Krumak Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Panocki ile może kosztować wysyłka kuerierem 4felg 17'? Ewentualnie ma ktoś z Was jakś umowe z kurierami żeby coś taniej mogło wyjść? Ja wysyłałem komplet kół z A3 kurierem K-EX za 44 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Panocki ile może kosztować wysyłka kuerierem 4felg 17'? Ewentualnie ma ktoś z Was jakś umowe z kurierami żeby coś taniej mogło wyjść? Ja wysyłałem komplet kół z A3 kurierem K-EX za 44 zł ooo fajna cena, zaraz zobacze na ich cenniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Panocki ile może kosztować wysyłka kuerierem 4felg 17'? Ewentualnie ma ktoś z Was jakś umowe z kurierami żeby coś taniej mogło wyjść? Ja wysyłałem komplet kół z A3 kurierem K-EX za 44 zł ooo fajna cena, zaraz zobacze na ich cenniki Nie wiem jak cennik, ale ja korzystałem z uprzejmości kumpla, który ma z nimi podpisaną umowę i wysyłka paczki do 30kg kosztuje go 22 zł. Koła nadałem jako dwie osobne paczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 siema:hi: ruks - generalnie jeździłem po górach zarówno po stronie Austriackiej jak i Włoskiej. Główną Bazą wypadową był Innsbruck a w w zasadzie położone o kilka kilometrów małe miasteczko o nazwie Igls:wink: Co do cen to powiem Ci ze nie ma tragedii. W spożywczaku czasami można się zdziwić ze kupując te same produkty co w Polsce płacisz mniej albo nie wiele więcej:whistling: Paliwo no tu niestety ok 1.60 euro za litr Opłaty za autostrady np Austria winieta 10 dni 8,30eur (czasami drogi w górach i mosty dodatkowo płatne zależy gdzie ok 10eur) w Włoszech płacisz na bramkach w zależności od przejechanych kilometrów Czechy 310Kć za winietę 10 dniową Niemcy Frree:kox: Z tym ze jak płacisz to wiesz za co i jakoś lepiej to przyjmuję niż nasze bramki:facepalm: Tu masz przykład:kox: http://s7.postimage.org/sj0quto8b/IMG_2893.jpg A napisz mi z ciekawości jak to wyglądało u Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 44 zł :shock3: Ja przy podpisanej umowie mam 66 zł netto za półpalety + dopłata paliwowa ---------- Post dopisany at 14:12 ---------- Poprzedni post napisany at 14:12 ---------- no chyba ze wysyłka jako paczka po jeden sztuce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Panocki ile może kosztować wysyłka kuerierem 4felg 17'? Ewentualnie ma ktoś z Was jakś umowe z kurierami żeby coś taniej mogło wyjść? Ja wysyłałem komplet kół z A3 kurierem K-EX za 44 zł ooo fajna cena, zaraz zobacze na ich cenniki Nie wiem jak cennik, ale ja korzystałem z uprzejmości kumpla, który ma z nimi podpisaną umowę i wysyłka paczki do 30kg kosztuje go 22 zł. Koła nadałem jako dwie osobne paczki. aaa widzisz własnie mi się coś tak mało wydawło, kiedyś jak chciałem wysłać opony to mi krzykneli coś ok 50zł za paczkę w której byłoby 2szt. Ale przedchwilą okazało się że możliwe że kurier nie będzie potrzebny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Panocki ile może kosztować wysyłka kuerierem 4felg 17'? Ewentualnie ma ktoś z Was jakś umowe z kurierami żeby coś taniej mogło wyjść? Ja wysyłałem komplet kół z A3 kurierem K-EX za 44 zł ooo fajna cena, zaraz zobacze na ich cenniki Nie wiem jak cennik, ale ja korzystałem z uprzejmości kumpla, który ma z nimi podpisaną umowę i wysyłka paczki do 30kg kosztuje go 22 zł. Koła nadałem jako dwie osobne paczki. aaa widzisz własnie mi się coś tak mało wydawło, kiedyś jak chciałem wysłać opony to mi krzykneli coś ok 50zł za paczkę w której byłoby 2szt. Ale przedchwilą okazało się że możliwe że kurier nie będzie potrzebny Ja wysłałem 2 paczki, w każdej po 2 koła 15 cali z oponami - całość wyszła 44 zł. Przy pobraniu wychodziło parę złotych drożej. Dzwoniłem teraz do kumpla: paczka do 30 kg - 23 zł, przy pobraniu 30 zł. Taki ma teraz cennik w K-EX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Panocki ile może kosztować wysyłka kuerierem 4felg 17'? Ewentualnie ma ktoś z Was jakś umowe z kurierami żeby coś taniej mogło wyjść? Jak chcesz to Ci dam namiary na kumpla