Transitpower Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Ok , ale prosze bez napinek , szydery itp Okey Judku Gumiorku... Nie śmiej się z Judka bo Cie Piesek pogryzie :>
FANTOMAS Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Ok , ale prosze bez napinek , szydery itp tiaaaa... bez
onlyblack Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 podkrakowskie okolice, młodzieńcze lata
Transitpower Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 I tak dzisiaj Judki wygrają... Spadną z ligi, ale derby wygrają Do połowy masz racje
maciejas002 Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 taka sobie zabawka http://www.vimulator.com/#
Transitpower Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 No to mistrz Polski pokazał klase Gratki Cracovia, gratki Cuber Widzisz Jarko... Trzeba było się o flasie założyć
Cuber Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Opublikowano 6 Listopada 2011 Gratki Cracovia, gratki Cuber Dzieki Transit
Transitpower Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 :shocked: http://wiadomosci.onet.pl/wideo/pobieraja-organy-od-bezbronnych-uchodzcow,10662873,1,klip.html#play :shocked:
siemian Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Panowie oficjalnie ogłaszam że wczoraj się zaręczyłem. Oczywiście jak przystało na sympatyka marki Audi- oświadczyny odbyły się w samochodzie... Co prawda miejsce to nie było pierwotnie planowane na zaręczyny ale tak wyszło Poznaliśmy się dzięki Audi to i zaręczyny mogły w nim być. :decayed:
Tukan Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 No to szkoda mi twojej narzeczonej bedzie cie kiedys musiala widywac codziennie :polew: zart GRATULACJE
Cris Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Panowie oficjalnie ogłaszam że wczoraj się zaręczyłem. Oczywiście jak przystało na sympatyka marki Audi- oświadczyny odbyły się w samochodzie... Co prawda miejsce to nie było pierwotnie planowane na zaręczyny ale tak wyszło Poznaliśmy się dzięki Audi to i zaręczyny mogły w nim być. :decayed: Gratuluje :good:
Transitpower Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 http://video.interia.pl/obejrzyj,film,131061,sortuj,n,st,,pozycja,64,jak_wy%C5%82udzi%C4%87_odszkodowanie :polew:
lennox Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 No to Panowie, gorsza strona błoń dostała lanie. Nie istnieli na trybunach to też nie istnieli na boisku. Pozdro dla przegranych kibiców. :gwizdanie: PS> Każdy to powie, Cracovia rządzi w Krakowie
Cuber Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Opublikowano 6 Listopada 2011 Każdy to powie, Cracovia rządzi w Krakowie
FANTOMAS Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Panowie oficjalnie ogłaszam że wczoraj się zaręczyłem. Oczywiście jak przystało na sympatyka marki Audi- oświadczyny odbyły się w samochodzie... Co prawda miejsce to nie było pierwotnie planowane na zaręczyny ale tak wyszło Poznaliśmy się dzięki Audi to i zaręczyny mogły w nim być. :decayed: a co to za mechanik ten co dobrze ci przepchał EGR
siemian Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 bardzo śmieszne Tomciu :decayed: :decayed:Takie akurat na twoim poziomie :tongue4:
FANTOMAS Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 bardzo śmieszne Tomciu :decayed: :decayed:Takie akurat na twoim poziomie :tongue4: No nie wiem na jakim poziomie teraz jesteś ze szczęscia może na poziomie sofy czy też klamki u drzwi jak tydzień temu a z tego co pamiętam to ostatnio orłem nie byłeś jeśli chodzi o kulturę osobistą i gdyby nie koleżanka żony to byśmy chyba mieli nieprzyjemną rozmowę za pare tekstów jakie za nami puściłeś ale uznałem że pijany to pier..li trzy po trzy i odpuściłem
Rekomendowane odpowiedzi