boseron Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 to co z jutrem skoro juz jest 6 osób Cuberos oddzywaj sie tutaj szybciutko a nie pij tyle przodowniku stada ja jestem za tylko od 19 tej bo wtedy kończe prace i do białego rana moge siedzieć w dobrym towarzystwie
nex Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 http://www.chamsko.pl/demot/0_0_935961164_Przychodzi_zjarany_chlopak_do_dziewczyny_przez_Derletztetag_middle.jpg PABLO, stare jak świat i jest to z filmu, bodajże borat, ale mogę się mylić, w każdym bądź razie oglądałem film w którym ta akcja była lata temu
Transitpower Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 Panowie nagly PROBLEM mi wyskoczyl a potzrebuje na juz niechcacy rodzielil mi sie kluczyk w pol i bateria nie stykala w rezultacie nie dzialaja mi przyciski na alarm nie moge go wylaczyc:/ a jak wsadzam kluczyk to otwieran to wlacza sie alarm PLISSSS o POMOC bo musze jechac z psem do fryzjera. Zamień psa na chomika - nie będzie tyle problemu
boseron Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 tylko musi być chomik krótkowłosy ---------- Post dopisany at 00:50 ---------- Poprzedni post napisany at 00:49 ---------- dobra mozna iść lulu bo na 7 do pracy
PABLO Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 Pablo zapodaj ten link holdera dla komóry który kiedyś wklejałeś Uchwyt +ładowarka ORG eXt Samsung Galaxy S3 i9300 (2402222437) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. To był ten jeśli dobrze pamiętam. http:// http://www.youtube.com/watch?v=lWdNqmpnW_E&feature=youtube_gdata_player Wytaplane z białasa.
satikrk Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 Panowie nagly PROBLEM mi wyskoczyl a potzrebuje na juz niechcacy rodzielil mi sie kluczyk w pol i bateria nie stykala w rezultacie nie dzialaja mi przyciski na alarm nie moge go wylaczyc:/ a jak wsadzam kluczyk to otwieran to wlacza sie alarm PLISSSS o POMOC bo musze jechac z psem do fryzjera. Zamień psa na chomika - nie będzie tyle problemu hahaha smiej sie smiej ale wlasnie babka wczoraj powidziala ze chomiki tez u niej obcinaja:) a kluczyk udalo sie na spokoju zakodowac uf ale nie wychodzilo to za pierwszymi razami w nerwach.
lennox Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 Jest już 6... To żem pogrillował... Mam dziś imieniny mamusi Dalej jest 5-ciu:kwasny:
PABLO Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 http:// http://www.youtube.com/watch?v=dITP99QTj3g&feature=youtube_gdata_player Reksio wita wszystkich z rana:decayed:
boseron Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 co tam co tam ...... Tranzit coś zaniemogłes wczoraj.... ale gratulacje witaj wśród mundurowych pełną gębą to kiedy stawiasz to co temat domku dziś odpuszczamy ? czy wgóle kiedykolwiek uzbiera sie więcej osób nie wydaje mi sie bo coś nie widze parcia w tym kierunku eh...... kiedys jak sie rzuciło hasło to nie trzeba było sie prosić...... 20 chłopa
Cuber Opublikowano 7 Lipca 2012 Autor Opublikowano 7 Lipca 2012 Myslę ze temat trzeba ogarnać na przyszłą Sobotę temat grilla Klubowego i juz niech każdy dobrze pomysli i złoży konkretną deklarację obecności. Plan był by nastepujący : Borek Fałecki obok stadionu Borku , camping domki Sobota godzina 19-00 trzeba by było zorganizować grilla jakiegoś sensownego Koszt wynajęcia domku to około 100 zł + jakas tam opłata pobytowa ale to grosze. zrzute bysmy zrobili na napoje , wódkę ewentualnie pifko jak ktos woli do tego węgiel lub brykiet kubki sztućce talerzyki jednorazowe, a jedzonko kazdy przynosi co lubi i tyle.
PABLO Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 Pablo Ty tak lubisz z kurami ? Reksio prze uj:decayed: Ok w tygodniu zrobię powiadomienie wszystkim o sobocie i myślę że frekwencja nie zawiedzie
jarko Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 Ja tyram cały week, wbić na kiełbe mogę ale imprezować całą noc raczej średnio... Pokażcie się panie kolego, pytanie mam odnośnie tego serwisu na "makucha". A jakby co, to się zabiorę do Huty Pisz na PW jak coś, bo ja i czas wolny ostatnio na spota czy wypad to jakaś abstrakcja... ---------- Post dopisany at 14:00 ---------- Poprzedni post napisany at 13:58 ---------- a szkoda Jarku, dawno twej facjaty nie widziałem i wódki nie piłem Byłem ostatnio u Ciebie pod firmą, ale szybciutko mnie zwarło i musiałem uciekać... No ale, co się odwlecze... Następna sobota to rezerwacja dla a4-klub.pl, specjalnie dla Ciebie ---------- Post dopisany at 14:04 ---------- Poprzedni post napisany at 14:00 ---------- zrzute bysmy zrobili na napoje , wódkę ewentualnie pifko jak ktos woli do tego węgiel lub brykiet kubki sztućce talerzyki jednorazowe, a jedzonko kazdy przynosi co lubi i tyle. JESTEM !!! I nie ma pierdolenia z jakimś piwkiem... Konkret impra jak za dawnych lat... I żebym znowu nie musiał dymać na Orlen bo się skończyło
Cuber Opublikowano 7 Lipca 2012 Autor Opublikowano 7 Lipca 2012 No i to mi się podoba , konkret impreza ps. Może jakies panie nawet wpadną ale to już rola Pabla czatera na interii
PABLO Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 Cuber ja nie mam 17 lat by siedzieć na czaterii, sympatii i tego typu stronkach:decayed: Teraz są na topie stronki typy showup.pl na klubowym Hummer pokazywał fajne suczki na żywo robiące sobie dobrze za monety Pogadam z małą czarną to pewnie wpadnie i może z Krzyśkiem z Wolbromia
jarko Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 Cuber ja nie mam 17 lat by siedzieć na czaterii, sympatii i tego typu stronkach:decayed: Dziunie z Taawy też mogą być
PABLO Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 Trzeba iść na zwiady Albo pójdziemy z Boseronem na rynek jak za dawnych lat to się znajdą chętne na imprezkę
jarko Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 Trzeba iść na zwiady Albo pójdziemy z Boseronem na rynek jak za dawnych lat to się znajdą chętne na imprezkę Niom, Boseron zapewne kogoś przyprowadzi
Rekomendowane odpowiedzi