PABLO Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 no chyba że zmienimy dzień spotów hahahaha Pisałem ostatnio by powrócić do Niedzieli:naughty: Zobaczymy jak nowi podejdą do tego dnia i jak będzie z frekwencją Zresztą nie wyobrażam sobie spotów bez Cuberka
Wąski Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 :hi:Miłego dnia sprzedaje Tu ktoś bramy garażowe ??? ewentualnie zajmuje się sprzedażą produkcją hal
Transitpower Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 Transit , to co na spocie jest mówione ma zupelnie inne znaczenie niż słowo pisane na forum To co mówione ma inne znaczenie niż to co pisane?? Jak dla mnie powiedziane i napisane to jest to samo. Ale skoro nadal czujesz się urażony to trudno
jarko Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 ale jarko k**wa przecież to tylko umie na filmiku, a koleś który się podnieca dostał 100 dolarów. Widziałeś to na żywo??---------- Post dopisany at 19:38 ---------- Poprzedni post napisany at 19:36 ---------- podstawieni zdziwieni widzowie dostają po kilkaset dolarów i filmik się montuję w pare chwil, a później na yt - jak on to zrobil : Brawo Szerloku
Cuber Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Opublikowano 2 Maja 2012 Transitku, słowo mówione często jest zapominane, pisane gdzies tam zostaje .........
PABLO Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 Panowie przypominam o zlocie VAG który się odbędzie w Niedziele, jarko albo KERCZI weźcie ramki bo kilka osób się pytało. Również nowy kolega Radimm chciał ramki który był ostatnio na spocie.
fantowski Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 Panowie przypominam o zlocie VAG który się odbędzie w Niedziele, jarko albo KERCZI weźcie ramki bo kilka osób się pytało. Również nowy kolega Radimm chciał ramki który był ostatnio na spocie. dokładnie... Panowie a ten pomysł z przeniesieniem cotygodniowego spotu z czwartku na niedzielę jest bardzo dobry ! jestem za
radimm Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 Panowie przypominam o zlocie VAG który się odbędzie w Niedziele, jarko albo KERCZI weźcie ramki bo kilka osób się pytało. Również nowy kolega Radimm chciał ramki który był ostatnio na spocie. ja nie wiem czy zdążę w czwartek na spota, bo mamy z moją ładniejszą połówką po za Kraków jechać, ale się postaram na ramki oczywiscie chetny jestem
nex Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 fantowski malujesz te progi?? Bo wczoraj lakiernik do mnie dzwonił z informacją że umawiałeś się na dostarczenie auta, a tego nie zrobiłeś. Prosił o twój nr
fantowski Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 fantowski malujesz te progi?? Bo wczoraj lakiernik do mnie dzwonił z informacją że umawiałeś się na dostarczenie auta, a tego nie zrobiłeś. Prosił o twój nr wczoraj ok 10 rozmawiałem z nim auto oddaje w niedziele wieczorem.. wczesniej bylem z nim ustawiony na poniedzialek ale wypadlo mu cos i mialem zawiezc wczoraj lecz w dwa dni auta nie zrobi stad niedziela i ma robic na spokojnie od poniedzialku.. takze na vaga dokladki beda takie jakie sa na chwile obecną... mam nadzieje ze mi za robote nie wezmie wiecej niz mowil i ze bardzo dobrze dobierze kolor i wykona robote
jarko Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 Tyle osób nie chciało niedzieli to teraz wracamy do tematu... WTOREK !!!
PABLO Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 Tyle osób nie chciało niedzieli to teraz wracamy do tematu... WTOREK !!! Ty się nie liczysz bo przyjeżdżasz raz na pół roku :decayed: Ja osobiście wolałbym jednak Niedziele bo kończę po 19:00 pracę i zawsze jestem po 20:00, nawet auta nie zdążę wypucować jak to robiłem w Niedzielę
Transitpower Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 A ja jestem za poniedziałkiem między 5:30 a 7:00 rano. Podejrzewam że frekwencja byłaby zabójcza
PABLO Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 A ja jestem za poniedziałkiem między 5:30 a 7:00 rano. Podejrzewam że frekwencja byłaby zabójcza Też jestem tego zdania
fantowski Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 A ja jestem za poniedziałkiem między 5:30 a 7:00 rano. Podejrzewam że frekwencja byłaby zabójcza my tu poruszamy poważny temat a TY jak zwykle na beke
radimm Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 A ja jestem za poniedziałkiem między 5:30 a 7:00 rano. Podejrzewam że frekwencja byłaby zabójcza MI też to pasuje
Cuber Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Opublikowano 2 Maja 2012 Panowie jutrzejszy spot może byc ale nie w Galerii kazimierz bo bedzie zamknieta przeca jutro 3 Maj
Rekomendowane odpowiedzi