co ma sklep z nawigacjami na złotej jesieni, ja jak sprzedawałem 19" to zawiozłem mu je i zamówił UPS jeśli dobrze pamiętam. ---------- Post dopisany at 14:50 ---------- Poprzedni post napisany at 14:28 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 ja zawsze wysylam przez nich: Najtasze usugi kurierskie - tanie przesyki zagraniczne i midzynarodowe. Tani kurier od 12,99z i za komplet 4sztuk 18" felga plus opona - (zrobione dwie paczki) płace 60kilka złotych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Panowie wspierajmy poczte polską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 ja zawsze wysylam przez nich: Najtasze usugi kurierskie - tanie przesyki zagraniczne i midzynarodowe. Tani kurier od 12,99zi za komplet 4sztuk 18" felga plus opona - (zrobione dwie paczki) płace 60kilka złotych... To mało, ja powiedziałem klientowi chyba 150zł za kuriera bo to dziadostwo było cholernie ciężkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Panowie pytanko, ma ktoś znajomości w pozycjonowaniu stron?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 ruks - generalnie jeździłem po górach zarówno po stronie Austriackiej jak i Włoskiej. Główną Bazą wypadową był Innsbruck a w w zasadzie położone o kilka kilometrów małe miasteczko o nazwie Igls:wink: Co do cen to powiem Ci ze nie ma tragedii. W spożywczaku czasami można się zdziwić ze kupując te same produkty co w Polsce płacisz mniej albo nie wiele więcej:whistling: Paliwo no tu niestety ok 1.60 euro za litr Opłaty za autostrady np Austria winieta 10 dni 8,30eur (czasami drogi w górach i mosty dodatkowo płatne zależy gdzie ok 10eur) w Włoszech płacisz na bramkach w zależności od przejechanych kilometrów Czechy A napisz mi z ciekawości jak to wyglądało u Ciebie W tamtą stronę leciałem kawałek przez Austrię, trochę madziary, na Słowenii winieta tygodniowa 15 EU (na autostrady i ekspresy). Zwiedzaliśmy Maribor, Ljubljane, wysychające jezioro w Cerknicy, zamek Predjama, jaskinia Postojna (przereklamowana), Koper, następnie przez Triest do Wenecji (przereklamowana!!). Powrót przez Bovec, przełęcz Priedl (raczej nie ma rewelacji, lepiej było jechać przez Vrsic) i Bled (zamek, jezioro, widokowy wąwóz Vintgar). Na pewno trzeba będzie tam wrócić pochodzić po Alpach Julijskich i przejechać tą przełęcz Vrsic oraz chyba odwiedzić jaskinie Skocjańskie (na necie wyglądają ciekawiej niż Postojna) Ceny noclegów dwuosobowych: 40 EU średniej klasy pensjonat, 62 EU fajny hotel, raczej uważam ze wysokie ponieważ nie rezerwowaliśmy nic a poza tym w każdym miejscu max 1 nocleg. Paliwo w Słowenii 1,385 EU (stała cena wszędzie) więc w sumie jak u nas, Włochy 1,66 - 1,77 EU. Catering we Włoszech lipa, Jugole natomiast dosyć smacznie gotują , ceny: 10 - 20 EU / danie. Jak zapodam jakieś fotki na net to wrzucę linka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Panowie pytanko, ma ktoś znajomości w pozycjonowaniu stron?? A może bym miał kogoś do tego kto się właśnie tym zajmuje i jest na forum Zaraz tu ściągnę tego Miśka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misqkrk Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Panowie pytanko, ma ktoś znajomości w pozycjonowaniu stron?? Co chcesz pozycjonować, na jakie frazy, jaka konkurencja, jak zbudowana strona, jak szybki ma być efekt I wiadomo ile chcesz wydać bo jak kupisz na gruponie za 350 a takich jest od groma, to lepiej byś poszedł dał te 350zł bezdomnemu pod kościołem, efekt będzie taki sam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 pozdrowienia z Armii Krajowej Wasze zdrówko dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 W sobote zawsze jest taka cisza na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 udają że piją na mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 udają że piją na mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 FANTI Coś dla Ciebie Pająki z Polski robią furorę w Brukseli - Nauka - Fakty w INTERIA.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi