Wąski Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 TEHMEENA / MS. MEENA SEXY NISSAN GT-R GTR SHOOT Pablo wytłumacz mi czy GTR jest Twoim marzeniem bo gdzie się nie wejdzie to wszędzie wklejasz linki z nim. Jak chcesz to Ci załatwię że dobie w nim usiądziesz i potrzymasz kierownicę
sedi Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Witam, Panowie, potrzebuje wymienić klocki i tarcze,może ktoś polecić jakiś dobry warsztat? Z góry dziękuję. Pozdrawiam wszystkich
lennox Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 PANOWIE PANOWIE ...za mało KUR..A! KUR..A! Pablo wyraźnie pisał że nie ma światłowody i tylko Lennox dobrze zrozumiał, że Pablo nie ma wody światłowej (albo światłej wody albo jakkolwiek inaczej) A wy od razu kolaboraty piszecie o kartach sieciowych, kablach i innych magicznych wyrazach... Co Was napadło?? Jedynie transit skumał o so chosi Swoją drogą się człowiek na forum A4 dowie czegoś więcej o światłowodach i technologiach przesyłu w tv kablowych.
Gość mmcv Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Ktos sie na KSW do Lodzi wybiera ? Najmana jedziesz dopingować ? ta ...
jarko Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Witam, Panowie, potrzebuje wymienić klocki i tarcze,może ktoś polecić jakiś dobry warsztat? Z góry dziękuję. Pozdrawiam wszystkich Jaki rejon Krakowa ?
ozi_wells Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 kerczi nie bedzie mnie jutro bo na 21 mam klienta a do 21 siedze w pracy, umówimy sie jakos inaczej
sedi Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Witam, Panowie, potrzebuje wymienić klocki i tarcze,może ktoś polecić jakiś dobry warsztat? Z góry dziękuję. Pozdrawiam wszystkich Jaki rejon Krakowa ? jarko w sumie to obojętnie byle dobrze,miło jak coś w Podgórzu by było. A przy okazji macie coś godnego do polecenia jeśli chodzi o wyżej wspomniane części?
PABLO Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Jak chcesz to Ci załatwię że dobie w nim usiądziesz i potrzymasz kierownicę Załatw ale przejażdżkę taką wersją http://otomoto.pl/nissan-gt-r-switzer-performance-840-km-C21687302.html wieczór wszystkim
Cuber Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Opublikowano 23 Listopada 2011 Pablo, faktycznie byś juz dał "se siana z tym gtrem" bo na kazdym kroku wklejasz linki aż to juz nudne sie stało
Radekst Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Jak chcesz to Ci załatwię że dobie w nim usiądziesz i potrzymasz kierownicę Załatw ale przejażdżkę taką wersją http://otomoto.pl/nissan-gt-r-switzer-performance-840-km-C21687302.html miales na mysli tylko GTR'a?
PABLO Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Ona na mnie nie zrobiła by wrażenia gdybym go prowadził
Radekst Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 rozumiem ze jest jutro spot, tak?
Wąski Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Jak chcesz to Ci załatwię że dobie w nim usiądziesz i potrzymasz kierownicę Załatw ale przejażdżkę taką wersją http://otomoto.pl/nissan-gt-r-switzer-performance-840-km-C21687302.html wieczór wszystkim a tak po za tym wiesz ile kosztuje pierwszy przegląd w Nissanie GTRa????
PABLO Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Nie wiem, ale jak by mnie było stać na takiego to raczej nie martwił bym się Dziwne jest to że jak się wyłączy wszystkie tryby i da na ustawienia torowe to się traci gwarancję
Rekomendowane odpowiedzi