PABLO Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Ja trzymam kase w słoikach ---------- Post dopisany at 00:54 ---------- Poprzedni post napisany at 00:52 ---------- Witam jestem jakby nowy na tym forum od 3 miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem b7 można się kiedyś wbić na wasze spotkanie do galerii ? W końcu napisałeś na Krakowskich Wiesz gdzie mamy spoty więc działaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jrs77 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 heh, chyba sie w końcu zbiorę moją "niunią"..... jak ślubna coś nie wymyśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Witam Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Pany dziś byłem u tego fachowca i....... ledy mi juz świecą wszystkie jak trzeba Gość naprawił LEDA któy nie świecił od dawna, rozebrał polutował coś i led zadziałał,a każdy fachowiec mówił ze trzeba kupić nową lampe z A6 znawcy poza tym pozostałe rozebrał do zera przeczyścił, wysuszył i zakleił tak jak trzeba i jest Yoghurt dzięki za kontakt do Kuby super fachowiec. podziekowania powinny isc do Waskiego bo ja dostalem namiar na goscia wlasnie od niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 , nie chce ktoś kupić kamerki samochodowej?? Używana kilka tyg, żadnych śladów użytkowania, stan idealny, wszystko w zestawie, uchwyt samochodowy, ładowarka, kable AV i USB. Cena 50zł. >>> KLIK<<< . Sprzedaje bo kupuje inną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 , nie chce ktoś kupić kamerki samochodowej?? Używana kilka tyg, żadnych śladów użytkowania, stan idealny, wszystko w zestawie, uchwyt samochodowy, ładowarka, kable AV i USB. Cena 50zł. >>> KLIK<<< . Sprzedaje bo kupuje inną To tak co ją tak chwaliłeś? Co nie pasi Ci w niej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 kupuję dużo droższą z lepszą jakością nagrań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 kupuję dużo droższą z lepszą jakością nagrań Zrób takiego moda w pasku i będziesz miał spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Bierzesz Hero3 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zemis, poszło PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Jak by ktoś chciał to będę w krk dziś gdzieś za 2h. Jak coś pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 powitać szanowne grono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 powitać szanowne grono Gdzieś był jak Cię nie było Ten chyba chciał mieć mega wypas w bixach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 powitać szanowne grono Gdzieś był jak Cię nie było http://s14.postimage.org/6ov0i7yq8/DSC_0105.jpg Ten chyba chciał mieć mega wypas w bixach kolo od tej czerwonej audi napewno w rajdach startuje i musi mieć lepsze doświetlenie drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Ten to ma quattro xenon hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 powitać szanowne grono Gdzieś był jak Cię nie było Trza nie raz po pracować a dziś porządki przed świąteczne robiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Trza nie raz po pracować a dziś porządki przed świąteczne robiłem Chciałeś napisać "Trza nieraz popracować a dziś porządki przedświąteczne robiłem " ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satikrk Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Audi Quattro nie wiem czy bylo ale gosc ich ladnie zrobil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Powitać szanowne grono , nie chce ktoś kupić kamerki samochodowej?? Używana kilka tyg, żadnych śladów użytkowania, stan idealny, wszystko w zestawie, uchwyt samochodowy, ładowarka, kable AV i USB. Cena 50zł. >>> KLIK<<< . Sprzedaje bo kupuje inną za 50zl moze bym i wzial przywiez ja na spota albo po swietach ugadamy sie jakos... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Trza nie raz po pracować a dziś porządki przed świąteczne robiłem Chciałeś napisać "Trza nieraz popracować a dziś porządki przedświąteczne robiłem " ?? czepiasz się szczegółów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi