LukaszD Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Czy ktoś z Was mógłby mi polecić gdzie w Krakowie dobrze zregeneruję turbinę do 1.9 AVF? Mój mechanik poleca mi jakiś zakład w Trzebini ale ponoć drogo tam jest... Temat pilny:/
KERCZI Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Czy ktoś z Was mógłby mi polecić gdzie w Krakowie dobrze zregeneruję turbinę do 1.9 AVF? Mój mechanik poleca mi jakiś zakład w Trzebini ale ponoć drogo tam jest... Temat pilny:/ w KRK raczej nie ma jakiegos super zakladu...JAWORZNO...zapytaj Boserona o dokladny adres.
lennox Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Panowie jak z dzisiejszym spotem? :> Dużo osób się zapowiada? Ja zapewne sie pojawię Ja zapewne też
danieldt Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 W takim razie ja też pewnie zawitam do Krk;)
KERCZI Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 :polew:[br]Dopisany: 03 Listopad 2011, 17:37_________________________________________________ Panowie: Sprzedam SAMSUNGI GALAXY NOWE z Orange Kupione dzisiaj. S2 - 1500zł (2szt) S+ - 1000zł (18szt)
nex Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Oddałem dzisiaj autko do lakiernika, w sobotę odbiór. Za poniższe 150zł - malowana część zderzaka do odcięć Wczoraj zastałem taki widok Godzinka mojej pracy i efekt taki: A za to 250zł - malowany kawałek błotnika do zagięcia + bezbarwny na cały błotnik po listwę dachową Panowie kiedyś pisaliście o jakimś dobrym lakierniku. Potrzebuje przed zimą zrobić dosłownie minimalną wpyłeczkę na błotniku z tyłu. Chyba przystępne ceny, zobaczymy jakość usługi
Wąski Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 :polew:[br]Dopisany: 03 Listopad 2011, 17:37_________________________________________________ Panowie: Sprzedam SAMSUNGI GALAXY NOWE z Orange Kupione dzisiaj. S2 - 1500zł (2szt) S+ - 1000zł (18szt) cena ostateczna ?
Yoghurt Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 S2 - 1500zł (2szt) a wystawiasz na to fv?
PABLO Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Panowie kiedyś pisaliście o jakimś dobrym lakierniku. Potrzebuje przed zimą zrobić dosłownie minimalną wpyłeczkę na błotniku z tyłu. Chyba przystępne ceny, zobaczymy jakość usługi nex od kiedy siebie cytujesz Panowie dzięki za spota, ja się wcześniej zwinąłem bo grypsko mnie rozłożyło i miałem się nie zjawiać ale Miło było zobaczyć nowych forumowiczów :good:
miodzio Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 również dzięki sorki ze tak zawinąłem się spod HT no ale .... siła wyższa
danieldt Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Dzięki za spota Miło było poznac
PABLO Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 http://www.maxior.pl/film/157716/Gruszowiec_skaczace_samochody
Rekomendowane odpowiedzi