Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś polerka drugiej felgi całość, zajęło mi to tylko 3h, a nie 16 jak pierwszej :grin:.

W sobotę mam nadzieje że fele będą na aucie :naughty:

Człowiek całe życie się uczy

123uvq.png

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tylko uważaj by Ci po zimie nie zszedł ten chrom :whistling:

Na a3 Clubie dużo osób miało in pro lusterka i je polecali :)

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

no i zrobiłem dziś polerke reflektorów i....... szukam nowych lamp właściwie to juz kupiłem :kwasny:

Nex Ty i te Twoje wynalazki :decayed: wszystko pięknie ładnie tylko dlaczego nikt mi nie powiedział ze nie polerujemy od wewnątrz również :wallbash: ale nie ma tego złego kupiłem lampy w dobrej cenie i w stanie idealnym więc przełoże same klosze i juz nic nie będe polerował, niech mnie ręka Pana Boga broni :doh:

---------- Post dopisany at 20:40 ---------- Poprzedni post napisany at 20:39 ----------

tak to jest jak sie człowiek zabiera za coś o czym nie ma zielonego pojęcia :doh: spoko co bym robił gdybym miał wszystko idelane i sprawne hehe :grin:

Opublikowano

omg jak można polerować klosze od wewnątrz, boseron przecież dzwoniłeś i mówiłem że tylko z zewnątrz!! Nie nadajesz się do samoróbek :decayed:

Opublikowano

tak naprawde to chciałem je przemyć od środka szmatką żeby odtłuścić i wziąłem tą gąbeczke do garów i ostrą stroną przejechałem myślac że zejdzie cały kurz i syf jaki powstał po latach i ku mojemu zdumieniu zrobiły sie całe matowe od wewnątrz i juz nic sie nie dało z tym zrobić, więc zaczałem polerować i to też nic nie dało..... nauczka na przyszłość. ale spoko i tak te klosze były zjechane a teraz przynajmniej kupiłem idealne. przeklejenie kloszy to chwila.

Opublikowano

U mnie mija już 9 miesiąc po tym jak polerowałem reflektory i nie ma na nich żadnego znaku matowienia, wyglądają tak jak po polerce, mimo że niektórzy zapewniali mnie że jak nie zabezpieczę reflektora po polerce to po 3 miesiącach je wyrzucę :whistling:. Dodam że od tamtej pory ani raz nie nakładałem i nie polerowałem ich pastą.

Opublikowano

z zemnątrz tez jakoś nie szło możę z akrótko albo za drobny papier. szkło sie wogóle nie matowiło z początku jak mówiłeś.... robiłem 1200 potem 2000 potem 2500 i gówno

---------- Post dopisany at 20:47 ---------- Poprzedni post napisany at 20:46 ----------

spadam na piłeczke Dante jade :wink:

Opublikowano

boseron... najpierw 400.. ale Tobie kazałem kupić 600 i od niego zacząć! później 800, 1200, 1500, 2000 + tempo na koniec na filcu wiertarką i miał byś nowy reflektor

---------- Post dopisany at 20:51 ---------- Poprzedni post napisany at 20:48 ----------

Wydaje mi się że Twój problem jest w tym, że nie jesteś cierpliwy, na wszystko trzeba poświęcić dużo czasu :wink:

Opublikowano

a profi polerowanie reflektorów to wydatek rzedu 100 zł za kpl...:facepalm:

Opublikowano

qwerty z lampami jak działa? wysyła mu sie swoje czy płaci za gotowe ?

58240443007765706193564.th.jpg:cheesy:

Opublikowano

Ha! Czujnik w prawych tylnych drzwiach działa :decayed: Już sygnalizuje na FIS-ie otwarcie drzwi i jest ich podświetlenie:wink: Jak naprawiłem? Poczekałem aż się ociepli i odmarznie bo wydawało mi się, że kombinacja mrozu i ewentualnej wilgoci może tak działać... i chyba się nie myliłem....:decayed:

---------- Post dopisany at 23:17 ---------- Poprzedni post napisany at 23:11 ----------

A i jeszcze jaki olej zalać? Bladego pojęcia nie mam jaki był do tej pory, a że mi pokazuje niskie ciśnienie to zostanie sprawdzone dlaczego i wymieniony olej będzie. Pytanie tylko na jaki? Silnik 1,9 TDI 130KM, przebieg powyżej 200 000 km.

Opublikowano
  • Autor

zalej olejem Motul :wink:

Opublikowano

Panowie jest sprawa kto jest chetny i w temacie ogarniecia w moim wozidle Manetki wycieraczek FIS pomoc w zalozeniu i VAG. niestety w czwartek nie dal bym rady podjechac na spot bo bede wracal z Pyrzowic. jestem otwrty na wszelkie propozycje pomocy oczywiscie nic za darmo :).

Opublikowano

Jutro premiera nowego Tomb Raider'a wielki restart serii po latach.

Ja już dorwałem PL wersję językową, grafa animacja i fizyka gry mnie rozjebały, 2h nie mogłem odejść od X360 :kox:

Więcej tutaj :arrow2:http://a4-klub.pl/multimedia-komputery-gry-hi-fi-tv-foto-telefonia-internet-gadgety-122/gra-x360-and-ps3-36271/index276.html#post3376408

Opublikowano
qwerty z lampami jak działa? wysyła mu sie swoje czy płaci za gotowe ?

kwestia uzgodnienia z nim indywidualnie, mi przysłał swoje przerobione a ja mu odsyłam swoje.

W czwartek będę to obadasz jaką robotę robi ;)

Pasuje iść spać.

Boseron dzięki za gierkę no i odwiedziny :drinks::decayed:

---------- Post dopisany at 02:10 ---------- Poprzedni post napisany at 02:08 ----------

Jutro premiera nowego Tomb Raider'a wielki restart serii po latach.

Ja już dorwałem PL wersję językową i 2h nie mogłem odejść od X360 :kox:

Pablo Ty piracie :bicz2:

Opublikowano

Dante i ja dziekuje za gierke i piwko , a co do jazdy to dobrze że leciałeś jako drugi :decayed:

Opublikowano

Tylko uważaj by Ci po zimie nie zszedł ten chrom :whistling:

Na a3 Clubie dużo osób miało in pro lusterka i je polecali :)

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Dzięki za info, trzeba się z tematem przespać :decayed:

Opublikowano
Pablo Ty piracie :bicz2:

Kupię nowe ksenony zamiast kasy wydanej na nowe 2 tytuły więc :takiego::decayed:

Opublikowano
Dante i ja dziekuje za gierke i piwko , a co do jazdy to dobrze że leciałeś jako drugi :decayed:

hehe dokładnie :dance: na drugi raz pojedziemy jednym autem :wink:

Opublikowano

Dante zakłądaj te lustra to i ja może sie skusze :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.