Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Krumak, a Ty sobie sciagaasz VCDSa jakiego badz i z niewiadomo jakiego zrodla i chcesz do swojego kabla go podlaczyc??

Rozumiem, że masz na myśli to, iż kabel musi być przygotowany pod konkretną wersję VCDS'a. Tak, ściągłem z chomika wersję 11.11, ale spróbuję też odpalić wersje 10.6. Starsze wersje VAGA mi śmigają na wirtual pc pod windowsem 7 64bit.

To przygotuj sobie gaśnice i ewentualnie rob to gdzies blisko elektornika.

Przeciez kabel nie jest tylko zwykłym kablem do komunikacji, tylko sam w sobie również ma interface (a właściwie klon jakiegos tam ori interfacu)

kabel się używa tylko i wyłącznie z oprogramowaniem dostarczonym razem z kablem (bo to i to to klony)

są przypadki miszania softem+kablami gdzie ludzikom spalila się elektornika, w najlepszym przypadku spalili laptopa a mając troche mniej szczescia mozna spalic elektornike auta...

tak ze ja nie byłbym taki hop do przodu z taka miszanina i probowaniem przypadkowego oprogramowania...jak chcesz to SIEMIAN ma kable na handelek

---------- Post dopisany at 11:37 ---------- Poprzedni post napisany at 11:36 ----------

potrzebuje zawieść mała paczkę do Radomia nie wybiera się ktoś z Was w najbliższym czasie :whistling:

Piotrek Machał jedzie w PIATEK do WAWY jak chcesz to mysle ze nie bedzie problemu.

---------- Post dopisany at 11:40 ---------- Poprzedni post napisany at 11:37 ----------

jeba*e buce...wybili szybe czy tak weszli przez drzwi??

Mial RNSa od nowosci czy dokladal?

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

163684_485681709607_791629607_5983349_5136694_n.jpg

fanta tanim kosztem będziesz miał B7 z tyłu :grin:

Opublikowano

ubahahahhaha PADŁEM.

Opublikowano
  • Autor

---------- Post dopisany at 11:40 ---------- Poprzedni post napisany at 11:37 ----------

szybka do wymiany :) dokładał RNS-a :wink:

Opublikowano

Siema, Panowie ktoś pomoże (np. w weekend - rozliczenie dogadamy :wink:) podłączyć kabelki pod lusterka fotochrom zewn. do B6? Sam nie dam rady znaleźć czasu w najbliższych dniach się przyuczyć, a do tego nie mam żadnego przyzwoitego miejsca (jakiś cieplutki garaż:).

Ponoć przy know how, to może zająć ponad godz.

Opublikowano
Siema, Panowie ktoś pomoże (np. w weekend - rozliczenie dogadamy :wink:) podłączyć kabelki pod lusterka fotochrom zewn. do B6? Sam nie dam rady znaleźć czasu w najbliższych dniach się przyuczyć, a do tego nie mam żadnego przyzwoitego miejsca (jakiś cieplutki garaż:).

no z tą godziną to Cie troche poniosło ;) - żeby zrobić to porządnie to jakoś koło 3

---------- Post dopisany at 12:29 ---------- Poprzedni post napisany at 12:27 ----------

czyli nie zwrócą Mu za RNSa?? miał go już podczas ubezpieczenia??

pierdo*le przyciemniam szybki...

Opublikowano

no z tą godziną to Cie troche poniosło ;) - żeby zrobić to porządnie to jakoś koło 3

Takie info dostałem od potencjalnego sprzedawcy :decayed: Chociaż z drugiej strony, jak ktoś da radę pomóc, to pewnie to robił kiedyś i wie ile to zajmuje.

Ktoś pomoże ogrzać lustra na pier@#$%ną zimę? ;>

Opublikowano
bry...

dzis w nocy Lenox miał włamanie do swojego A4 i RNS poszedł :kwasny::kwasny::kwasny: zaczęło sie znowu Skur.....y

---------- Post dopisany at 09:50 ---------- Poprzedni post napisany at 09:49 ----------

jak to jest sprzęt grający jest w polisie AC z urzędu i wystarczą fotki wnętrza czy trzeba dobezpieczać car- audio ?

współczucia :kwasny: coś niedobrego na krk dzieję się... gregfr włam do auta... dwa dni później sam widziałem razem z Pablem jak mi jakiś ku**s do auta na parkingu pod MC zaglądał... trzeba uważać gdzie się auto zostawia...

ja prdle RNS.. to bedzie ostatnia rzecz jaką do auta wrzucę..

ale się uśmiałem :decayed::polew: ha ha ha

Opublikowano
bry...

dzis w nocy Lenox miał włamanie do swojego A4 i RNS poszedł :kwasny::kwasny::kwasny: zaczęło sie znowu Skur....y

jak to jest sprzęt grający jest w polisie AC z urzędu i wystarczą fotki wnętrza czy trzeba dobezpieczać car- audio ?

kur... :/ czlowiek sie dorabia, odklada kase, a takie gnoje w 3 min zapier.... :/ dowiedzialem sie ze 10 dni po tym jak mi probowali dzwignać samochod na tym samym parkingu gosciowi z nowki Superb ukradli navi :kwasny: rozbili szybe od pasazera :kwasny: i to qr....a pod dzialajaca kamera :kwasny::facepalm:

chyba bede musial doubezpieczyc RNS-E bo mam dokladane :kwasny:

Opublikowano

z innej beczki koleś dzwoni że chciał zwrócić nowe dywaniki bo były rozpakowane do zdjęcia :facepalm:

Opublikowano
z innej beczki koleś dzwoni że chciał zwrócić nowe dywaniki bo były rozpakowane do zdjęcia :facepalm:

:facepalm::facepalm::facepalm: to powiedz mu, zeby zaniosl do drukarni to mu zalaminuja i sobie sam otworzy :doh:

HA ! WIEM ! Wymyslilem!:decayed: Bo on chce miec dywaniki na podlodze w folii, zeby mu sie nie ubrudzily, bo przeciez jakby kiedys sprzedawal to wiecej wezmie :polew:

ludzie to maja....

Opublikowano

bry:hi:,

dziadostwo w tym krk... robić się nie chce tylko wszystko po jak najmniejszej linii oporu... :kwasny:

Lenox długo miał ten RNS?

Opublikowano
Powitać :hi:

Ma ktoś na sprzedaż grzane wkłady lusterek do B6? Komplet mnie interesuje

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

ja mam grzane z fotochromem, zainteresowany?

fotochromu nie mam w opcji więc szkoda kaski na takie, zamówiłem dziś u znajomego w hurtowni po 28zł/szt. :wink:

---------- Post dopisany at 14:50 ---------- Poprzedni post napisany at 14:43 ----------

Oglądał już ktoś?

1bb8e59a898333090428a5a.jpg

Opublikowano
Bry:hi:

możliwe, że znowu mi się nie uda dotrzeć jutro na mojego pierwszego spota, bo żona zaprosiła do nas gości... :/ a chętnie bym się czegoś dowiedział więcej o mojej Audicy...

Przyznaj szczerze, że chcesz się wymigać od kubełka dla chłopaków :tongue4:

Absolutnie nie! Mam nadzieję, że żona przełoży tych gości, to się zjawię na 100%! Z kubełkiem oczywiście :decayed:

Opublikowano

czyli nie zwrócą Mu za RNSa?? miał go już podczas ubezpieczenia??

pierdo*le przyciemniam szybki...

No to Panowie boseronek mnie ubiegł z info. Wyjęli chu.je radio i porysowali tapicerkę szkłem podczas "nurkowania". Boczek, lewarek i podłokietnik nadają się do wymiany. :facepalm:

Ubezpieczenie mam i na razie nie wiem czy będzie zwrot za RNS czy za poprzednią navi (różnica, bagatela 5x!!! :wallbash::wallbash::wallbash:) Dam znać jak się sprawa skończy.

Szkła od chu.ja w aucie. :facepalm:

Dla "pocieszenia" spotkałem znajomka z osiedla na komisariacie i jemu wytargali ulicę dalej ze Sporteaga największą i najdroższą navi. Tylko on w przeciwieństwie do mnie ma zdewastowane auto. Masakra. Cała konsola środkowa połamana i do wyrzucenia (auto z początku 2012). Dwie ulice dalej dźwignęli też jakieś paści z Corsy. :kwasny:

A Kerczi - co Ci da ściema szyb? Jak mają ukraść to ukradną... Ten koleś od Kia miał ściemę szyb. Jeszcze ciekawe bo weszli do niego przez tylne drzwi :whistling:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.