boseron Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Dante dzięki za gierke tak to prawda jedziemy na klasztorną i jak bedzie wiecej chętnych to bedzie lepsza cena, myśle ze mozemy zejść 300 zł na rowerze jak sie postaram. Pany a tak na marginesie kumpel ma do sprzedania rower 3 letni zadbany i dziś miałem okazje go testować , cały osprzęt deore , hamulce hydrauliczne a jest to ten model , chce za niego jak dla mnie tysiąc złotych warto czy dołożyć i kupić nowy ale z troche gorszym osprzętem. Giant X-Sport 3 Disc : Rowery : Katalog Rowerowy bikeKatalog.pl co myślicie, rama rozmiar 20 , może nie warto przepłacać a ten wydaje sie być ok. żeby nie było Mojej tak czy tak jade kupić na Klasztorną a ten... zastanawiam się z racji tego że ma fajny osprzęt a że ma 3 lata hm..... kosztował go 3 lata temu 2400.
fantowski Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Dante dzięki za gierke tak to prawda jedziemy na klasztorną i jak bedzie wiecej chętnych to bedzie lepsza cena, myśle ze mozemy zejść 300 zł na rowerze jak sie postaram. Pany a tak na marginesie kumpel ma do sprzedania rower 3 letni zadbany i dziś miałem okazje go testować , cały osprzęt deore , hamulce hydrauliczne a jest to ten model , chce za niego jak dla mnie tysiąc złotych warto czy dołożyć i kupić nowy ale z troche gorszym osprzętem. Giant X-Sport 3 Disc : Rowery : Katalog Rowerowy bikeKatalog.pl http://www.bikekatalog.pl/2009/ppg_fotki/foto_big/8_40414_11_11_08.jpg co myślicie, rama rozmiar 20 , może nie warto przepłacać a ten wydaje sie być ok. żeby nie było Mojej tak czy tak jade kupić na Klasztorną a ten... zastanawiam się z racji tego że ma fajny osprzęt a że ma 3 lata hm..... kosztował go 3 lata temu 2400. i ile za niego chce?
OGr Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 czy pożyczyłby mi ktoś rower na weekend majowy? mój jest w opłakanym stanie ale mogę Ci pożyczyć. Tylko ja zaraz po pracy ruszam w trasę :/
fantowski Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 hmm normalna cena to 2099zł ten mi się podoba: Revel 1 Disc biało-niebieski (2013) - Rowery | Rowery Giant - szosowe, górskie, damskie, rekreacyjne, dziecięce, ramy rowerowe, akcesoria rowerowe. | Polska
boseron Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 czyli po 3 latach użytkowania cena przez pół hm....
KERCZI Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 ale osprzet mega słaby za ta cene...tutaj chyba juz jada na marce
fantowski Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Kerczi mówisz o tym Boserona czy tym moim?
gucio07 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 widzę że wszyscy powoli się na rowery przerzucają już niebawem i będziemy mieć spoty rowerowe Wysłane z mojego GT-S5830i
fantowski Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 ten co wrzuciłem wizualnie jest spoko ale mógłby mieć lepszy osprzęt... wczoraj byłem w Giancie na Armii Krajowej i pytałem o rabaty.. 5% dostałem na rower... gdyby było więcej rowerów to gość dałby dobrą cenę ale to też zależy jakie poszłyby
Cuber Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Siemka Ktoś ma jakieś plany wieczorne na oglądanie meczyku ? Moze jakiś Kazimierz ?
Cuber Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2013 ale to co ? ustawiamy się w scandalach ? rezerwować stolik ? Ktos jeszcze chętny ?
FANTOMAS Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 widzę że wszyscy powoli się na rowery przerzucają już niebawem i będziemy mieć spoty rowerowe Wysłane z mojego GT-S5830i no paliwo takie drogie i punkty się mniej łapie Jak chcecie to wam pożycze miernik sie upewnicie czy aby nie bite Cuber ja chętnie jeśli tylko nie zajmiejsz całej loży jak pójdziesz spać
Rekomendowane odpowiedzi