DonMatteo Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Bry, dziex za spota i info odnosnie nowych płytek z nawigacją, wszystko załatwione:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Bry, dziex za spota i info odnosnie nowych płytek z nawigacją, wszystko załatwione:hi: ---------- Post dopisany at 15:52 ---------- Poprzedni post napisany at 15:47 ---------- http://a4-klub.pl/pozostale-audi-77/a6-c6-3-0-tdi-asb-quattro-tiptronic-;-246915/index3.html#post3128209 Masakra jak można tak słuchać kobiety i sprzedawać A6 C6 dla nowej A3 która jest dużo mniejsza i z niższego segmentu :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Pany dziś byłem u tego fachowca i....... ledy mi juz świecą wszystkie jak trzeba Gość naprawił LEDA któy nie świecił od dawna, rozebrał polutował coś i led zadziałał,a każdy fachowiec mówił ze trzeba kupić nową lampe z A6 znawcy poza tym pozostałe rozebrał do zera przeczyścił, wysuszył i zakleił tak jak trzeba i jest Yoghurt dzięki za kontakt do Kuby super fachowiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 To możesz go wrzucić w małopolskich że gość konkretny i czym się zajmuje, namiar itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Panowie, jak ktos ogarnia logi to proszę o wypowiedzi: http://a4-klub.pl/diagnostyka-vag-32/prosze-analize-logow-problem-tubina-trybem-awaryjnym-255519/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonMatteo Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Mam pytanko ktos z Grodu Kraka aktualizował oprogramowanie RNS-E?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Pany opiszę moja dzisiejsza przygodę. Zatankowałem bolida pod korek na stolco-oilu kwota ponad 300zł. Płacę kartą - odmowa kolejny raz -znowu odmowa mówię do gościa no bez jaj dzisiaj płaciłem kartą i wszystko było OK gość mówi spokojnie spróbujemy jeszcze raz i....znowu qr** odmowa ....ma Pan gotówkę ...... mam z odruchu zabrałem ze sobą trzy kwitki z ODMOWĄ transakcji kartą Włączam kompa wchodzę na moje konto patrzę a ja mam 3 x transakcję zatwierdzoną i zablokowane ponad 900zł z konta co jest qr** dzwonie na infolinię do BPH a paniusia mi mówi że tak mieli jakąś awarię i takie problemy się zdarzały ja się jej pytam jak to problem to co to jest płacę jest odmowa a wy mi pieniądze z konta ściągacie to co za system macie WIN95 czy co ...... no przepraszam itp ..... pytam się ją co by było gdybym tego nie zgłosił czy pieniądze były by automatycznie zwrócone ..... niestety nie za***iście czyli jak by to była mniejsza kwota którą bym się może tak nie zainteresował i nie sprawdził to by poszło w piz*u ciekawe ilu takich ja już mieli i ile z tego ludzi nastrzygą ---------- Post dopisany at 18:15 ---------- Poprzedni post napisany at 18:12 ---------- ...aha kasy mi od razu nie oddadzą tylko dopiero podobno jutro wieczorem nie chciało mi się już babą kłócić bo mi tej kasy z kieszeni pewnie nie wyciągnie ale h... mnie to powinno obchodzić pieniądze powinny wrócić natychmiast na konto ---------- Post dopisany at 18:17 ---------- Poprzedni post napisany at 18:15 ---------- ciekawe co by było gdybym nie zabrał tych wydruków ze stacji o odmowie przyjęcia płatności kartą bank mógłby się wypiąć że transakcję potwierdziłem pinem bo tak mi się ta baba tłumaczyła że jak wbijam pin to znaczy że akceptuje zapłatę a że zrobiłem to trzy razy to trzy razy mi kase z konta wzięli mimo że na terminalu wyskoczyło "odmowa" wykonannia transakcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Ja miałem dokładnie taką samą sytuację też na Statoilu... Na szczęście chodziło o gównianą kwotę za 2 hot-dogi. Podejrzane jest jednak to, że staje się to normalnością w tej sieci Tak więc ja będę tą sieć omijał szerokim łukiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 :hi:z wieczora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 powitać z wieczora Fanti ja byłem świadkiem podobnej sytuacji ale przy bankomacie Euronetu na kobierzyńskiej , babka przede mną wypłącała pieniądze i nagle po wbiciu pinu bankomat sie wyłączył, czarny ekran czekaliśmy razem 10 minut i nic w końcu mówie jej żeby zadzwoniła na infolinie (nalepka na bankomacie) dodzwoniła sie i opisuje całą sytuacje a w mięzy czasie bankomat zaczał sie