Hans-Krk Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 niema sprawy a jaka to tradycja bo chwilowo nie w temacie jestem:) ? ---------- Post dopisany at 11:46 ---------- Poprzedni post napisany at 11:44 ---------- Witam Wszystkich, Jestem nowym użytkownikiem A4 i miło by mi było jakbyście mnie przyjeli do swojej rodzinki miłośników A4:) Fajnie jest dzielić sie pasją z innymi:)---------- Post dopisany at 08:49 ---------- Poprzedni post napisany at 08:48 ---------- W razie czego można liczyć na waszą pomoc techniczną? Oczywiście zapraszamy tylko nie zapomnij o tradycji z tytułu pierwszego przyjazdu na spota a jaka to tradycja??
PABLO Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Kolega wyżej który nie dawno pierwszy raz przyjechał na spota właśnie Ci napisał o kubełku Chodzi o KFC
gregfr Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Kolega wyżej który nie dawno pierwszy raz przyjechał na spota właśnie Ci napisał o kubełku Chodzi o KFC halo, halo! ja juz dawno temu bylem na spocie, tylko WAS nie bylo to takie lakome bestie sa, a jak ja przywiozlem to nie mial kto jesc, bo akurat wszyscy po kolacji kto je kolacje o 19-stej?!
Hans-Krk Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Ok ok zajarzyłem:) kubełek będzie na pewno:)
PABLO Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 to takie lakome bestie sa, a jak ja przywiozlem to nie mial kto jesc, bo akurat wszyscy po kolacji kto je kolacje o 19-stej?! Nie ukrywam ja byłem po kolacji bo przyjechałem szybko do domu zjadłem i wio na spota, zapomniałem że będzie przecież kubeł na spocie to bym nie jechał do domu Choć i tak kilka kawałków nie odmówiłem Czwartki to mi się teraz kojarzą ze spotami i KFC
Hans-Krk Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 o 19 kolacja? współczuje ja zasiadam dopiero ok 22-23 do kolacyjki bo wtedy mnie głodzik łapie hehe
PABLO Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Jak ktoś jest na diecie to na noc nie je o tej porze ---------- Post dopisany at 12:20 ---------- Poprzedni post napisany at 12:12 ---------- Wąski nie jedziesz na zlot???
Cuber Opublikowano 28 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2013 Ostatnio też chłopaki postawiły kubełki i zjesc nie miał kto
Hans-Krk Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Jak ktoś jest na diecie to na noc nie je o tej porze No tak:) ---------- Post dopisany at 12:28 ---------- Poprzedni post napisany at 12:25 ---------- bo może nikomu sie nie chciało obgryzać kości w panierce:)
PABLO Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 D4NTE się zapisał na zlot jeszcze go nie ma na liście Co z resztą? Lennox, gruszka, radekst, mehow, ruks i jeszcze tak można wymieniać, no panowie zapiszcie się przynajmniej bo dojdą kolejne osoby na listę rezerwową i później będzie problem by wejść na główną.
gregfr Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 zeby dorosle zdrowe chlopy nie chcialy jedzenia to sie w glowie nie miesci ja jestem pierwszy na rezerwowej chyba niezla paka poleci z Krakowa radekst, co z Toba? dawaj do Bukowiny
ruks Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 kozak furacz...VW T4 MULTIVAN 2,5TDI 102KM (2954625521) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Fajny ---------- Post dopisany at 13:14 ---------- Poprzedni post napisany at 13:10 ---------- D4NTE się zapisał na zlot jeszcze go nie ma na liścieCo z resztą? Lennox, gruszka, radekst, mehow, ruks i jeszcze tak można wymieniać, no panowie zapiszcie się przynajmniej bo dojdą kolejne osoby na listę rezerwową i później będzie problem by wejść na główną. U mnie ciężko zaplanować na tyle wcześniej
D4NTE Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Powitać Ma ktoś na sprzedaż grzane wkłady lusterek do B6? Komplet mnie interesuje Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
PABLO Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 U mnie ciężko zaplanować na tyle wcześniej Więc dlatego przynajmniej zapisz się byś miał miejsce, 100zł zaliczki tylko. Wolnych weekendów nie masz? Urlop i po sprawie
Wąski Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Jak ktoś jest na diecie to na noc nie je o tej porze ---------- Post dopisany at 12:20 ---------- Poprzedni post napisany at 12:12 ---------- Wąski nie jedziesz na zlot??? jaki zlot ??
PABLO Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Pablo przecież Lennox jedzie No chyba że tak bo nie ma go na liście ---------- Post dopisany at 15:02 ---------- Poprzedni post napisany at 15:01 ---------- jaki zlot ?? A taki jeden w górach
Radekst Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 D4NTE się zapisał na zlot jeszcze go nie ma na liścieCo z resztą? Lennox, gruszka, radekst, mehow, ruks i jeszcze tak można wymieniać, no panowie zapiszcie się przynajmniej bo dojdą kolejne osoby na listę rezerwową i później będzie problem by wejść na główną. zeby dorosle zdrowe chlopy nie chcialy jedzenia to sie w glowie nie miesci ja jestem pierwszy na rezerwowej chyba niezla paka poleci z Krakowa radekst, co z Toba? dawaj do Bukowiny ja w tym roku jeszcze odpuszczam, za rok sie razem upijemy
gregfr Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 ja w tym roku jeszcze odpuszczam, za rok sie razem upijemy ja nie pije "czlowiek na poziomie, powinien sie trzymac w pionie"
Rekomendowane odpowiedzi