Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Gość trueogre
Opublikowano

mnie też nie będzie :gwizdanie:

gdzie Cię nie bedzie ? :kox:

w pracy :polew: :polew: :polew:
  • Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Gość Trzeniu
Opublikowano

kur.. co się dzieje z forum? nie mogłem wejść przez godzinę , u Was to samo? :disgust:

Gość trueogre
Opublikowano

kur.. co się dzieje z forum? nie mogłem wejść przez godzinę , u Was to samo? :disgust:

Ja wróciłem ze wspinania i wszedłem bez problemów, może bana dostałeś od swojego kolegi ze stolicy :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

Panowie ale daliscie dzis po piz:*dzie :polew: :polew: :polew:

Nie mogłem tego skonczyć czytać :decayed:

Opublikowano

Pablo czemu nie idziesz na pimbola ?

trzaby sie zemscic za kurczaki ? :decayed:

Opublikowano

Po co jeszcze bym Cię zestrzelił jak fruwającą kaczke :decayed:

Opublikowano

Po co jeszcze bym Cię zestrzelił jak fruwającą kaczke :decayed:

załoze sie o całe dwie kości ze nie dasz rady :tongue4:

Opublikowano

Trzeniek spoxik Ja tez nie mogłem wejsc :gwizdanie:

Gość Trzeniu
Opublikowano

Kodeks Drogowy dla Warszawy

1. Pamiętaj, że celem każdego kierowcy jest być pierwszym, cokolwiek to oznacza.

2. Im szybciej przejedziesz na czerwonym świetle, tym mniejsze prawdopodobieństwo, ze ktoś cię stuknie z boku.

3. Włączenie kierunkowskazu ujawnia wszystkim twój zamiar wykonania manewru. Prawdziwy kierowca nigdy tego nie zdradza.

4. Nigdy nie wymuszaj pierwszeństwa, ani nie zajeżdżaj drogi starszemu samochodowi. Tamten gość prawdopodobnie nie ma nic do stracenia.

5. Prędkość w km/h widniejąca na znakach drogowych jest jedynie wielkością sugerowana dla przeciętnych kierowców. Prawdziwy kierowca dopasowuje prędkość do możliwości własnego samochodu.

6. Nigdy nie utrzymuj takiego odstępu od poprzedzającego pojazdu, aby mogło tam wjechać inne auto.

7. Hamować należy w ostatniej chwili i tak mocno, aby bezwzględnie zadziałał ABS, powodując odprężający masaż stopy. W przypadku aut bez ABS'u ćwiczymy rozciąganie nogi.

8. Nie faworyzuj mniejszości. Wpuszczając przed siebie auto wyjeżdżające z podporządkowanej uszczęśliwiasz jednego, a wkurzasz dziesiątki jadących za tobą.

9. Pamiętaj, ze wśród pieszych, których przepuszczasz na pasach lub wysepce tramwajowej może być terrorysta.

10. Zauważ że: jeżeli zaparkujesz samochód na środku trawnika, na pewno żaden pies nie zrobi w tym miejscu kupy.

11. Jeżeli nie potrafisz prowadzić samochodu jednocześnie nadając SMS'a, jedząc hamburgera, pijąc cole i zmieniając CD - nigdy nie zostaniesz sales representative.

Opublikowano

Pełna miłość :kox:

Opublikowano

Nie mogę znależ nr. listw do S-line na drzwi końcówki literowej ,Prosze o pomoc? :)

Opublikowano

Te na których jest napis s-line, czyli tylne?, czy sam napis?, na fotkach masz przecież wszystkie ładne

nie te dolne takie jak Cuber ma od S4 :)

Opublikowano

8E0853969A 7DL lewa tył

8E0853970A 7DL prawa tył

nie wiem po co są te końcówki 7dl, ale tak mi wychodzi z ETKI

Opublikowano

959A to lewo-przód a prawo 960A, zaraz sprawdzę to 959D, może inny rocznik[br]Dopisany: 09 Maj 2008, 09:17 _________________________________________________no piszesz, że chcesz s4 a nie s-line, a d jest s-line

Opublikowano

959A to lewo-przód a prawo 960A, zaraz sprawdzę to 959D, może inny rocznik[br]Dopisany: 09 Maj 2008, 09:17 _________________________________________________no piszesz, że chcesz s4 a nie s-line, a d jest s-line

he he kolego pytam o s-line dziękuję za pomoc. czyli S-line ma D :)

Opublikowano

Te na których jest napis s-line, czyli tylne?, czy sam napis?, na fotkach masz przecież wszystkie ładne

nie te dolne takie jak Cuber ma od S4 :)

no tak z rana człowiekowi trochę jeszcze nie idzie :>

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: