pawel1380 Opublikowano 31 Maja 2012 Opublikowano 31 Maja 2012 Ale osoba co baner pisała to polskiego nie znała "Wypierydolił"...to się nie dziwię że ich urząd skarbowy wy***rdolił skoro takie mózgi tam pracują Chyba że to tak specjalnie
radimm Opublikowano 31 Maja 2012 Opublikowano 31 Maja 2012 napewno specjalnie tak napisali żeby się nikt nie doczepił o propagowanie wulgaryzmów w miejscu publicznym
Yoghurt Opublikowano 31 Maja 2012 Opublikowano 31 Maja 2012 A zasrana Polsko jest ok? moze maja na mysli ilosc psich kup na trawnikach
D4NTE Opublikowano 31 Maja 2012 Opublikowano 31 Maja 2012 aloha mnie dziś na spocie niestety nie będzie bo do roboty dziś muszę iść
ruks Opublikowano 31 Maja 2012 Opublikowano 31 Maja 2012 - amortyzowana sztyca Nawet nie zauważyłem, dobry patent! Ciekawe czy ma jakąś regulacje Niestety nie. Nie w rowerze za te pieniądze Ale zawsze coś wybierze np kostkę brukową... Jak nie ma regulacji twardości to że tak powiem o d*pę rozbić taka sztyca W zasadzie to się w pełni zgadzam, dla początkującego nie ma znaczenia, ale wiem po sobie że w miarę jedzenia apetyt rośnie. A to się zgadzam, ale czy przy dojazdach do pracy można złapać bakcyla? Któż to wie A co do Krossa, to chłopaki z roku na rok podwyższają ceny i raczej taką polityką klientów nie zdobędą. Sam mam Krossa A4 ale żeby teraz kupić w podobnej klasie to 2400zł (albo więcej) nie moje Ja dla żony dlatego wybrałem Unibike. Z Unibikem będzie to samo, obie firmy zaczynały od "makrokeszy" podobnie jak i Kands, który jeszcze się na tyle nie wybił co Kross czy Uni. BTW Co ze spotem? Galeria czy zalew?
lennox Opublikowano 31 Maja 2012 Opublikowano 31 Maja 2012 BTW Co ze spotem? Galeria czy zalew? Właśnie?
PABLO Opublikowano 31 Maja 2012 Opublikowano 31 Maja 2012 Ja dziś prawdopodobnie odpadam bo mam nawigacji kilka do roboty, może podjadę nad zalew od razu looknąć na naszych graczy
lennox Opublikowano 31 Maja 2012 Opublikowano 31 Maja 2012 Ja dziś prawdopodobnie odpadam bo mam nawigacji kilka do roboty, może podjadę nad zalew od razu looknąć na naszych graczy No to ja też podjadę nad Zalew. Pablo mam dla Ciebie ten telefon do reklamacji
radimm Opublikowano 31 Maja 2012 Opublikowano 31 Maja 2012 ja dziś się nie wyrobię na spot'a raczej na pewno
PABLO Opublikowano 31 Maja 2012 Opublikowano 31 Maja 2012 Pablo mam dla Ciebie ten telefon do reklamacji To weź go:wink: Panowie to może od razu się ustawmy pod zalewem jak coś albo np. parking pod M1 i pojedziemy wszyscy nad zalew? Jak będą jakieś konkrety to dzwońcie do mnie spadam z pracy.
ruks Opublikowano 31 Maja 2012 Opublikowano 31 Maja 2012 Hmm, nad zalew to na chwilę mogę wpaść, ale byłbym koło 20-tej, chociaż nie wiem czy nie zabrać się za wymianę klocków
lennox Opublikowano 31 Maja 2012 Opublikowano 31 Maja 2012 co to znaczy nad zalewem:whistling:?? 50.078522,20.050862 - Mapy Google
miodzio Opublikowano 31 Maja 2012 Opublikowano 31 Maja 2012 co to znaczy nad zalewem:whistling:?? 50.078522,20.050862 - Mapy Google uuu no to wyprawa na drugi koniec Krakowa:decayed: chyba nie będę mieć aż tyle czasu
Rekomendowane odpowiedzi