fantowski Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 miłego dnia Wam życzę miska zderzak opuścił auto jeszcze o cm i nie da się jeździć.. zapomniałeś napisać "o cm poniżej asfaltu":kwasny:
FANTOMAS Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Wy się zgłoście to MPO może wam dadzą etaty jako zamiatarki albo zimą pługi śnieżne
gruszka Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 W wielkim świecie małych chłopców. | Flatout za***iste spotkanie zdjęcia nie oddają ilości fur
fantowski Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Wy się zgłoście to MPO może wam dadzą etaty jako zamiatarki albo zimą pługi śnieżne taaa szybciej chyba jako Caterpillar PM 102 lub Wirtgen W2000
OGr Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Napisałem tam posta Kto chce pojeździć S6 C7 V8 4.0 Biturbo to zapraszam na spota we Czwartek:wink: a kto by nie chciał hehe ?
KERCZI Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 MOHITO - sajgon straszny przepraszam, przeoczylem, koło weekendu się Tobą zajme i podam jakiś konkret GREG - zadna tajemnica - 8500 komu nie odpisałem na PW to się przypominac raz jeszcze...
FANTOMAS Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 W wielkim świecie małych chłopców. | Flatout za***iste spotkanie a to jest z ostatniego spotu Pablo jednak daje rade z sms-ami do kolegów komu nie odpisałem na PW to się przypominac raz jeszcze... no mi w styczniu nie odpisałeś
Wąski Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 W wielkim świecie małych chłopców. | Flatout za***iste spotkanie zdjęcia nie oddają ilości fur na pewno stolica a nie nasz zaścianek krakowski
PABLO Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 komu nie odpisałem na PW to się przypominac raz jeszcze... Mi
FANTOMAS Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 W wielkim świecie małych chłopców. | Flatout za***iste spotkanie zdjęcia nie oddają ilości fur na pewno stolica a nie nasz zaścianek krakowski stolyca tiaa.... oj tam oj tam nie ubliżaj bo bywalcy się mogą obruszyć
PABLO Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 FANTOMAS jesteś jutro na spocie to bym Ci przywiózł miernik?
PABLO Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Witam Przyjechałbyś na spota bo Cię wieki nie było
Wąski Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 W wielkim świecie małych chłopców. | Flatout za***iste spotkanie zdjęcia nie oddają ilości fur na pewno stolica a nie nasz zaścianek krakowski stolyca tiaa.... oj tam oj tam nie ubliżaj bo bywalcy się mogą obruszyć
boseron Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 cześć Pany , byłem dzis na klasztornej oglądać rowery i załatwiłem dla klubu zniżke na hasło audi a4 oglądałem kilka rowerów i tak testowałem trzy sztuki które polecił sprzedawca w granicach do 2 k do bra cena do jakości materiałów. 1. Kellys Bicycles | SAPHIX DARK AZURE skłaniam sie ku temu 2. UNIBIKE ROWERY 2013 BYDGOSZCZ - CROSSFIRE GTS ten mi sie najbardziej podoba i jest porównywalny z pierwszym 3. Evado 2.0 | Kross - Rower górski, rowery trekkingowe, rowery miejskie ten ma hamulce tarczowe ale gorsze przerzutki i mniej przełożeń a dla Mojej wybrałem coś takiego bo jest po środku mięszy miejskim a górskim 4. EMOTION LDS - sklep rowerowy.biz co o nich myślicie, aha gość powiedział jak podjedziemy całą ekipą to bedzie można negocjować ceny na miejscu jeszcze, a jak kazdy sam to na hasło
PABLO Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Boseron nie kuś bo się też załapię na kupno takiej zabawki Panowie kto u nas sprzedaje w Krk oryginalne oleje Motul bo nie będę czekać na wymianę tylko niebawem wymienił bym Shella Helixa 10W40 który nie jest polecanym do tego silnika (525,530D) tylko Motul 5W30 X Clean (+) LL04
_Gabriel_ Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Boseron nie kuś bo się też załapię na kupno takiej zabawki Panowie kto u nas sprzedaje w Krk oryginalne oleje Motul bo nie będę czekać na wymianę tylko niebawem wymienił bym Shella Helixa 10W40 który nie jest polecanym do tego silnika (525,530D) tylko Motul 5W30 X Clean (+) LL04 proponuje uwazac z takimi eksperymentami... Inna klasa plynnosci
D4NTE Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Boseron nie kuś bo się też załapię na kupno takiej zabawki Panowie kto u nas sprzedaje w Krk oryginalne oleje Motul bo nie będę czekać na wymianę tylko niebawem wymienił bym Shella Helixa 10W40 który nie jest polecanym do tego silnika (525,530D) tylko Motul 5W30 X Clean (+) LL04 proponuje uwazac z takimi eksperymentami... Inna klasa plynnosci Dobrze Ci Gabriel pisze możesz mu płukankę zrobić tym Motulem Pablo jak bmw jeździ na 10W40 to szukaj coś podobnego
Rekomendowane odpowiedzi