Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzięki za spota, gabriel dzięki za pomoc w rezaniu nakładki :notworthy:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dzieki za spocisko...NEX cos tak szybko uciekl??

Opublikowano
  • Autor

Dzieki za spota alll:hi:

Opublikowano

co do weekendu majowego w Pradze...

poniewaz dopiero co wóciłem , moge polecić trasę niemal non stop autostradą :

z Wieliczki :) przez Gliwice, Knurów, Wodzisław - potem to już Ostrawa - Brno-Praga :

551 km

czas 4,5 godz (napewno można szybciej)

do Ostarwy jest przyjemny asfalt, potem już "przerywany" beton

ale Praga o tej porze jest piekna ...a "prażanki" jakie ładne a praski "leżak" jak smakuje ma moście Karola !

polecam :)

Opublikowano

Podziekował za spota również:hi:

Opublikowano

Dzięki za spota.

Nex co się tak dziwisz prawie rok Cię nie było na spocie:decayed:

Dzięki za pomoc w pucowaniu dreso wozu :decayed:

Opublikowano
dzięki za spota, gabriel dzięki za pomoc w rezaniu nakładki :notworthy:

Ramzesik niech Ci służy :wink:

Pablo furka robi robote i przyjemnie sie Tym lata :thumbup1:

dzięki wszystkim za spota, frekwencja aż miło ale najwyższy czas zrobić spota w plenerze z grillem , może jak pogoda dopisze to tam gdzie kiedyś przy tynieckiej było nice :naughty: lub jezeli ktoś ma lepszą miejscówkę to rzucać propozycjami....

Mohito Praga piwko spacery :naughty: czerwone dachy..... fajny klimacik

---------- Post dopisany at 23:22 ---------- Poprzedni post napisany at 23:17 ----------

Nex miło Cie było zobaczyć, wpadaj częściej , Miodzio Ty też, co stara Gwardia to stara :naughty:

Fantomas weź sie za jakieś manualne robótki co byś nie spier...ił tego wycinania :decayed: nie wiem może zrób sweter na drutach czy coś.....

Gruszka jak pojechałeś to dopiero sie wiary zjechało ,

dziś było Was tak dużo że ciężko z kazdym zamienić słowo , Lenox tośmy pogadali o rowerach jak starzy :naughty:

Opublikowano

Frekwencja była za***ista, w upały będzie trzeba pomyśleć nad alternatywną miejscowką.

Opublikowano
Dzięki za spota.

Nex co się tak dziwisz prawie rok Cię nie było na spocie:decayed:

Dzięki za pomoc w pucowaniu dreso wozu :decayed:

Pablo ale już więcej tą bejcą nie przyjeżdżaj

Opublikowano

Dzięki wielkie za spota :thumbup1: My jak ostatnio udaliśmy się na pozlotową kiełbaskę :naughty:

... będzie trzeba pomyśleć nad alternatywną miejscowką.

Proponuje otwartą przestrzeń i grilla w którąś sobotę oprócz czwartkowych parkingowych spotów.

Opublikowano
dzieki za spocisko...NEX cos tak szybko uciekl??

Pablo nową furą go zawstydził to pojechał :kox:

Opublikowano
Panowie szybka akcja...czy ktos instalował VCDSa na windows 8 64bit ???

ja instalowalem na 64bitowej 7. Nie wiem czy u Ciebie problemem jest 64bitowa architektura (i brak drivera) czy ogolnie windows 8. na czym sie wysypuje?

Opublikowano

:hi:

dzięki za spocika Pany :wink:

ja instalowalem na 64bitowej 7. Nie wiem czy u Ciebie problemem jest 64bitowa architektura (i brak drivera) czy ogolnie windows 8. na czym sie wysypuje?

Na 99% to nie wina 64bit, tylko Windows 8. Trzeba ściągnąć najnowszego VCDSa (w nim jest najnowszy driver) i zainstalować "po mojemu" :wink:

Najnowszy wg FAQ obsługuje Win7,8 itp...

---------- Post dopisany at 08:13 ---------- Poprzedni post napisany at 08:11 ----------

Lenox tośmy pogadali o rowerach jak starzy :naughty:

w ogóle żeśmy pogadali... :naughty:

Opublikowano

:hi: to ja też dzięki za spota :decayed: czułem się jak nowicjusz :naughty:

---------- Post dopisany at 08:36 ---------- Poprzedni post napisany at 08:35 ----------

potrzebuję naprawić PSP może ktoś coś doradzi :whistling:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Bry:hi:

Odebrałem z rana xenonik z naprawy zaczepu ;-) Miałem montować, ale chyba wyślę gwertemu do przeróbki na bi póki mam dwa komplety lamp ;-)

Opublikowano

Lenox przyznaj sie lepiej w ktorej wersji płaszcza chodzisz?!? Płaszcz w spodniach??

Opublikowano

Witam:hi: i dziękuję za spota!:hi: 2 dni mnie nie było i 3 strony czytania. Dlatego teraz SPÓŹNIONE ALE SERDECZNE: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO CUBER & THEMON! SPEŁNIENIA MARZEŃ ORAZ ZDROWIA, ZDROWIA I JESZCZE RAZ PIENIĘDZY:decayed:

I sorry za lekkiego offtopa, ale jakbyście mogli to zagłosujcie na Smart Tester : I wszystko gra - RMF MAXXX na mojego bloga - prowadzonego tylko i wyłącznie w celu utrzymania nagrody w postaci Samsunga Galaxy S III mini i szansy na dodatkowe 500 PLN w aplikacji MyWallet :decayed: Głosy można oddawać do dzisiaj do 14:00. Jakby komuś by się chciało kliknąć głosuj - to byłbym wdzięczny:hi:

Opublikowano
:hi: to ja też dzięki za spota :decayed: czułem się jak nowicjusz :naughty:

---------- Post dopisany at 08:36 ---------- Poprzedni post napisany at 08:35 ----------

potrzebuję naprawić PSP może ktoś coś doradzi :whistling:

Wąski zadzwoń tu 880 573 212 Tomek , powołaj się na mnie gość ma rozeznanie w temacie konsol, przeróbek wszelkiego rodzaju napraw :wink:

powiem Wam że moje autko w słońcu jest naprawde czarne czarne :naughty: dziś mam wolne i jade zaraz gdzieś nad wode pooddychać a co :grin:

Opublikowano

[h=5]No i stało się... Czy ktoś mówił że tylko na nasze spotkania to tylko Plaza i żadne inne miejsce...? I żebyśmy olali innych którzy przyjeżdżąją tam poszaleć i poburaczyć...?

Właśnie dostaliśmy maila od dyrektora CH Plaza:

"Szanowni Państwo.

W związku z wczorajszymi zajściami mającymi miejsce w trakcie organizowanych przez Krakowskie Klasyki Nocą spotkań, w związku z poważną interwencją służb Policji (5 załóg radiowozów), jako że uczestnicy spotkań nie dostosowują się do Regulaminu CHR Kraków Plaza i nie podporządkowują się poleceniom służb ochrony a organizatorzy spotkania w żaden sposób nie panują nad dopilnowaniem porządku, informuję iż Dyrekcja Centrum cofa dotychczasowe pozwolenia na organizowanie spotkań na terenie parkingu zewnętrznego oraz wewnętrznego obiektu przy al. Pokoju 44 w Krakowie do oficjalnego odwołania i od dnia dzisiejszego wszelkie zloty będą traktowane jako nielegalne. Teren Kraków Plaza jest terenem prywatnym i właściciel z pełną konsekwencją może i będzie podejmował wszelkie działania, również we współpracy z Policją, aby usunąć uczestników przebywających bez odpowiedniego zezwolenia – stosowany będzie przede wszystkim §6 Regulaminu.

W trakcie wczorajszego spotkania uczestnicy pili alkohol, po odjeździe parking pozostał bardzo zanieczyszczony, ochrona obiektu była zastraszana – niestety nie tak miała wyglądać nasza współpraca.

W załączeniu przesyłam skan regulaminu parkingu CHR KRAKÓW PLAZA. W dniu wczorajszym zostało złamanych kilka z jego postanowień."

Na szczęście nas tam nie było, co nie zmienia faktu że pozwolenie które mieliśmy (jako jedyni chyba) na organizowanie tam naszych spotkań zostało nam cofnięte... :([/h]

---------- Post dopisany at 11:24 ---------- Poprzedni post napisany at 11:20 ----------

Fanta tu jest gleba :naughty:

733791_196446407146369_1946278817_n.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.