KERCZI Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 nie Wpisałem Cie właśnie na jutro... jaki HI? 6K ??
jarko Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 jaki HI? 6K ?? A po polskiemu ? Czy prosić puchacza o tłumaczenie ? edycja Dopisany: 13 Luty 2012, 20:26 Dobra, kumam. 5k.
lennox Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Rano, w pracy, przy kawie rozmawiają dwie koleżanki: -jak tam Twój wczorajszy sex -beznadzieja... mąż przyszedł do domu, w 3 minuty zjadł obiad, potem 4 minuty bzykania i po dwóch minutach spał... A u Ciebie? - no u mnie rewelacja mąż przyszedł do domu, zabrał mnie na przepyszna, romantyczną kolację, potem przez godzinę wracaliśmy do domu spacerkiem przez miasto, potem świece i godzina zajebistej gry wstępnej, potem godzina zajebistego sexu a na koniec wyobraź sobie, że godzinę rozmawialiśmy bajka po prostu! W tym samym czasie rozmawia ze sobą dwóch kolegów... -jak tam Twój wczorajszy sex? -nie no-za***iście! przychodzę do domu, obiad na stole, zjadłem, wybzykałam, zasnąłem! A u Ciebie? -kur..., u mnie beznadzieja... Przychodzę-nie ma prądu bo zapomniałem zapłacić za rachunek, zabrałem wiec gdzieś starą na kolację, żarcie beznadziejne, było kur... tak drogo, że nie starczyło mi na taksówkę powrotna i musiałem zapie…ać do domu na piechotę. przychodzimy-kur... przecież nie ma prądu, więc znowu te cholerne świece!! byłem tak wkurzony, że najpierw przez godzinę nie mógł mi stanąć a potem kur... przez godzinę nie mogłem się spu...ić. Na to wszystko tak się wku....iłem, że przez godzinę jeszcze usnąć nie mogłem...
jarko Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Cuber, weź gry rano ze sobą - będę Cie koło 9.00 ścigał
Cuber Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Opublikowano 13 Lutego 2012 Cuber, weź gry rano ze sobą - będę Cie koło 9.00 ścigał o tej porze to Ja jeszcze śpię :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Rano, w pracy, przy kawie rozmawiają dwie koleżanki: -jak tam Twój wczorajszy sex -beznadzieja... mąż przyszedł do domu, w 3 minuty zjadł obiad, potem 4 minuty bzykania i po dwóch minutach spał... A u Ciebie? - no u mnie rewelacja mąż przyszedł do domu, zabrał mnie na przepyszna, romantyczną kolację, potem przez godzinę wracaliśmy do domu spacerkiem przez miasto, potem świece i godzina zajebistej gry wstępnej, potem godzina zajebistego sexu a na koniec wyobraź sobie, że godzinę rozmawialiśmy bajka po prostu! W tym samym czasie rozmawia ze sobą dwóch kolegów... -jak tam Twój wczorajszy sex? -nie no-za***iście! przychodzę do domu, obiad na stole, zjadłem, wybzykałam, zasnąłem! A u Ciebie? -kur..., u mnie beznadzieja... Przychodzę-nie ma prądu bo zapomniałem zapłacić za rachunek, zabrałem wiec gdzieś starą na kolację, żarcie beznadziejne, było kur... tak drogo, że nie starczyło mi na taksówkę powrotna i musiałem zapie…ać do domu na piechotę. przychodzimy-kur... przecież nie ma prądu, więc znowu te cholerne świece!! byłem tak wkurzony, że najpierw przez godzinę nie mógł mi stanąć a potem kur... przez godzinę nie mogłem się spu...ić. Na to wszystko tak się wku....iłem, że przez godzinę jeszcze usnąć nie mogłem... [br]Dopisany: 13 Luty 2012, 23:06_________________________________________________
norbi3000 Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 Rano, w pracy, przy kawie rozmawiają dwie koleżanki: -jak tam Twój wczorajszy sex -beznadzieja... mąż przyszedł do domu, w 3 minuty zjadł obiad, potem 4 minuty bzykania i po dwóch minutach spał... A u Ciebie? - no u mnie rewelacja mąż przyszedł do domu, zabrał mnie na przepyszna, romantyczną kolację, potem przez godzinę wracaliśmy do domu spacerkiem przez miasto, potem świece i godzina zajebistej gry wstępnej, potem godzina zajebistego sexu a na koniec wyobraź sobie, że godzinę rozmawialiśmy bajka po prostu! W tym samym czasie rozmawia ze sobą dwóch kolegów... -jak tam Twój wczorajszy sex? -nie no-za***iście! przychodzę do domu, obiad na stole, zjadłem, wybzykałam, zasnąłem! A u Ciebie? -kur..., u mnie beznadzieja... Przychodzę-nie ma prądu bo zapomniałem zapłacić za rachunek, zabrałem wiec gdzieś starą na kolację, żarcie beznadziejne, było kur... tak drogo, że nie starczyło mi na taksówkę powrotna i musiałem zapie…ać do domu na piechotę. przychodzimy-kur... przecież nie ma prądu, więc znowu te cholerne świece!! byłem tak wkurzony, że najpierw przez godzinę nie mógł mi stanąć a potem kur... przez godzinę nie mogłem się spu...ić. Na to wszystko tak się wku....iłem, że przez godzinę jeszcze usnąć nie mogłem... :polew: :kox:
Transitpower Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 Pablo a Ty walisz konia nogami?? Jak to było?? Podupczy i potańczy Ziomki [br]Dopisany: 14 Luty 2012, 08:28_________________________________________________Wpadnie dziś ktoś do mnie na kawe?? Bo na L4 do piątku siedze ;(
miodzio Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 Pablo a Ty walisz konia nogami?? Jak to było?? Podupczy i potańczy Ziomki [br]Dopisany: 14 Luty 2012, 08:28_________________________________________________Wpadnie dziś ktoś do mnie na kawe?? Bo na L4 do piątku siedze ;( co najwyżej flaszkę można zrobić żeby bakterie wypłukać a tak ogólnie to
KERCZI Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 Pablo a Ty walisz konia nogami?? Jak to było?? Podupczy i potańczy Ziomki [br]Dopisany: 14 Luty 2012, 08:28_________________________________________________Wpadnie dziś ktoś do mnie na kawe?? Bo na L4 do piątku siedze ;( ale Ci dobrze z jednej strony...masz tyyyyyyle czasu na szukanie landrynek pod szafka :polew:
PABLO Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 zboczeńcy [br]Dopisany: 14 Luty 2012, 11:30_________________________________________________ Może będzie nie długo na forum taki unikat
fantowski Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 witam witam Panowie właśnie odebrałem przesyłke :> przykulały się felunie.... wizualnie wszystko pięknie... nie mogę doczekać się jak je założe na razie mogę powiedzieć tylko tyle: ZIMO WYPIER..LAJ :> mam nadzieje ze 8J ET45 na przód i 9J ET35 na tył nie będzie tarło nadkoli.. wg WAS? Pablo wklej jakiś link jak wiesz, że ktoś ma takie wymiary założone :gwizdanie:
KERCZI Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 nie bedzie tarlo choc tyl to tak na styk
PABLO Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 Nie powinno trzeć ale też zależy jaką szerokość opon założysz.
Rekomendowane odpowiedzi