Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

za***ista promocja telefonu :kox:

---------- Post dopisany at 01:43 ---------- Poprzedni post napisany at 00:54 ----------

dobra kończe rezać lampy , cały środek poszedł na czarno :kox: tym razem bez polerowania :polew: efekt finalny po założeniu

Opublikowano

KERCZI, odezwie się do Ciebie Tomnik w sprawie pakietu led

Wąski, no daleko, koło 80 km mam:kwasny:

Opublikowano

dzięki za spota, fajno było.... Ślubna trochę marudziła ale to góral niskopienny i ten typ tak już ma..

Opublikowano
Chłopaki, dzięki wielkie za szybki I skuteczny assistance :-) Mam u Was dlug wdziecznosci I duża flache :-D

co się stało?

W sumie nic, próbowałem trafić pomiędzy latarnię i bilbord i się udało ;-) Dobrze że nie posadziłem w poprzedni weekend auta i został setup zimowy. Musiałem zawiesić się na dolnej rozpórce bo ona jest najniżej.

Opublikowano
KERCZI, odezwie się do Ciebie Tomnik w sprawie pakietu led

Wąski, no daleko, koło 80 km mam:kwasny:

co to jest 80 km :facepalm:

ale piękna zima :kox: jazda ma maxa :naughty:

---------- Post dopisany at 08:52 ---------- Poprzedni post napisany at 08:50 ----------

ma 17 OZ do sprzedania

ile za OZ ?? może na zimę do mnie ??

znasz tel o700 a reszta dowolna :wink:

---------- Post dopisany at 08:54 ---------- Poprzedni post napisany at 08:52 ----------

Zaraz wrzucę zdjęcie i filmik..

ostanie sekundy drugiego filmu bezcenne mina Pabla mówi wszystko

:kox:

Opublikowano

witam panowie :hi: dzięki za spota :decayed:

---------- Post dopisany at 09:11 ---------- Poprzedni post napisany at 09:01 ----------

LENNOX właśnie złożyłem rezerwacje u jarko czekam co mi odp jak coś moja propozycja jest cały czas aktualna :decayed:

Opublikowano

Trzeba mieć jaja z betonu :decayed:

Reporteżyne wcięło jak majtki w d..e, hehe. Już dawno nie słyszałem tak dobrego wywiadu :wink:

---------- Post dopisany at 09:26 ---------- Poprzedni post napisany at 09:25 ----------

LENNOX właśnie złożyłem rezerwacje u jarko czekam co mi odp jak coś moja propozycja jest cały czas aktualna :decayed:

Spoczko, ja pracuje... :wink:

Zgadamy się pod koniec tygodnia (śr,czw).

Opublikowano

dzieki za spota, akcja assistance w mieście zakończona powodzeniem :wink: , Ogr - jak tam auto są jakieś uszkodzenia ?

Opublikowano
dzieki za spota, akcja assistance w mieście zakończona powodzeniem :wink: , Ogr - jak tam auto są jakieś uszkodzenia ?

listwa przy szybie tylko odleciała ale ona już latała od jesieni i bałem się tego ruszać to teraz trzeba to będzie dobrze zamocować ;-) Tylko musi być plus abym się tym zajął. Nie patrzyłem pod spód ale jak odjechałem z miejsca zdarzenia to pierwsze co zrobiłem to poleciałem na parking polatać bokami hehe ;-) Wszystko śmiga jak należy, no może poza tym ze nie ma Q ;-)

Opublikowano

Witam,szkoda ze mnie wczoraj niebyło bo widzę że się działo:) ale za niedługo sie pojawię:) jestem w trakcie niewielkich modów he ale to już wkrótce:) ale mam inną sprawę,jak możecie to skomentujcie mój post

http://a4-klub.pl/1-8t-212/problem-wskaznikiem-paliwa-plywakiem-1-8t-ajl-180km-265615/

Opublikowano

pojeb......ło tą zimę drzwi do garażu zawiane do kolan:kwasny:

Opublikowano

Tomek zdzwoniles się z Kubą?

Wysyłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

U Ciebie drzwi do garażu zawiało do kolan a u mnie i bez wiatru już po kolano jest :grin:

Opublikowano

ZIMO wypie....j !!!!!!!!

Siemka Krakusy :)

Opublikowano
[ZIMO wypie....j !!!!!!!!

Bo na zlot trzeba jechać na lecie:D

Opublikowano
:decayed::decayed::decayed:
Opublikowano

CUBERjaki jest nr do BOA ORANGEbiznes