jarko Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 Bo co mam napisać jak nic nie wiem na ten temat...
sokolnh Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 Witam Koledzy czy znacie kogoś z Krakowa co może mi odblokować radio Concert II. Dzięki Panowie chyba przeoczyliscie temat, kolega prosi o pomoc a tu zero oddzewu :gwizdanie: jakbym znał to bym pomógł, a ze nie znam to nie pisze, Ozi zna simlockowców i moze oni cos sie orientuja w temacie
Gość Trzeniu Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 Witam Koledzy czy znacie kogoś z Krakowa co może mi odblokować radio Concert II. Dzięki Panowie chyba przeoczyliscie temat, kolega prosi o pomoc a tu zero oddzewu :gwizdanie: widocznie nikt mu nie może pomóc :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Maj 2008, 00:02 _________________________________________________niech jedzie do ASO , tam mu na pewno pomogą
Cuber Opublikowano 12 Maja 2008 Autor Opublikowano 12 Maja 2008 ale Panowie tu chodzilo generalnie aby ktoś coś opowiedział koledze a nie totalna olewka, tez nie wiem jak rozkodowac radio kolega powinien poczytac na forum i pewnie jest tam odpowiedz, no ale o sam fakt mi chodzi ze nikt nie zareagował , przez to nastepnym razem sie juz nie odezwie.....wiem wiem marudze :gwizdanie:
jarko Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 Nie marudzisz, w sumie to masz rację, bo to nie pierwszy raz już się zdarza... Przeprosić kolegę arsona15
PABLO Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 Dopiero lookałem i było 3 strony mnie spamu Co wy na spidzie jakims
jarko Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 Dopiero lookałem i było 3 strony mnie spamu Co wy na spidzie jakims Jesteśmy uniesieni na fali wekandowych sukcesów _________________________________________________ Trueogr - ogarnij sobie ten temat http://www.a4-klub.pl/smf/b7_bwt_a4_b7_20tq_us_nareszcie_przyplynela-t30935.15.html
PABLO Opublikowano 13 Maja 2008 Opublikowano 13 Maja 2008 Jarko, do spania O tej godzinie to można powiedziec do spania
Hugo Opublikowano 13 Maja 2008 Opublikowano 13 Maja 2008 Witam Koledzy czy znacie kogoś z Krakowa co może mi odblokować radio Concert II. Dzięki Ale napisz coś więcej.To znaczy kupiłeś i nie masz kodu do niego , czy po prostu masz kod ale źle wklepałeś i Ci się zablokowało ??
Hercus Opublikowano 13 Maja 2008 Opublikowano 13 Maja 2008 hm hm że sie wtrące ..... jeżeli gość jeszcze tam jest to na giełdzie elektronicznej jest koleś co mi kiedyś radyjka rozkodowywał od VW więc od OOOO może też a raczej napewno tylko czy jeszcze tam działa a generalnie był w tym budynku po lewej juz na samej giełdzie .. chyba na pierwszym piętrze
arson15 Opublikowano 13 Maja 2008 Opublikowano 13 Maja 2008 Dzięki Hercus Właśnie o taką poradę mi chodziło, podjadę w niedzielę poszukam gościa na giełdzie, myślałem że zrobie to gdzieś wcześniej, a co do odpowiedzi "jakbym znał to bym pomógł, a ze nie znam to nie pisze" to bardzo dziękuję za porade , dlatego pytałem kolegów z Krakowa czy znają kogoś co rozkodowuje radio w Krakowie na forum brak takiego info, co do ASO to normalne że oni to zrobią ale skroją jak za woły, dzięki Cuber że chociaż Ty tylko zauważyłeś że jest jakieś zapytanie? Pozdrawiam miłego dnia życzę.
Hercus Opublikowano 13 Maja 2008 Opublikowano 13 Maja 2008 Generalnie to nie chce ani kolegów bronić anie ganić ale jak byś stworzył posta gdzieś na zewnątrz w innym dziale pt. "rozkodowanie radia kraków" to pewnie prędzej uzyskał byś odpowiedź a tak ja trafiłem na twoje pytanie całkiem przypadkiem tak czy inaczej pozdrawiem i powodzenia ps. jak gościa nie będzie w budynku na giełdzie to popytaj wśród chłopaków co radja moaja na stanowiskach albo http://www.a3-club.net/forum/showthread.php?t=5671
sokolnh Opublikowano 13 Maja 2008 Opublikowano 13 Maja 2008 a co do odpowiedzi "jakbym znał to bym pomógł, a ze nie znam to nie pisze" to bardzo dziękuję za porade prosze :th: to że nikt nie odpisywał na Twoje pytanie mogło dac do zrozumienia, że nikt nie wiem, a nie że go nie widzi dla mnie to jasne ale widocznie bez napisania tego zdania powyzej trudno sie tego domyślić także odpusc sobie jakies komentarze bo załoze sie, że sam wszystko nie wiesz pozdro
Cuber Opublikowano 13 Maja 2008 Autor Opublikowano 13 Maja 2008 No to problemik ząłatwiony.... A Ja juz wypatruje kuriera z Nowym Felunkiem ps. Sokolnh , to chodzi tylko i wyłacznie o samą reakcje ze jednak ktoś przeczytał posta..... Panowie ktos nowy coś pisze wiec nie moze zostac to bez "echa.... "
sokolnh Opublikowano 13 Maja 2008 Opublikowano 13 Maja 2008 ... no nie może, szczególnie że napisał coś tylko bo czegos potrzebował ...
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Maja 2008 Opublikowano 13 Maja 2008 ... no nie może, szczególnie że napisał coś tylko bo czegos potrzebował ... Amen , Sokol wyjąłeś mi to z ust
Wąski Opublikowano 13 Maja 2008 Opublikowano 13 Maja 2008 No to problemik ząłatwiony.... A Ja juz wypatruje kuriera z Nowym Felunkiem [br]Dopisany: 13 Maj 2008, 11:16 _________________________________________________czekamy na fotki
Rekomendowane odpowiedzi