gruszka Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 911 BYE | Flickr - Photo Sharing! Niezla blacha
michail55 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 911 BYE | Flickr - Photo Sharing!Niezla blacha woz tez niezly!!
michail55 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 marzenie kierowcy jestem zwolennikiem takiego typu bryl to jest typ klasyczny bez zbednych ceregieli
electrofinger Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 >>>>patrzcie jaka mi polerke zrobili samochodu :facepalm: Takie na giełdzie pod sprzedaż są...
Cuber Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2012 Panowie jako ze idzie Czwartek , dzień spota w który to też mamy świeto moze byśmy ogarneli jakiegoś grilla z % ? Spotkanie autkami i popijawa do rana ..... ---------- Post dopisany at 23:26 ---------- Poprzedni post napisany at 23:25 ---------- rzucac propozycjami proszę
PABLO Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Najwyższa pora by wszyscy się zebrali i przyjechali pogrillować
boseron Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 moze by w środe zrobić skoro czwartek wolny, ja w piątek pracuje od 7 rano i w czwartek sie nie pisze niestety, ale nie jestem sam tutaj i czekam na propozycje.
PABLO Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 W piątek większość będzie szła do pracy tak więc odpada pijaństwo do rana
jarko Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Ja mam grilla elektrycznego, ktoś ma duży balkon to można zrobić imprezę Jakby co to jestem chętny, ale w środę ostatni mecz wyjazdowy to bym pewnie dotarł gdzieś na 21.00
Cuber Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2012 Środa hmmmm może być i w sumie Środa. Wszystko zależne jest od pogody. No chyba ze wynajmiemy domek letniskowy w Borku Fałeckim na campingu i mamy z głowy
Cris Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Ja mam grilla elektrycznego, ktoś ma duży balkon to można zrobić imprezę Jakby co to jestem chętny, ale w środę ostatni mecz wyjazdowy to bym pewnie dotarł gdzieś na 21.00 Jarek to od następnego sezonu nasze drużyny walczą w jednej lidze.
Rekomendowane odpowiedzi