uruchamiać jak system windows..... chwile to trwało,Babka z infolini kazała tej babce podac pełny nr karty i swoje dane i twierdziła ze bankomat raz na jakiś czas sie resetuje system i robi restart automatycznie, oczywiście baba chciała wypłacić 800 zł kasa nie wyskoczyła a na infolini przekazali jej informacje ze dobrze ze zadzwoniła bo nie odnotowali takiej transakcji, pytanie czy babie obciązyli konto bo tego na miejscu nie byliśmy w stanie zweryfikować, babka na infolini zaproponowała zeby zmienić bankomat. ---------- Post dopisany at 21:29 ---------- Poprzedni post napisany at 20:58 ---------- a tak poza tym jak ktoś chce miec podobny efekt w B7 to 500 zł montaż instalacji i przeróbka lamp + ledy z A6 widziałem za 300 komplet =800zł całość i ma taki efekt jak ja, w B6 gość mówił że też moze coś pokombinować z ledami tak że Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 no tylko że u mnie to było trzy razy za każdym razem terminal odmawiał rozliczenia transakcji hasłem " ODMOWA" i wypluwał kwitek z pełnymi danymi transakcji praktycznie taki sam jak się dostaje jak jest zapłacone tyle że zamiast wpisanej pobranej kwoty jest napis ODMOWA. Na koncie mam odnotowane że wszystkie trzy razy zostały zaliczone i kasa za nie jest zablokowana i to jest dla mnie paranoja bo skoro terminal odrzucił transakcję to jakim prawem bank ją zaliczył przecież to z systemu banku przychodzi odpowiedź czy dana transakcja jest zatwierdzona czy nie dla mnie to jest jakaś śliska sprawa bo tak jak pisałem gdybym się nie upomniał to kasa mogła by mi przepaść a gdybym nie wziął tych blankietów to możliwe że musiałbym się z nimi użerać bo musiałbym to udowadniać że coś takiego miało miejsce. Gdyby to było jak u transita za dwa hotdogi to pewnie bym się nawet tym nie zainteresował tylko to olał że coś pewnie nie halo mieli z terminalem i pewnie bym tego nie sprawdzał ale oni mnie zgolili na ponad 900 zł i jeszcze łaskawie może jutro wieczorem mi je zwrócą jakaś paranoja jeśli ktoś miałby naprawdę sporą kasę na koncie i płacił b.dużo poprzez kartę to taki zonk na pewo może mu uciec i tu sądzę może być złodziejski zysk banku i wszystko w białych rękawiczkach bo jakby co to "Przepraszam Pana ale mieliśmy problem z systemem jutro zwrócimy panu pieniądze na konto" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 to fakt, transakcja odrzucona to po co bank blokuje kwotę paranoja jakaś, a na dodatek odda ale nie od razu tylko jutro , mi co jakis czas jak patrze na historie przelewów bank wpłaca jakieś kwoty do 200 zł potem takie same kwoty zabiera dziwne to dla mnie a transakcji takich nie robiłem..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Siemka all Co Wy to macie za banki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Ja trzymam kase w słoikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 ja nie mam problemu z trzymaniem kasy bo jej nie mam... a jak mam to wydaje:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 LEnox dzięki za dzisiejsze info bo juz sie martwiłem że znowu coś nie działa Pany ja jutro wieczór mam wolny wiem ze jest przed świętami ale jak ktoś ma ochote i czas to jade do kumpla na kurdwanów a że jego dziewczyna wyjechała na święta to a że moja jedzie pomóc mamusi w przygotowaniach do Wigili to ja oczywiscie mieszkanie kolegi otwarte dla Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Witam jestem jakby nowy na tym forum od 3 miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem b7 można się kiedyś wbić na wasze spotkanie do galerii ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Witam jestem jakby nowy na tym forum od 3 miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem b7 można się kiedyś wbić na wasze spotkanie do galerii ? nie że można a TRZEBA KONIECZNIE Powitać ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 zapraszamy i miło powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Karol oklej te końcówki czarną taśmą izolacyjną materiałową żeby były grubsze końce i wtedy nie wypada roleta,Mario przyszalałeś z tą kolacją ale kto Bogatemu zabroni tym bardziej że barszczyk był gratis to nic tylko brać u siebie tak też zrobiłem i już nie skrzypi ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi