Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
aha i powiedz Asi ze zapomnialem Jej powiedziec - ale drzwi tam sa tylko wejsciowo wejsciowe :polew:

Będą obrotowe

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Przecież to Kosiniaka RS4, wcześniej miał M3 E46 z dopalaczem :decayed:

Kosiniak nigdy nie miał rs4

Chodź na śnieg...

---------- Post dopisany at 22:29 ---------- Poprzedni post napisany at 22:28 ----------

Gruszka mój Ty sąsiedzie...to co? dajesz 10% za cynk??? :) Czy mam zasiasc do stolu 13 LUTEGO?

widzę że mnie dużo ominęło :kwasny:

bo nie przyszedłeś na śnieg...

---------- Post dopisany at 23:01 ---------- Poprzedni post napisany at 23:00 ----------

Waski lepiej dowiedz sie o Drewniana 8... :) - Gruszka dzisiaj wymyslil kładke :)

Opublikowano
Ty a Guzik Ci pozycza?? :>

:)

rozbiłem słoiki

gdzie qr** moja kamera ja się pytam

Opublikowano

Chodź na śnieg...

---------- Post dopisany at 22:29 ---------- Poprzedni post napisany at 22:28 ----------

Gruszka mój Ty sąsiedzie...to co? dajesz 10% za cynk??? :) Czy mam zasiasc do stolu 13 LUTEGO?

---------- Post dopisany at 23:01 ---------- Poprzedni post napisany at 23:00 ----------

Waski lepiej dowiedz sie o Drewniana 8... :) - Gruszka dzisiaj wymyslil kładke :)

:whistling:
Opublikowano
Ty a Guzik Ci pozycza?? :>

:)

rozbiłem słoiki

gdzie qr** moja kamera ja się pytam

mam odgrzebać twoją karierę taneczną??

---------- Post dopisany at 23:11 ---------- Poprzedni post napisany at 23:10 ----------

Chodź na śnieg...

:whistling:

Śmigniecie kładeczkę i będzie pusia.

Opublikowano

jakby co mam Fantiego kariere taneczna na PC

Opublikowano
jakby co mam Fantiego kariere taneczna na PC

sialab :baseball:

Opublikowano

jakby ktoś pytał HAŁ AJ KEN TEJK DIS PC na ktorym mam kariere Tomka to po staremu ale prosze

Opublikowano

Witajcie,

Czy istnieje możliwość odpalenia VCDS'a z kablem ODBII? Ja u siebie zainstalowałem wersję 11.11.1 i przy testowaniu portu COM3 w ustawieniach wywala mi komunikat PORT OK INTERFACE NOT FOUND

Opublikowano
Witajcie,

Czy istnieje możliwość odpalenia VCDS'a z kablem ODBII? Ja u siebie zainstalowałem wersję 11.11.1 i przy testowaniu portu COM3 w ustawieniach wywala mi komunikat PORT OK INTERFACE NOT FOUND

Ja mam taki kabel i jedyne co z nim smiga to vagcom 7.04

Opublikowano

Bry:hi:

możliwe, że znowu mi się nie uda dotrzeć jutro na mojego pierwszego spota, bo żona zaprosiła do nas gości... :/ a chętnie bym się czegoś dowiedział więcej o mojej Audicy...

Opublikowano
Bry:hi:

możliwe, że znowu mi się nie uda dotrzeć jutro na mojego pierwszego spota, bo żona zaprosiła do nas gości... :/ a chętnie bym się czegoś dowiedział więcej o mojej Audicy...

Przyznaj szczerze, że chcesz się wymigać od kubełka dla chłopaków :tongue4:

Opublikowano

Krumak, a Ty sobie sciagaasz VCDSa jakiego badz i z niewiadomo jakiego zrodla i chcesz do swojego kabla go podlaczyc??

Opublikowano

bry...

dzis w nocy Lenox miał włamanie do swojego A4 i RNS poszedł :kwasny::kwasny::kwasny: zaczęło sie znowu Skur.....y

---------- Post dopisany at 09:50 ---------- Poprzedni post napisany at 09:49 ----------

jak to jest sprzęt grający jest w polisie AC z urzędu i wystarczą fotki wnętrza czy trzeba dobezpieczać car- audio ?

Opublikowano
Krumak, a Ty sobie sciagaasz VCDSa jakiego badz i z niewiadomo jakiego zrodla i chcesz do swojego kabla go podlaczyc??

Rozumiem, że masz na myśli to, iż kabel musi być przygotowany pod konkretną wersję VCDS'a. Tak, ściągłem z chomika wersję 11.11, ale spróbuję też odpalić wersje 10.6. Starsze wersje VAGA mi śmigają na wirtual pc pod windowsem 7 64bit.

---------- Post dopisany at 09:57 ---------- Poprzedni post napisany at 09:54 ----------

bry...

dzis w nocy Lenox miał włamanie do swojego A4 i RNS poszedł :kwasny::kwasny::kwasny: zaczęło sie znowu Skur.....y

---------- Post dopisany at 09:50 ---------- Poprzedni post napisany at 09:49 ----------

jak to jest sprzęt grający jest w polisie AC z urzędu i wystarczą fotki wnętrza czy trzeba dobezpieczać car- audio ?

Ja ubezpieczając samochód w Hestii podawałem w polisie wersję odtwarzacza i były robione fotki. Według gościa, u którego ubezpieczam samochody po zamontowaniu RNSE będę musiał zrobić aneks do polisy żeby ubezpieczyć RNSE.

Opublikowano

potrzebuje zawieść mała paczkę do Radomia nie wybiera się ktoś z Was w najbliższym czasie :whistling:

Opublikowano
bry...

jeb*ane szmaciarze, życzę żeby w końcu trafili na jakiegoś czuba ktory im ręce poobcina

Opublikowano
bry...

qurwa :kwasny:

---------- Post dopisany at 11:11 ---------- Poprzedni post napisany at 11:07 ----------

http://a4-klub.pl/members/tybucu-83164/

Masakra jaki nick :facepalm:

Opublikowano
jak to jest sprzęt grający jest w polisie ac z urzędu i wystarczą fotki wnętrza czy trzeba dobezpieczać car- audio ?

jak zaznaczysz w wyposazeniu to nie trzeba bo z automatu wartosc auta idzie w góre, inna opcja to doubezpieczenie ponadstandardowego sprzętu av i tam sobie dajesz kwote na jaką to ubezpieczasz.

Opublikowano
bry...

f*ck :kwasny:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.