Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: własnie cisne w BF3 :kox:

Byłeś u tego kumpla :naughty:

Ja coraz poważniej myślę o zakupie Xboxa, od razu przerobię i mam za free wszystkie nowe tytuły :decayed:

PS3 mi leży cały czas tyle że czasem pożyczę jakiś nowy tytuł od sąsiada jak kupi, a przerabiać nie będę go bo szkoda mi wielu znajomych w PSN.[br]Dopisany: 22 Grudzień 2011, 11:23_________________________________________________

Z cyklu gdzie najlepiej kupić perfumy...

Obdzwoniłem dzisiaj chyba wszystkie sklepy z perfumami w Iraku.

:kox::decayed: :decayed: :decayed:

A więc z Twojego przykładu jest prosty wniosek, lepiej z początku od razu iść do tego typu sklepu zwłaszcza że prawie w każdym centrum handlowym jest Sephora :good:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pablo nie że szkoda Ci znajomych na PSN, ale w nowe tytuły nie pograsz :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Pablo nie że szkoda Ci znajomych na PSN, ale w nowe tytuły nie pograsz :naughty: :naughty: :naughty:

Zaszkodzi zaszkodzi bo nie będę mógł znowu pograć z Tobą w Dead Nation :kox::decayed:

Zresztą mam ich od uja chyba z 90 osób :)[br]Dopisany: 22 Grudzień 2011, 11:31_________________________________________________jarko wysłać Ci teraz smsa o przypomnieniu o spocie dzisiejszym :mysli::polew::decayed:

Opublikowano

Walne mam dzisiaj... O 19.00 :confused4:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

walne czy walenie :mysli::polew:[br]Dopisany: 22 Grudzień 2011, 12:27_________________________________________________ :bry:

Opublikowano

walne czy walenie :mysli::polew:

:polew:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

walne czy walenie :mysli::polew:

Ja na to drugie nie muszę się ustawiać specjalnie :rolleyes:

Opublikowano

To masz dzisiaj wolne czy jak w końcu :?:, to przyjedź ostatni raz w tym roku :wink4:

Opublikowano

WALNE !!! zebranie :rolleyes:

Opublikowano

WALNE !!! zebranie :rolleyes:

Aaa :decayed:

Opublikowano

Ja coraz poważniej myślę o zakupie Xboxa, od razu przerobię i mam za free wszystkie nowe tytuły :decayed:

a Ty znowu i piraceniu ? :wallbash:

Opublikowano

Nie każdego stać na co chwile wydawanie po 200zł na nowe tytuły :gwizdanie:

Opublikowano

Nie każdego stać na co chwile wydawanie po 200zł na nowe tytuły :gwizdanie:

A musisz mieć co chwile na nowy tytuł ?

Opublikowano

A musisz mieć co chwile na nowy tytuł ?

Nie każdy ale jak wychodzi np. takie GT5 to nie mam zamiaru czekać pół roku by staniał o połowę ceny, tak samo Uncharted 3 też chciałem kupić bo mi się podobały dwie poprzednie części ale nie całe dwie stówki wolałem wydać na ważniejszą rzecz niż na grę.

Opublikowano

Pablo, to że Cie nie stać to nie znaczy że masz od razu kraść...

Oczywiście Twoja sprawa, ale nie usprawiedliwiaj się w ten sposób.

Ja nie mam kasy to nie kupuje i wcale mi z tym nie jest gorzej... A żeby mieć nowe AC:R to jeszcze dwa dni musze czekać, mimo iż to mój ulubiony tytuł na PS3 :gwizdanie:

Opublikowano

Ja nie mam kasy to nie kupuje i wcale mi z tym nie jest gorzej... A żeby mieć nowe AC:R to jeszcze dwa dni musze czekać, mimo iż to mój ulubiony tytuł na PS3 :gwizdanie:

jarko, ty masz swoje zdanie na ten temat a ja swoje, nie ma sensu o tym rozpoczynać dyskusji :gwizdanie:

Zresztą to są tylko niby plany bo jak na razie cały czas jadę na ori grach :naughty:

Opublikowano

jarko, ty masz swoje zdanie na ten temat a ja swoje, nie ma sensu o tym rozpoczynać dyskusji :gwizdanie:

Zresztą to są tylko niby plany bo jak na razie cały czas jadę na ori grach :naughty:

a świstak pakował sreberka :gwizdanie:

http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,10859211,Most_Wandy_znow_otwarty_dla_samochodow.html w końcu :good:

Opublikowano

wreszcie będzie luźniej na nowohuckiej :kox: