Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Cuber

Rekomendowane odpowiedzi

Ja trzymam kase w słoikach

:polew:

---------- Post dopisany at 00:54 ---------- Poprzedni post napisany at 00:52 ----------

Witam jestem jakby nowy na tym forum od 3 miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem b7 można się kiedyś wbić na wasze spotkanie do galerii ? :decayed:

W końcu napisałeś na Krakowskich :naughty:

Wiesz gdzie mamy spoty więc działaj :kox:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10897

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Pany dziś byłem u tego fachowca i....... ledy mi juz świecą wszystkie jak trzeba :notworthy: Gość naprawił LEDA któy nie świecił od dawna, rozebrał polutował coś i led zadziałał,a każdy fachowiec mówił ze trzeba kupić nową lampe z A6 znawcy :facepalm: poza tym pozostałe rozebrał do zera przeczyścił, wysuszył i zakleił tak jak trzeba i jest :kox:Yoghurt dzięki za kontakt do Kuby :wink: super fachowiec.

podziekowania powinny isc do Waskiego bo ja dostalem namiar na goscia wlasnie od niego

:hi:, nie chce ktoś kupić kamerki samochodowej?? Używana kilka tyg, żadnych śladów użytkowania, stan idealny, wszystko w zestawie, uchwyt samochodowy, ładowarka, kable AV i USB. Cena 50zł. >>> KLIK<<< . Sprzedaje bo kupuje inną

:hi:, nie chce ktoś kupić kamerki samochodowej?? Używana kilka tyg, żadnych śladów użytkowania, stan idealny, wszystko w zestawie, uchwyt samochodowy, ładowarka, kable AV i USB. Cena 50zł. >>> KLIK<<< . Sprzedaje bo kupuje inną

To tak co ją tak chwaliłeś?:naughty:

Co nie pasi Ci w niej?:decayed:

powitać szanowne grono :hi:

Gdzieś był jak Cię nie było :naughty:

http://s14.postimage.org/6ov0i7yq8/DSC_0105.jpg

Ten chyba chciał mieć mega wypas w bixach :grin:

:hi:

kolo od tej czerwonej audi napewno w rajdach startuje i musi mieć lepsze doświetlenie drogi :wink:

powitać szanowne grono :hi:

Gdzieś był jak Cię nie było :naughty:

Trza nie raz po pracować:decayed: a dziś porządki przed świąteczne robiłem :facepalm:

Trza nie raz po pracować:decayed: a dziś porządki przed świąteczne robiłem :facepalm:

Chciałeś napisać "Trza nieraz popracować :decayed: a dziś porządki przedświąteczne robiłem :facepalm: " ??

Powitać szanowne grono :hi::wink:

za 50zl moze bym i wzial :wink: przywiez ja na spota albo po swietach ugadamy sie jakos...

Chciałeś napisać "Trza nieraz popracować :decayed: a dziś porządki przedświąteczne robiłem :facepalm: " ??

czepiasz się szczegółów :tongue4: