Cuber Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2008 Panie naczelny , cos Pan tak cicho [br]Dopisany: 27 Styczeń 2008, 14:39 _________________________________________________ Max nie pisz małymi literami OK? ? z jakim buhehehhe ? OK , VIPIE Max k**wa jego mać ty dalej masz jakiś kompleks spowodowany rangami na forum ? Chłopie czasem poprostu zachowujesz sie jak dziecko z podstawówki które ma foch-a o to ze Pani nie pozowliła mu sie pobawic lalką koleżanki...... Ale o co ci Kurefaaaa chodzi ?? Mam do ciebie pisac Poczatkujacy?? buehhehehee po co piszesz takie głupoty co ? po co na kazdym kroku dopisujesz VIP? tak Cię to boli ? To napisz jeszcze raz do modów i strzel kolejny raz foch-a! moze pomoże :th:[br]Dopisany: 27 Styczeń 2008, 14:42 _________________________________________________piateczka.....
Mad_MAX Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Eno ziommmm , mowilem WDECH WYDECH WDECH WYDECH Kur*wa na mnie to dziala :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Kto dzisiaj będzie na spocie poza Mną, Cuberem, Trzeniem i TrueOgrem? Ja póki co odpadam , no chyba że ok 17 się lepiej będę czuł
Cuber Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2008 Kto dzisiaj będzie na spocie poza Mną, Cuberem, Trzeniem i TrueOgrem? Ja póki co odpadam , no chyba że ok 17 się lepiej będę czuł nie gadaj tylko walnij setke i CI przejdzie zapewne jeszcze bedzie SOKOŁnh a co z Pablem ? ? Moze Nowi sie tez pojawią?
Gość Trzeniu Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 nowi to się tylko pojawiają jak potrzebują Vaga...
Mad_MAX Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 hmmm Wiedzialem ze w tym klubie trzeba miec przywileje A co to ten Vag?? to moze bede chcial
Gość Trzeniu Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 hmmm Wiedzialem ze w tym klubie trzeba miec przywileje A co to ten Vag?? to moze bede chcial lepiej idz zrób kupe bo widzę objawy zaparcia...
Tukan Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 hmmm Wiedzialem ze w tym klubie trzeba miec przywileje A co to ten Vag?? to moze bede chcial lepiej idz zrób kupe bo widzę objawy zaparcia... Po czym poznales,Max wklejał gdzies logi??
Mad_MAX Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 zaparcie przechodzi gladko w OTWARCIE hehehehee[br]Dopisany: 27 Styczeń 2008, 14:54 _________________________________________________A poza tym kupe nalezy robic na wlasnym tronie a ja w pracy jestem hehehehe
Gość Trzeniu Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 zaparcie przechodzi gladko w OTWARCIE hehehehee czyli masz zwieracze do roboty... szukałeś ostatnio mydła?
Gość trueogre Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Wymiękam przy co niektórych postach, a co do sauny to ja tak raz na miesiąc przynajmniej chodzę :gwizdanie:
Mad_MAX Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 zaparcie przechodzi gladko w OTWARCIE hehehehee czyli masz zwieracze do roboty... szukałeś ostatnio mydła? taaaa , ale gdzies mi sie zapodzialo heheheh , jakies bable tylko widze co chwile [br]Dopisany: 27 Styczeń 2008, 14:59 _________________________________________________buehehehe wlasnie wygralem 400 zeta w STSie :thumbup: :thumbup:
themOn Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 taaaa , ale gdzies mi sie zapodzialo heheheh , jakies bable tylko widze co chwile [br]Dopisany: 27 Styczeń 2008, 14:59 _________________________________________________buehehehe wlasnie wygralem 400 zeta w STSie :thumbup: :thumbup: No to Max, zapraszamy do KFC
Mad_MAX Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Eeee ja kosci nie lubie [br]Dopisany: 27 Styczeń 2008, 15:10 _________________________________________________Beda nowe klocuszki GreenStuffa
Mad_MAX Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 A co lubisz Max ?? Nie lubie KFC ani innych takich smieciowatych jedzen Najlepsze sa w domciu obiadki
Gość Trzeniu Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Max szczęsciarz z Ciebie , mnie nie ma kto gotować
Cuber Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2008 A co lubisz Max ?? Nie lubie KFC ani innych takich smieciowatych jedzen Najlepsze sa w domciu obiadki no nie dokońca sie zgodze z takim stwierdzeniem..... wszystko do czasu potem sie nudzi...
Mad_MAX Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 A co lubisz Max ?? Nie lubie KFC ani innych takich smieciowatych jedzen Najlepsze sa w domciu obiadki no nie dokońca sie zgodze z takim stwierdzeniem..... wszystko do czasu potem sie nudzi... No nie powiesz mi ze zarcie w KFC czy w MCD jest dobre ??
Rekomendowane odpowiedzi