Krzysiek29 A4 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Witam panowie nie wiecie kto w Krakowie robi swapa pompy oleju? Jakiś warsztat godny polecenia który zrobi a nie spier.... furkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Jaglarz w Wieliczce Wysyłane z mojego GT-P5100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Witam panowie nie wiecie kto w Krakowie robi swapa pompy oleju? Jakiś warsztat godny polecenia który zrobi a nie spier.... furkę? ja i Kerczi robiliśmy w Wieliczce u Jaglarza i polecam, zna sie na temacie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Wie ktoś ile kosztuje dokładka na 2 rury w ASO ul. Zakopiańska? Do B6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Wie ktoś ile kosztuje dokładka na 2 rury w ASO ul. Zakopiańska? Do B6? jesli to s-line to chyba jakies 400zl ale to sobie sprawdz jest watek Cubera gdzie opisuje wszystkie dodatki s-line z cenami i oznaczeniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 FANTI Coś dla Ciebie Pająki z Polski robią furorę w Brukseli - Nauka - Fakty w INTERIA.PL już mi to przesyłał inny znajomy taką wystawę to ja im mogę zrobić, na pewno byłoby ciekawiej niż na tych zdjęciach:grin: nie że bym sie czepiał ale terraria dla ptaszników są tam źle urządzone... poza tym Czarna wdowa nie jest najbardziej jadowita... Latrodectus mactans bo taka jest jej łacińska nazwa gatunkowa posiada silny neurotoksyczny jad aczkolwiek u człowieka który nie jest alergikiem może powodać jedynie silny ból i zatrucie... rzadko powoduje śmierć.. natomiast jak ktoś jest alergikiem to może go zabić nawet pszczoła czy osa.. wg mnie o wiele bardziej jadowity i agresywny jest Wałęsak brazylijski (Phoneutria spp.)... masz tu trochę info o nim: Phoneutria spp. - Wałęsak brazylijski :: Opisy gatunków :: terrarium.com.pl (poczytaj na dole strony o jadzie) a tak poza tym to ja już nie pije .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek29 A4 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Witam panowie nie wiecie kto w Krakowie robi swapa pompy oleju? Jakiś warsztat godny polecenia który zrobi a nie spier.... furkę? ja i Kerczi robiliśmy w Wieliczce u Jaglarza i polecam, zna sie na temacie . Boseron:hi: jakieś namiary na ten warsztat przybliżony koszt takiego zabiegu od czasu kiedy byłem na zlocie zaraziliście mnie tą myślą i teraz co jadę gdzieś to nie daje mi to spokoju a z racji że dzień przed wigilią miałem lekkiego dzwona więc nadarza się okazja do zrobienia fury na igiełkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Panowie czy RNS-E obsługuje karty pamięci SDHC czy tylko zwykłe SD?? Poszukuję również gałki s-line gładkiej w ładnym stanie - ma ktoś takową do sprzedania??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Panowie czy RNS-E obsługuje karty pamięci SDHC czy tylko zwykłe SD?? Poszukuję również gałki s-line gładkiej w ładnym stanie - ma ktoś takową do sprzedania??? Rns-e obsługuje tylko zwykłe SD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Panowie czy RNS-E obsługuje karty pamięci SDHC czy tylko zwykłe SD?? Poszukuję również gałki s-line gładkiej w ładnym stanie - ma ktoś takową do sprzedania??? Rns-e obsługuje tylko zwykłe SD f*ck I gdzie tu teraz kupić taką kartę Wszystkie jakie posiadam to SDHC, a nie ma możliwości zmodyfikować soft navi tak, aby czytał SDHC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Hejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Krumak jak sobie wrzucisz ledowy RNS-e to on czyta karty nawet do 32 GB sdhc. ---------- Post dopisany at 13:23 ---------- Poprzedni post napisany at 13:23 ---------- Kowalczyk wygrała tour de Ski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Krumak jak sobie wrzucisz ledowy RNS-e to on czyta karty nawet do 32 GB sdhc.---------- Post dopisany at 13:23 ---------- Poprzedni post napisany at 13:23 ---------- Kowalczyk wygrała tour de Ski Hehehe... gdybym miał wolne środki na ledową RNS-E to brał bym ją w ciemno. Muszę pogrzebać w starociach za zwykłą kartą SD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Krumak poszukaj w starych telefonach jakieś 2gb mini SD i adapter - smiga elegancko:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Krumak poszukaj w starych telefonach jakieś 2gb mini SD i adapter - smiga elegancko:wink: A nie micro SD:whistling: Mini całkiem inaczej wygląda choć też występują adaptery na SD. Tylko większość jest właśnie na SDHC i tutaj problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Krumak poszukaj w starych telefonach jakieś 2gb mini SD i adapter - smiga elegancko:wink: A nie micro SD:whistling: Mini całkiem inaczej wygląda choć też występują adaptery na SD. Tylko większość jest właśnie na SDHC i tutaj problem. dokładnie micro SD:decayed: coś mi się pomyliło:facepalm: do 2gb to większość zwykłych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Cuber dzięki za popijawę i Fife 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Panowie widzicie jaka piękna pogoda za oknem ? W końcu ZIMA !!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi