Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

miłego weekendu :wink:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
miłego weekendu :wink:

Kupiłeś:question::wink:

Opublikowano

:hi:to ciekawie widzę było na spocie,nie wyrobiłem się ale za tydzien postaram się pojawić

Opublikowano
:hi:to ciekawie widzę było na spocie,nie wyrobiłem się ale za tydzien postaram się pojawić

No raczej bo dawno Cię człowiek nie widział :wink:

Ok miłego wieczoru.

Opublikowano

Witam

pytanie natury technicznej mam...

przy delikatnym hamowaniu uruchamia mi się ABS i mi (nie wiem jak to nazwać?)turkocze?

coś jest nie halo , dzisiaj mechanik stwierdził że to pompa ABS..możliwe???????może tylko czujnik???

macie jakieś pomysły, miał ktoś tak może?

Opublikowano
Witam

przy delikatnym hamowaniu uruchamia mi się ABS i mi (nie wiem jak to nazwać?)turkocze?

coś jest nie halo , dzisiaj mechanik stwierdził że to pompa ABS..możliwe???????może tylko czujnik???

ja tak miałem w byłej mojej B5 przy 20km/h jak już mi sie auto prawie zatrzymywało włanczał mi się abs u mnie winowajco był czujnik abs u Ciebie możliwe że czujnik możliwe że pompa trzeba sprawdzić

Opublikowano
Witam

ja tak miałem w byłej mojej B5 przy 20km/h jak już mi sie auto prawie zatrzymywało włanczał mi się abs u mnie winowajco był czujnik abs u Ciebie możliwe że czujnik możliwe że pompa trzeba sprawdzić

dokładnie tak jak mówisz:)

jak to sprawdzić i co można z tym zrobić??????? kupić nowe, zregenerować?? jakie koszta?????

Opublikowano
Witam

dokładnie tak jak mówisz:)

jak to sprawdzić i co można z tym zrobić??????? kupić nowe, zregenerować?? jakie koszta?????

u mnie koszta były małe bo kupiłem uzywkę czujnik o ile dobrze pamiętam za 40 zł koszt wymiany nie wliczam ,bo robiłem sobie sam ,a ile może kosztować do B7 nie mam pojęcia niech resztę osób sie wypowie co ma B7

Opublikowano

dzięki gucio :good:

zawsze coś już wiem więcej, w Szwecji nowa pompa ok 2 tyś, może się uda wymienić tylko czujnik:eusathink:

Opublikowano

niech ci sprawdzą czy sie którys czujnik nie wysunął, w b5 było tak ze sie czasami delikatnie wysunęły i takie same objawy, niech spróbują je delikatnie dobic do jarzm, jak nie pomoze to trzeba szukac dalej.

Opublikowano

powitac :hi:

Opublikowano

Siemka All po tygodniowej nie obecnośc :)

Coś ciekawego się działo ? :jerk:

Opublikowano

Gdzieś był jak Cię nie było :naughty:

Opublikowano
1286640644_by_Pala07_600.jpg
Opublikowano

Jak tam Pancie? ?

Opublikowano

Kerczi bo ja dalej nie wiem co kupiłeś ? pochwal no sie ...... :decayed:

Pany potrzebuje telefon do tych gośći od opon i czy mają jakąś stronke www ? i gdzie to jest

Opublikowano

A kupił coś:naughty:

Gadaj no tu :kox:

Chodzi Ci o Biskupice?

Masz temat w małopolskich.

Opublikowano

oki

Opublikowano

Ale dzisiaj wyjątkowo dużo niebieskich było na mieście :whistling:

Pod AWFem 4 drogówki zablokowali typa w aucie, grubsza akcja.

Opublikowano

Za Wieliczka w stronę Gdowa. Pierwsza górka w Biskupicach po prawej stronie.