Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie co Wy byście beze mnie zrobili :decayed:

najważniejsze że jesteście zadowoleni :wink: , ja czekam az moją sztuka przyjdzie na sklepik i tez zapodaje po rowerek :wink:

Lenox, Dante, Kerczi wasze towarzystwo..... bezcenne :naughty:

trzeba bedzie zorganizować spot rowerowy,

Dante pochwal sie co jeszcze wczoraj kupiłeś i dzięki komu :naughty: hehe

Fantowski jak bedziesz dalej chciał kupic tam rower to oczywiście zniżka nadal obowiązuje dla Ciebie :wink:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja za godzine jade odebrac moja sztuke :) swoja droga ciekawe ze maja nawet dzisiaj otwarte....

Lennox albo ktorys Pan podrzuccie jakis fajny bagaznik na dwa rowery...odrazu mowie nie mam haka....

Opublikowano

Dante pochwal sie co jeszcze wczoraj kupiłeś i dzięki komu :naughty: hehe

Ano treściwe były wczorajsze zakupy 2 rowery i fele :-) , wpadły mi w ręce za grosze 17 s-line z A5 tylko nie wiem czy aby nie za szerokie do mojej b6 8,5J i ET 29? W każdym bądź razie zostawiłem je do renowacji u pana Czaji w Wieliczce, pójdą w kolor grafitowy.

Wysłane z mojego GT-I9300

Opublikowano

no to misiu kolorowy przod Ci bedzie wystawał i to mocno...:/ tył spoko

---------- Post dopisany at 08:49 ---------- Poprzedni post napisany at 08:48 ----------

p.s. jak cos to ja je odkupie od Ciebie - bo na 90% Ci beda wystawac brzydko z przodu

Opublikowano

---------- Post dopisany at 08:49 ---------- Poprzedni post napisany at 08:48 ----------

p.s. jak cos to ja je odkupie od Ciebie - bo na 90% Ci beda wystawac brzydko z przodu

Będziemy myśleć jak je odbiore pod koniec czerwca ;)

Jeszcze trzeba by pierścionki centrujące zapodać do nich. Piasta w A5 jaki ma otwór? W b6 ma 57.1?

Opublikowano

Będziemy myśleć jak je odbiore pod koniec czerwca ;)

Jeszcze trzeba by pierścionki centrujące zapodać do nich. Piasta w A5 jaki ma otwór? W b6 ma 57.1?

B6 ma 57,1 a w A5 66,6

Opublikowano

image.jpg

---------- Post dopisany at 10:04 ---------- Poprzedni post napisany at 10:03 ----------

Wąski..... Ty wiesz:notworthy:

Opublikowano
:hi: udanej majówki Panowie
Opublikowano
http://s9.postimg.org/ea1rigzjv/image.jpg

---------- Post dopisany at 10:04 ---------- Poprzedni post napisany at 10:03 ----------

Wąski..... Ty wiesz:notworthy:

Taki jest gitara ale jak nie chcesz otwierać bagażnika. :wink:

Ja mam na dachu thule ALU. Na belkach mieści się box + dwa rowery.

Opublikowano

no ale jakis model albo co bys podał...tez chyba wole na dach...tylko czy to bezpieczne? nie wypnie sie?? :)

Opublikowano

:siema:

A co wy tak od rana napitalacie zamiast się wyspać w końcu :decayed:

Oglądał ktoś Niepamięć (oblivion) z Tom Cruise bo może bym się przeszedł dzisiaj, dobrze że kina otwarte.

Opublikowano

jak chcesz mogę Ci pożyczyć bagażnik na hak na 3 rowery - aktualnie leży w piwnicy bo nie mam haka :)

dostep do bagaznika w kombi jest jednak utrudniony w tym rozwiązaniu

Opublikowano

niestety nie mam haka :) i mam avanta wiec w moim przypdku chyba tylko dach :) Ale dzieki za oferte :)

p.s. jakos po weekendzie dzialamy z dachem - daj znac tylko czy mamy podjechac do Ciebie czy podstawisz auto na dzionek...

Opublikowano

Ale jaki macie problem z dostepem do bagaznika. Ten co ja mam sie elegancko odchyla i dostep jest spoko

---------- Post dopisany at 11:39 ---------- Poprzedni post napisany at 11:38 ----------

Jest w uj lepszy od dachowego

Opublikowano

1.plan jest taki że mogę wam podstawić ( gdzie ?) a ja sobie w pracy posiedze i odbiore wieczorkiem (kiedy?)

2. ten tez sie odchyla ( niemiecka mysl techniczna) ale wygodne to to nie jest !

---------- Post dopisany at 12:15 ---------- Poprzedni post napisany at 12:14 ----------

ktos mi tu o czarnym grilu wspominał do B7?

Opublikowano

ja jakis czas temu, ale juz sprzedany...

a bagaznik z tylu? swietny auto ma z 7 metrow dlugosci ;p

---------- Post dopisany at 12:58 ---------- Poprzedni post napisany at 12:57 ----------

rowerek odebrany, przejechałem 4km i zdycham :)

ale 220kcl spalone ;)

Opublikowano

Nie no lepiej jak ma 10 wysokosci i szumi, a zakladanie na dach to jakis dramat ( zwlaszcza jak sie ma 154 cm :) )

Opublikowano

no to trzeba było odrazu powiedziec co Cie boli :) - ale Thule robi tez takie małe drabinki do zakładania na dach...

0_0_productGfx_01359e97afa9730706fb665ab398dfaa.jpg

:wink:

---------- Post dopisany at 13:51 ---------- Poprzedni post napisany at 13:50 ----------

p.s. jakbys posluchal Waskiego i wymienił łożysko w kole przed majówką to ni by Ci nie szumiało...

Opublikowano

:hi: Lenox dziękuje bardzo :wink: wulkanizatora masz za darmo :naughty:

Gruszka za a gdzie tablica :decayed:

masakra :kwasny:

Awaria napędu, przesunięcie ładunku, pogoda? Eksperci o przyczynach katastrofy Jumbo Jeta - TVN24

---------- Post dopisany at 14:34 ---------- Poprzedni post napisany at 14:31 ----------

no to trzeba było odrazu powiedziec co Cie boli :) - ale Thule robi tez takie małe drabinki do zakładania na dach...

---------- Post dopisany at 13:51 ---------- Poprzedni post napisany at 13:50 ----------

p.s. jakbys posluchal Waskiego i wymienił łożysko w kole przed majówką to ni by Ci nie szumiało...

mała ta drabinka o kilka szczebelków :naughty:

ja mam bagażnik do sprzedania na dach Karolku :wink:

---------- Post dopisany at 14:42 ---------- Poprzedni post napisany at 14:34 ----------

jak się blokuje działy na forum ???

Opublikowano

siema wszystkim :hi: