PABLO Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 https://www.icloud.com/photostream/pl-pl/#A5GY8gBYG8ZQj1 Miłego oglądania
gruszka Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 no pewnie jak tak dalej pojdzie to tak trzeba bedzie zrobic... " już nic nie będę modził..."
gregfr Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 a tak w ogole od dawna mialem sie pytac, wie ktos co moze byc nie tak z moja przegladarka w telefonie ? mam exploera (wiem, wiem, dziadostwo, syf, WP8 to gow...o, itd itp ale mnie sie podoba WP8 ) moge chodzic po calym forum, ale jak wejde centralnie juz w temat gdzie sa posty to wywala mi blad 500 strony i za cholere nie chce wejsc nawet po odswierzaniu...
radimm Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 w garażu już siedzą RS6 tki w 18 calach Boseron, tylko nie mów że kupiłeś sobie te wiejskie RS6'tki :wink:
KERCZI Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Bry! Wczoraj zrobilem program u Daniela... Grzesiek ile Daniel Cię policzył? Pany nie ma ktoś jakiś znajomości w hurtowni alkoholu w Krk? Albo znacie jakąś tanią i dobrą? Wóde na wesele muszę kupić daj znac co potrzebujesz...to podam Ci cene - mam dosyc dobre cenki bo mam KONCESJE
PABLO Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 a tak w ogole od dawna mialem sie pytac, wie ktos co moze byc nie tak z moja przegladarka w telefonie ? mam exploera (wiem, wiem, dziadostwo, syf, WP8 to gow...o, itd itp ale mnie sie podoba WP8 ) moge chodzic po calym forum, ale jak wejde centralnie juz w temat gdzie sa posty to wywala mi blad 500 strony i za cholere nie chce wejsc nawet po odswierzaniu... Mówiłem trzeba było kupić S3 albo i5 to byś nie miał problemu z przeglądarką WP8 nie dotykam więc tym razem nie pomogę
Wąski Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 oki trzeba bedzie monitorować rynek ile litrów potrzebujesz i co dokładnie
PABLO Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 daj znac co potrzebujesz...to podam Ci cene - mam dosyc dobre cenki bo mam KONCESJE Już wiem czemu masz zawsze czerwony nos na spotach..
KERCZI Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 no pewnie jak tak dalej pojdzie to tak trzeba bedzie zrobic... " już nic nie będę modził..." Ty Ty lepiej bys w koncu kiedys odpisal na smsa...bo nie wiem czym mam brac dzisiaj wodke czy nie? Bedziemy mieli co opijac czy nie?!? p.s. juz naprawde nic nie modze jeszcze tylko listwy i szyby
gregfr Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Mówiłem trzeba było kupić S3 albo i5 to byś nie miał problemu z przeglądarką WP8 nie dotykam więc tym razem nie pomogę Nie podoba mi sie i nie bedzie podobal android, a i5 to dla mnie przereklamowany sprzet i placisz tak na prawde za marke, i cala otoczke "jablka"... To dziwne bo tylko z tym forum tak mam i tylko jak wejde juz zeby poczytac posty... skrzynka odbiorcza i chodzenie po forum dziala...
radimm Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 daj znac co potrzebujesz...to podam Ci cene - mam dosyc dobre cenki bo mam KONCESJE Już wiem czemu masz zawsze czerwony nos na spotach.. Pablo nie prowadź monologu
Wąski Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 no pewnie jak tak dalej pojdzie to tak trzeba bedzie zrobic... " już nic nie będę modził..." Ty Ty lepiej bys w koncu kiedys odpisal na smsa...bo nie wiem czym mam brac dzisiaj wodke czy nie? Bedziemy mieli co opijac czy nie?!? p.s. juz naprawde nic nie modze jeszcze tylko listwy i szyby :polew:
PABLO Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Pablo nie prowadź monologu Kuźwa klient mnie zagadał jak edytowałem posta i się sam zacytowałem Już usunąłem
boseron Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 w garażu już siedzą RS6 tki w 18 calach Boseron, tylko nie mów że kupiłeś sobie te wiejskie RS6'tki :wink: dokładnie takie same które sprzątnąłeś mi sprzed nosa te brzydule
Wąski Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 w garażu już siedzą RS6 tki w 18 calach Boseron, tylko nie mów że kupiłeś sobie te wiejskie RS6'tki :wink: dokładnie takie same które sprzątnąłeś mi sprzed nosa te brzydule a ja słyszałem co innego
radimm Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 w garażu już siedzą RS6 tki w 18 calach Boseron, tylko nie mów że kupiłeś sobie te wiejskie RS6'tki :wink: dokładnie takie same które sprzątnąłeś mi sprzed nosa te brzydule :peace::peace::punk::punk: oki zadupcam do mokrej roboty, miłego dnia Pany! ---------- Post dopisany at 14:05 ---------- Poprzedni post napisany at 14:02 ---------- co to za powiadomienie New Post Quotes, bo mi wyskakuje a nic nowego nie dostaje?
PABLO Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 co to za powiadomienie New Post Quotes, bo mi wyskakuje a nic nowego nie dostaje? Coś nowego testują.
FANTOMAS Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 oki trzeba bedzie monitorować rynek ile litrów potrzebujesz i co dokładnie myślisz że zdąży nakapać
KERCZI Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Fanti Ty sie smiej, a tym czasem dla Ciebie tez gosc ma super oferte i to na nizsze kwoty niz ta co rozmawialismy...
Wąski Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 oki trzeba bedzie monitorować rynek ile litrów potrzebujesz i co dokładnie myślisz że zdąży nakapać kto wie cza mieć nadzieję ---------- Post dopisany at 14:23 ---------- Poprzedni post napisany at 14:21 ---------- Fanti Ty sie smiej, a tym czasem dla Ciebie tez gosc ma super oferte i to na nizsze kwoty niz ta co rozmawialismy...ciekawe czy ja się załapie na taką ofertę
Rekomendowane odpowiedzi