boseron Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 cześć Pany co tam słychać zarobasy tylko modzenie Wam w głowach
Lucazzz Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Krzysiek, to nie roti ? już wiem:wink: rota grid Rota p45r...?
fantowski Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 cześć Pany co tam słychać zarobasy tylko modzenie Wam w głowach no ta choroba jest nieuleczalna ja dziś po pracy zakładam lato
boseron Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 a ja sie wstrzymam do przyszłego tygodnia , .uj wi co tam jeszcze spadnie
D4NTE Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Powitać ekipę thx za wczorajszego spocika frekwencja Wysłane z mojego GT-I9300
PABLO Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 no ta choroba jest nieuleczalna j Taa chyba jak się ma hajs na mody
FANTOMAS Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 no ta choroba jest nieuleczalna j Taa chyba jak się ma hajs na mody zaglądnij za szafę może złapiesz jakiegoś pająka to też będziesz miał za co modzić
PABLO Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Dobrze napisane Tomek tak ogólnie napisałem a nie że nie mam hajsu, B5 wymodziłem za swoje lata a jak bym miał B7 to znów zaczęło by się grube rezanie
nex Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 PABLO, ale Ty pieprzysz o tej B7, ostatnio sprzedawałeś Fele 19" z B5 bo nie miałeś kasy na cokolwiek....
Wąski Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 tylko po co te lusterka satynowe skoro caly jest BLACK ??? kontrast tzw ---------- Post dopisany at 14:26 ---------- Poprzedni post napisany at 14:24 ---------- polecam sklep ceny znośne OEM+ największy tuning sklep Kraków, centrum tuningu samochodów | Meguiar's Kraków, PlastiDip, www.oemtuning.pl | Tuning, sklep, akcesoria tuningowe, hurtownia tuningowa, modyfikacja samochodów, dealer KW, H&R, Eibach, MTS-Technik, TA Technix, A
fantowski Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 no ta choroba jest nieuleczalna j Taa chyba jak się ma hajs na mody zaglądnij za szafę może złapiesz jakiegoś pająka to też będziesz miał za co modzić Dobrze napisane Tomek tak ogólnie napisałem a nie że nie mam hajsu, B5 wymodziłem za swoje lata a jak bym miał B7 to znów zaczęło by się grube rezanie Wąski wrzucił ostatnio fajny wycinek znanego filmu... http://a4-klub.pl/malopolskie-85/spociki-krakowskie-czwartek-godzina-20-00-galeria-kazimierz-parking-niebieski-15697/index3341.html#post3455629 ...odpowiedz w życiu sobie na jedno za***iście ważne pytanie... co lubisz w życiu robić... a później zacznij to robić... a że jedna pasja napędza drugą... to hmm przypadek
PABLO Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 PABLO, ale Ty pieprzysz o tej B7, ostatnio sprzedawałeś Fele 19" z B5 bo nie miałeś kasy na cokolwiek.... Nie wprowadzaj ludzi w błąd mendo ---------- Post dopisany at 14:32 ---------- Poprzedni post napisany at 14:30 ---------- a że jedna pasja napędza drugą... to hmm przypadek Nie każdy tak ma więc się ciesz:whistling:
fantowski Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 PABLO, ale Ty pieprzysz o tej B7, ostatnio sprzedawałeś Fele 19" z B5 bo nie miałeś kasy na cokolwiek.... Nie wprowadzaj ludzi w błąd mendo ---------- Post dopisany at 14:32 ---------- Poprzedni post napisany at 14:30 ---------- a że jedna pasja napędza drugą... to hmm przypadek Nie każdy tak ma więc się ciesz:whistling: ja mam tak tylko raz na jakiś czas... zeszły rok klapa i sam wkład.. teraz troszkę na waciki zostało
PABLO Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Ja muszę podziałać coś znowu z nawigacjami, za czasów Media Markt wielka kasa z tego dodatkowo była więc modzenie było grube hehe
Wąski Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Ja muszę podziałać coś znowu z nawigacjami, za czasów Media Markt wielka kasa z tego dodatkowo była więc modzenie było grube hehe powodzenia Pablo
radimm Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 polecam sklep ceny znośne OEM+ największy tuning sklep Kraków, centrum tuningu samochodów | Meguiar's Kraków, PlastiDip, www.oemtuning.pl | Tuning, sklep, akcesoria tuningowe, hurtownia tuningowa, modyfikacja samochodów, dealer KW, H&R, Eibach, MTS-Technik, TA Technix, A brałem od nich plastDipa
Wąski Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 polecam sklep ceny znośne OEM+ największy tuning sklep Kraków, centrum tuningu samochodów | Meguiar's Kraków, PlastiDip, www.oemtuning.pl | Tuning, sklep, akcesoria tuningowe, hurtownia tuningowa, modyfikacja samochodów, dealer KW, H&R, Eibach, MTS-Technik, TA Technix, A brałem od nich plastDipa a ja kilka kompletów dywaników ---------- Post dopisany at 14:47 ---------- Poprzedni post napisany at 14:46 ---------- Fanta zabawki czekają ---------- Post dopisany at 14:49 ---------- Poprzedni post napisany at 14:47 ---------- Pablo chcesz
lennox Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 brałem od nich plastDipa Do czego go użyłeś?
Rekomendowane odpowiedzi