nex Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 o f*ck, właśnie podjechał pode mnie prosiak carrera szał we wsi :grin:
Wąski Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 o f*ck, właśnie podjechał pode mnie prosiak carrera szał we wsi :grin: jak On to zrobił
jabko_nb1 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 witam co to sie dzieje na zlocikach w czwartki nie było mojej 80 2 tygodnie już tam ,oprócz tego ze pablo zdradzi OOOO na poczet BMW :P:P fajna ale to dalej BMW . panowie zawita ktoś w tym tygodniu czy na długi weekend wszyscy jada .
nex Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 SIemanko jak tam u was?? wszyscy myśleli że umarłeś ---------- Post dopisany at 12:24 ---------- Poprzedni post napisany at 12:19 ---------- PABLO, tu masz to o czym mówiłem... cena chyba robi robotę http://www.facebook.com/ZimnyLokiecCzyszczenieTapicerek ---------- Post dopisany at 12:28 ---------- Poprzedni post napisany at 12:24 ---------- Czyszczenie wnętrza pojazdu, pranie ekstrakcyjne całego wnętrza (podsufitka, fotele, wykładzina, bagażnik) + czyszczenie plastików Cena: 100zł Z forum passata dużo osób korzystało i podobno 100% zadowolenie, profi robota i cena praktycznie darmo
PABLO Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Skórę też ogarniają? Bo nie wiem czy dzisiaj podjechać do galerii Kazimierz, chłopaczek z osiedla tam pracuje i nie ważne że za pół ceny zrobi na lewo tylko ważne by było zrobione git.
nex Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zimny Łokieć | zimnylokiec.eu | usługi zadzwoń zapytaj, nie mam pojęcia ---------- Post dopisany at 12:38 ---------- Poprzedni post napisany at 12:36 ---------- myśle że na pewno i skórę czyszczą
PABLO Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 boseron to prawda że 3 osoby się wczoraj utopiły na tej imprezie na tych skałkach?
PABLO Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Wypadek na Zakrzówku: 28-latek walczy o życie Dobrze że nie pojechałem, hołota była na maksa:facepalm: Same kradzieże i rozbójki. Kumpela napisała mi że co chwile policje wzywali na Kaufland taki zrobili rozpierdziel.
Dzekson Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Qwa, ale nas gościu wczoraj wy***ał :/ Wracaliśmy z rynku taksówką niecałe 5km na mieszkanie, kumpel dał gościowi 100zł a on przyjebał po gazie, odjechał i nie wydał reszty A najgorsze, że nawet niewiemy jaka korporacja bo wzieliśmy jakąś takse z postoju
PABLO Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Qwa, ale nas gościu wczoraj wy***ał :/ Wracaliśmy z rynku taksówką niecałe 5km na mieszkanie, kumpel dał gościowi 100zł a on przyjebał po gazie, odjechał i nie wydał reszty A najgorsze, że nawet niewiemy jaka korporacja bo wzieliśmy jakąś takse z postoju Czemu płaciliście dopiero jak wyszliście z auta:question:
Dzekson Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Qwa, ale nas gościu wczoraj wy***ał :/ Wracaliśmy z rynku taksówką niecałe 5km na mieszkanie, kumpel dał gościowi 100zł a on przyjebał po gazie, odjechał i nie wydał reszty A najgorsze, że nawet niewiemy jaka korporacja bo wzieliśmy jakąś takse z postoju Czemu płaciliście dopiero jak wyszliście z auta:question: Pewnie przez to, że wracaliśmy z kawalerskiego Tzn pan młody był jedną nogą w aucie jak on zaczal odjezdzac i go troche pozamiatało
bodowp Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 ...ciekawe co to za impreza i czy to juz wejdzie w życie, bo przydałoby sie ożywienie tego rejonu Krakowa Co roku taka impreza jest na Zakrzówku... nawet chyba 2 razy w roku. Niestety z imprezy na imprezę wpada coraz więcej gówniarstwa i za chwile stanie się to co z klasykami.
ykk Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 ...ciekawe co to za impreza i czy to juz wejdzie w życie, bo przydałoby sie ożywienie tego rejonu Krakowa Co roku taka impreza jest na Zakrzówku... nawet chyba 2 razy w roku. Niestety z imprezy na imprezę wpada coraz więcej gówniarstwa i za chwile stanie się to co z klasykami. Zgadzam sie. Ale szczerze powiedziawszy, na tyle osob to i tak malo sie uszkodzilo
michail55 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 SIemanko jak tam u was?? wszyscy myśleli że umarłeś ---------- Post dopisany at 12:24 ---------- Poprzedni post napisany at 12:19 ---------- PABLO, tu masz to o czym mówiłem... cena chyba robi robotę http://www.facebook.com/ZimnyLokiecCzyszczenieTapicerek ---------- Post dopisany at 12:28 ---------- Poprzedni post napisany at 12:24 ---------- Czyszczenie wnętrza pojazdu, pranie ekstrakcyjne całego wnętrza (podsufitka, fotele, wykładzina, bagażnik) + czyszczenie plastików Cena: 100zł Z forum passata dużo osób korzystało i podobno 100% zadowolenie, profi robota i cena praktycznie darmo ee tam zyje tylko ze mam teraz bardzo malo czasu i zadko tutaj do was zagladam postaram sie byc czesciej i podbic na jakiegos spota:naughty: w dodatku slyszalem ze sprzedajesz paska?? na co sie chcesz przesiasc??
Radekst Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Dante, Nex, moglby ktorys z was dac namiary na ten sklep co polecaliscie z antenami do tv?
Rekomendowane odpowiedzi