PABLO Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 http://a4-klub.pl/wykresy-modyfikacjach-projekty-modyfikowanych-aut-119/golf-iii-afn-mocnej-hybrydowej-pompie-10-11-lightowe-185@377-216197/index7.html Ten sagon to chyba jest jakiś psychiczny
gruszka Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 Motorecords.pl - portal sportw motorowych
D4NTE Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 Polska : Mołdawia DrHTV Gamecenter Live
jakubekk Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 Panowie będzie ktoś jutro a właściwie to już dzisiaj pod galeria? To podjechałbym się przywitać
OGr Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 chyba za dużo pijesz ;-) dzisiaj jest już środa ;-)
radimm Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 o kurde, faktycznie uświadomiłeś mnie że mam na 6rano do pracy, a tak myślałem że czwartek i jutro wolne
jakubekk Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 hahaha no dobra to ja już nie mieszam ale będę chciał się pojawić
Wąski Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 hahaha no dobra to ja już nie mieszam ale będę chciał się pojawić pamiętaj o kubełku ---------- Post dopisany at 08:22 ---------- Poprzedni post napisany at 08:21 ---------- Motorecords.pl - portal sportw motorowych ---------- Post dopisany at 08:25 ---------- Poprzedni post napisany at 08:22 ---------- tak od 2 min na prawdę ma duży problem z ręką aby utrzymać kierunek jazdy ---------- Post dopisany at 08:59 ---------- Poprzedni post napisany at 08:25 ---------- kolega ma do sprzedania tanio Oferta - Renault Megane - PILNIE SPRZEDAM!!! CENA OSTATECZNA TO 13tyś zł Sytuacja osobista zmusza mnie do szybkiej sprzedaży samochodu. Nie będę ukrywać
radimm Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 kolega ma do sprzedania tanio Oferta - Renault Megane - PILNIE SPRZEDAM!!! CENA OSTATECZNA TO 13tyś zł Sytuacja osobista zmusza mnie do szybkiej sprzedaży samochodu. Nie będę ukrywać kurczę, nie chcę nikogo obrażać, ale tego renault to za darmo bym nie wiziął
fantowski Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 kolega ma do sprzedania tanio Oferta - Renault Megane - PILNIE SPRZEDAM!!! CENA OSTATECZNA TO 13tyś zł Sytuacja osobista zmusza mnie do szybkiej sprzedaży samochodu. Nie będę ukrywać kurczę, nie chcę nikogo obrażać, ale tego renault to za darmo bym nie wiziął eee pierd...lisz:decayed: robiłbyś większy lans na mieście niż swoją B5:grin:
radimm Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 kolega ma do sprzedania tanio Oferta - Renault Megane - PILNIE SPRZEDAM!!! CENA OSTATECZNA TO 13tyś zł Sytuacja osobista zmusza mnie do szybkiej sprzedaży samochodu. Nie będę ukrywać kurczę, nie chcę nikogo obrażać, ale tego renault to za darmo bym nie wiziął eee pierd...lisz:decayed: robiłbyś większy lans na mieście niż swoją B5:grin: a w to, to nie wątpie :banan3:
PABLO Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 Podczas lekcji Jasiu narysował na ławce muchę. Podeszła do niego nauczycielka i myśląc, że mucha jest prawdziwa chciała ją zabić. Uderzyła ręką w ławkę i ją sobie złamała. Mówi do Jasia: - Jutro przyjdziesz do szkoły z ojcem. Następnego dnia zjawia się Jasiu z tatą w szkole i nauczycielka mówi do ojca: - Pana syn namalował wczoraj na ławce muchę, myślałam, że jest ona prawdziwa, chciałam ją zabić i widzi Pan co sobie przez niego zrobiłam! Na to ojciec: - To jeszcze nic. Tydzień temu, jak Jasiu namalował na drzwiach gołą panienkę i mój brat się na nią napalił to trzy dni z ch..a drzazgi wyciągał.
D4NTE Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 kolega ma do sprzedania tanio Oferta - Renault Megane - PILNIE SPRZEDAM!!! CENA OSTATECZNA TO 13tyś zł Sytuacja osobista zmusza mnie do szybkiej sprzedaży samochodu. Nie będę ukrywać kurczę, nie chcę nikogo obrażać, ale tego renault to za darmo bym nie wiziął Troszkę przesadził ktoś z modami przy tej megance, ale w jakiejś mniejszej miejscowości będzie robiła furorę
Rekomendowane odpowiedzi