Gość trueogre Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 mnie też nie będzie :gwizdanie: gdzie Cię nie bedzie ? w pracy :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 kur.. co się dzieje z forum? nie mogłem wejść przez godzinę , u Was to samo?
Gość trueogre Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 kur.. co się dzieje z forum? nie mogłem wejść przez godzinę , u Was to samo? Ja wróciłem ze wspinania i wszedłem bez problemów, może bana dostałeś od swojego kolegi ze stolicy :polew:
PABLO Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 Panowie ale daliscie dzis po piz:*dzie :polew: Nie mogłem tego skonczyć czytać
sokolnh Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 Pablo czemu nie idziesz na pimbola ? trzaby sie zemscic za kurczaki ?
PABLO Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 Pablo czemu nie idziesz na pimbola ? trzaby sie zemscic za kurczaki ? Po co jeszcze bym Cię zestrzelił jak fruwającą kaczke
sokolnh Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 Pablo czemu nie idziesz na pimbola ? trzaby sie zemscic za kurczaki ? Po co jeszcze bym Cię zestrzelił jak fruwającą kaczke załoze sie o całe dwie kości ze nie dasz rady
Cuber Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Opublikowano 8 Maja 2008 Trzeniek spoxik Ja tez nie mogłem wejsc :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 Kodeks Drogowy dla Warszawy 1. Pamiętaj, że celem każdego kierowcy jest być pierwszym, cokolwiek to oznacza. 2. Im szybciej przejedziesz na czerwonym świetle, tym mniejsze prawdopodobieństwo, ze ktoś cię stuknie z boku. 3. Włączenie kierunkowskazu ujawnia wszystkim twój zamiar wykonania manewru. Prawdziwy kierowca nigdy tego nie zdradza. 4. Nigdy nie wymuszaj pierwszeństwa, ani nie zajeżdżaj drogi starszemu samochodowi. Tamten gość prawdopodobnie nie ma nic do stracenia. 5. Prędkość w km/h widniejąca na znakach drogowych jest jedynie wielkością sugerowana dla przeciętnych kierowców. Prawdziwy kierowca dopasowuje prędkość do możliwości własnego samochodu. 6. Nigdy nie utrzymuj takiego odstępu od poprzedzającego pojazdu, aby mogło tam wjechać inne auto. 7. Hamować należy w ostatniej chwili i tak mocno, aby bezwzględnie zadziałał ABS, powodując odprężający masaż stopy. W przypadku aut bez ABS'u ćwiczymy rozciąganie nogi. 8. Nie faworyzuj mniejszości. Wpuszczając przed siebie auto wyjeżdżające z podporządkowanej uszczęśliwiasz jednego, a wkurzasz dziesiątki jadących za tobą. 9. Pamiętaj, ze wśród pieszych, których przepuszczasz na pasach lub wysepce tramwajowej może być terrorysta. 10. Zauważ że: jeżeli zaparkujesz samochód na środku trawnika, na pewno żaden pies nie zrobi w tym miejscu kupy. 11. Jeżeli nie potrafisz prowadzić samochodu jednocześnie nadając SMS'a, jedząc hamburgera, pijąc cole i zmieniając CD - nigdy nie zostaniesz sales representative.
Wąski Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 Nie mogę znależ nr. listw do S-line na drzwi końcówki literowej ,Prosze o pomoc?
rtocki Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 Te na których jest napis s-line, czyli tylne?, czy sam napis?, na fotkach masz przecież wszystkie ładne
Wąski Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 Te na których jest napis s-line, czyli tylne?, czy sam napis?, na fotkach masz przecież wszystkie ładne nie te dolne takie jak Cuber ma od S4
rtocki Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 8E0853969A 7DL lewa tył 8E0853970A 7DL prawa tył nie wiem po co są te końcówki 7dl, ale tak mi wychodzi z ETKI
Wąski Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 a nie 8e0 853959 d? takie znalazłem na forum http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=82f7e7ea2def7ebe
rtocki Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 959A to lewo-przód a prawo 960A, zaraz sprawdzę to 959D, może inny rocznik[br]Dopisany: 09 Maj 2008, 09:17 _________________________________________________no piszesz, że chcesz s4 a nie s-line, a d jest s-line
Wąski Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 959A to lewo-przód a prawo 960A, zaraz sprawdzę to 959D, może inny rocznik[br]Dopisany: 09 Maj 2008, 09:17 _________________________________________________no piszesz, że chcesz s4 a nie s-line, a d jest s-line he he kolego pytam o s-line dziękuję za pomoc. czyli S-line ma D
rtocki Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 Te na których jest napis s-line, czyli tylne?, czy sam napis?, na fotkach masz przecież wszystkie ładne nie te dolne takie jak Cuber ma od S4 no tak z rana człowiekowi trochę jeszcze nie idzie :>
Rekomendowane odpowiedzi