radimm Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 nie uwierzycie za co wczoraj zawineli dowód znajomemu.... za to że nie świeciła mu się kontrolka abs'u i ładowania akumulatora po przekręceniu kluczyka mi szczena opadła jak to usłyszałem
boseron Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 nie uwierzycie za co wczoraj zawineli dowód znajomemu.... za to że nie świeciła mu się kontrolka abs'u i ładowania akumulatora po przekręceniu kluczyka mi szczena opadła jak to usłyszałem dziwne bardzo hehe tez myslałem ze dzis czwartek i juz planowałem spota:doh:
radimm Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 nie uwierzycie za co wczoraj zawineli dowód znajomemu.... za to że nie świeciła mu się kontrolka abs'u i ładowania akumulatora po przekręceniu kluczyka mi szczena opadła jak to usłyszałem dziwne bardzo hehe tez myslałem ze dzis czwartek i juz planowałem spota:doh: no bardzo, bo nigdy nie słyszałem o drugim takim przypadku, ogólnie to zrobili mu porządny przegląd auta
OGr Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 Nie szuka ktoś gwintu do B5 ? Mam KW INOX w super stanie ;-)
michail55 Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 widzieliscie to?? a tu male dopowiedzenie Wizje Prorokw - Prorok Jan - Apokalipsa: 7 Trb
Wąski Opublikowano 13 Września 2012 Opublikowano 13 Września 2012 TAK sie chłopcy bawią proponuje zwiedzanie po wynikach i zdjęciach ciekawe sztuki http://www.dragtimes.ru/results/allresults
gregfr Opublikowano 13 Września 2012 Opublikowano 13 Września 2012 Witam Zapomniałem podziękować za kontakt do elektryka na balickiej:wink: gość robi super robotę. Podłączyłem wszystko jak trzeba, tylko teraz mam problem z bledem spalonej żarówki ale mam nadzieję ze go jakoś rozwiąże
pawel1380 Opublikowano 13 Września 2012 Opublikowano 13 Września 2012 The new 2013 Audi S6 - "3.7 seconds" - YouTube Raczej nie jest to możliwe..to ile RS nowy by miał ?
radimm Opublikowano 13 Września 2012 Opublikowano 13 Września 2012 Witam! kto się dziś wybiera na spot'a? A tu GhostRider 40 lat później: Babcia i Dziadek na motorze wnuczka GRANDMA & GRANDPA on da BIKE ( VIDEO after photos ) - YouTube
PABLO Opublikowano 13 Września 2012 Opublikowano 13 Września 2012 dzień. Ja się wybieram jak reszta:whistling: Trza zrobić chyba akcję sms:decayed:
radimm Opublikowano 13 Września 2012 Opublikowano 13 Września 2012 Pablo, dzięki za sms'a, ja zaraz idę grzebać przy wycieraczkach, ale planuje być dzisiaj
fantowski Opublikowano 13 Września 2012 Opublikowano 13 Września 2012 Pablo, dzięki za sms'a, ja zaraz idę grzebać przy wycieraczkach, ale planuje być dzisiaj ja nie jade... dzisiaj autko ma robiony przegub...
radimm Opublikowano 13 Września 2012 Opublikowano 13 Września 2012 Pablo, dzięki za sms'a, ja zaraz idę grzebać przy wycieraczkach, ale planuje być dzisiaj ja nie jade... dzisiaj autko ma robiony przegub... Fanta, możesz ze mną przeca jechać
fantowski Opublikowano 13 Września 2012 Opublikowano 13 Września 2012 Pablo, dzięki za sms'a, ja zaraz idę grzebać przy wycieraczkach, ale planuje być dzisiaj ja nie jade... dzisiaj autko ma robiony przegub... Fanta, możesz ze mną przeca jechać jak się wyrobie to może pojadę aczkolwiek będzie ciężko i małe prawdopodobieństwo, mimo wszystko dzięki za propozycję
radimm Opublikowano 13 Września 2012 Opublikowano 13 Września 2012 Pablo, dzięki za sms'a, ja zaraz idę grzebać przy wycieraczkach, ale planuje być dzisiaj ja nie jade... dzisiaj autko ma robiony przegub... Fanta, możesz ze mną przeca jechać jak się wyrobie to może pojadę aczkolwiek będzie ciężko i małe prawdopodobieństwo, mimo wszystko dzięki za propozycję jak coś to dzwoń
jakubekk Opublikowano 13 Września 2012 Opublikowano 13 Września 2012 No ja też zamierzam się pojawić. Znajdę was bez problemu na parkingu czy macie jakieś specjalne miejsca poza tym że parking niebieski?
radimm Opublikowano 13 Września 2012 Opublikowano 13 Września 2012 bez problemu. ostatni poziom parkingu, potem tylko jest dach
Wąski Opublikowano 13 Września 2012 Opublikowano 13 Września 2012 No ja też zamierzam się pojawić.Znajdę was bez problemu na parkingu czy macie jakieś specjalne miejsca poza tym że parking niebieski? obok KFC
gregfr Opublikowano 13 Września 2012 Opublikowano 13 Września 2012 kurde... a ja znowu nie dam rady...
Rekomendowane odpowiedzi