oklaski: [br]Dopisany: 08 Październik 2011, 10:47_________________________________________________ Chodziło o to że po co rozpoczynac temat który wiecznie doprowadza do kłótni Nikt nie zamierza się kłócić. To jest zwykła i jak zauważyłeś kulturalna wymiana poglądów. Z resztą na końcu zgodziłem się z NEXem, że w niedziele idziemy na wybory i głosujemy na PiS
Wąski Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 Ja ide na POwaznie głosować nie tylko Ty
Cuber Opublikowano 8 Października 2011 Autor Opublikowano 8 Października 2011 [br]Dopisany: 08 Październik 2011, 12:15_________________________________________________http://motoryzacja.interia.pl/galerie/wypadki/zima-w-pazdzierniku/zdjecie/duze,1535592,2,11 :kox:
Diego Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 grunt to dobrze umyc samochod:
ozi_wells Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 http://pl.memgenerator.pl/mem-image/spoiler-wydech-sport-zderzaki-kazda-dupe-wyrwe-w-krzaki-pl-ffea00 :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi