OGr Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 to i ja sie dzisiaj pojawie, Cuber racja autko trzeba umyć Ogruś szkoda ze Cie nie będzie :/ Panowie jakby ktoś miał z Was płyte czyszczącą laser to na spota niech weźmie, Ogr wiem ze Ty masz taką jakbys zdążył to weź ją ze sobą, zobaczymy moze zadziała :/ lepiej jak to rozbierzesz i przeczyścisz alkoholem ;-)
radimm Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 proszę nie marnować alkoholu, alkohol służy do innych celów
Tommy Gun Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 proszę nie marnować alkoholu, alkohol służy do innych celów Chyba że czynność będzie połączona z degustacją
Cuber Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2012 Witam Panowie!Ja tez się dzisiaj pojawię
siara Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Sąsiedzi z Kraka ktoś reflektuje? http://a4-klub.pl/sprzedam-22/emblemat-dope-253916/#post3167855
jakubekk Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Miejsce się nie zmieniło? Galeria Kazimierz tam na górze parking niebieski?
Cuber Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2012 Miejsce się nie zmieniło? Galeria Kazimierz tam na górze parking niebieski? tak , poziom niżej niż dach Ja bede ale o 20-stej
fantowski Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Miejsce się nie zmieniło? Galeria Kazimierz tam na górze parking niebieski? tak tak dokladnie tam Panowie Wy sobie spotujcie na mrozie a ja piję Wasze zdrówko
Cuber Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2012 heheh dlatego Ja przyjadę jak juz będzie wiecej osób by nie marznąć
Radekst Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Panowie, jest szansa zeby mial ktos na spocie VAGa i wykasowal mi blad poduchy za piwko?
lennox Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Może od razu w środku się umówmy? w KFC... Panowie, jest szansa zeby mial ktos na spocie VAGa i wykasowal mi blad poduchy za piwko? Ja będę miał... oj duuuże to piwo musi być
jakubekk Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Radekst wezmę laptopa z kabelkiem i o ile baterii styknie na tyle żeby go włączyć i skasować błąd to żaden problem. Ale obawiam się, że może być ciężko bo bateria ma dosyć
fantowski Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 chce się komuś przyjechać po mnie ???
jakubekk Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 ja bede jechal od placu inwalidow więc jak po drodze to moge Cie zabrać
Radekst Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Panowie, jest szansa zeby mial ktos na spocie VAGa i wykasowal mi blad poduchy za piwko? Ja będę miał... oj duuuże to piwo musi być ok Radekst wezmę laptopa z kabelkiem i o ile baterii styknie na tyle żeby go włączyć i skasować błąd to żaden problem. Ale obawiam się, że może być ciężko bo bateria ma dosyć to z Lennoxem juz ogarne
jakubekk Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 to git bo moja bateria w ogóle nie trzyma, właśnie sprawdziłem
nex Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 KERCZI, kamerka , nie pokazuje prędkości bo to nie gps, to zwykła kamerka samochodowa. Kupiłem kartę 16gb i w roźdz HD 1280 można nagrać ponad 5 godzin więc luzik, nagrywa plikami po 2/5/15 minut w zależności jak sobie ustawisz, jak zapełnisz pamięć to nadpisuje od najstarszych plików. Menu nie zabezpiecza się hasłem.
Yoghurt Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Panowie, orientuje sie ktos czy wycieraczki Bosch aerotwin do b7 wystepuja z dwoma rodzajami mocowania? kupilem sobie takie wycieraczki, niby opisane jest, ze do B7 Avant, dlugosc ok - takie same jak stare ale stare sa troche inaczej montowane. w nowych mam taki zaczep a ze starych zostala mi taka nakladka (cos w rodzaju kapturka dlugiego na ~5cm), ktora tutaj jest zintegrowana z wycieraczka.
Rekomendowane odpowiedzi