fantowski Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 bo było zainwestować w rynny a nie w sprężyny kolega... wsiadłem dzisiaj rano do auta i jest ok.. aczkolwiek musze zmienić pokrywę tej puchy: jaki jest jest nr?? a tak wygląda narożnik, który został zalepiony przez "elektrykomechanika"
nex Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 kto mógłby mi jutro błędy pokasować co by normalnie można było jeździć? (dodam, że zdjęcie klemy nie pomogło) mam dość Wpadaj
nex Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 nex podeślij nr do kolegi od ledów Tomek: 510719221
fantowski Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 nex podeślij nr do kolegi od ledów Tomek: 510719221
KERCZI Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 Fantowski problem jest pod spodem...pod komputerem....silikonem go...
Krumak Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 Kto puszczał ostatnio na spocie taką rąbankę w B6?Przypomniało mi się to od razu Szukasz nowej muzy do BMW??
OGr Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 Fantowski problem jest pod spodem...pod komputerem....silikonem go... Dokładnie. Ktoś to musiał wyciągać i teraz masz problem. Trzeba wszystko wytargać, objechać silikonem i będzie git ;-)
fantowski Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 Fantowski problem jest pod spodem...pod komputerem....silikonem go... Dokładnie. Ktoś to musiał wyciągać i teraz masz problem. Trzeba wszystko wytargać, objechać silikonem i będzie git ;-) kiedy działamy ??
OGr Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 gdyspko mnie jakieś dopadło ale jak się lepiej poczuję to za nocy zawitam do Pucha
fantowski Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 gdyspko mnie jakieś dopadło ale jak się lepiej poczuję to za nocy zawitam do Pucha jak będą ogarnięte części to działamy...
FANTOMAS Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 bo było zainwestować w rynny a nie w sprężyny kolega... wsiadłem dzisiaj rano do auta i jest ok.. aczkolwiek musze zmienić pokrywę tej puchy: http://imageshack.us/a/img801/9287/img1165p.th.jpg jaki jest jest nr?? a tak wygląda narożnik, który został zalepiony przez "elektrykomechanika" http://imageshack.us/a/img41/3768/img1166bq.th.jpg nie wiem czy dobrze to widzę ale wygląda że masz zasmarkaną jakimś klejem pokrywę komputera tak? (a czemu ??? co ją ugryzło ???) Jeśli to jest nieszczelne to woda się dostaje do środka a potem poprzez otwór przelotowy dla kostek połączenia kompa z wiązką z kabiny. Może dawać zwarcie na kostkach od kompa albo woda może płynąć dalej i leje się na wszystko pod spodem do kabiny Kerczi miał coś takiego.
fantowski Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 bo było zainwestować w rynny a nie w sprężyny kolega... wsiadłem dzisiaj rano do auta i jest ok.. aczkolwiek musze zmienić pokrywę tej puchy: http://imageshack.us/a/img801/9287/img1165p.th.jpg jaki jest jest nr?? a tak wygląda narożnik, który został zalepiony przez "elektrykomechanika" http://imageshack.us/a/img41/3768/img1166bq.th.jpg nie wiem czy dobrze to widzę ale wygląda że masz zasmarkaną jakimś klejem pokrywę komputera tak? (a czemu ??? co ją ugryzło ???) Jeśli to jest nieszczelne to woda się dostaje do środka a potem poprzez otwór przelotowy dla kostek połączenia kompa z wiązką z kabiny. Może dawać zwarcie na kostkach od kompa albo woda może płynąć dalej i leje się na wszystko pod spodem Kerczi miał coś takiego. ktoś kto dobierał się do komputera nie odkręcił w podszybiu śrubki i ułamał narożnik stąd też zalepione jest niedbale silikonem... górną pokrywę komputera muszę zmienić i myślę, że będzie po problemie..
FANTOMAS Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 z tego co pamiętam to trzeba chyba zdemontować mechanizm wycieraczek żeby wykręcić tą śrubę i pewnie dlatego nie chciało się komuś tego robić i wyłamał pokrywę
fantowski Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 z tego co pamiętam to trzeba chyba zdemontować mechanizm wycieraczek żeby wykręcić tą śrubę i pewnie dlatego nie chciało się komuś tego robić i wyłamał pokrywę dokładnie tak
ozi_wells Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 Wypadek w Łagiewnikach. Wjechał w taksówki na postoju [ZDJĘCIA INTERNAUTY] - Gazetakrakowska.pl czytaliscie, byłem tam i widziałem na zywca nawet mam kilka fotek zrobionych. ImageShack Album - 7 images
nex Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 z tego co pamiętam to trzeba chyba zdemontować mechanizm wycieraczek żeby wykręcić tą śrubę i pewnie dlatego nie chciało się komuś tego robić i wyłamał pokrywę dokładnie tak czy aby na pewno?? W pasku jest zaślepka pod piórem do tej śrubki od komputera niedostępnej od wewnątrz (patrz czerwona strzałka). Zaślepka ta jest spasowana z tą plastikową osłoną więc ciężko ją zauważyć. Wystarczy podnieść pióro i można ją wyjąć: Zapewne w audi jest tak samo tylko o tym nie wiesz. Wątpię aby audi nie miało patentu i do zdjęcia pokrywy komputera trzeba rozbierać mechanizm piór
ruks Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 z tego co pamiętam to trzeba chyba zdemontować mechanizm wycieraczek żeby wykręcić tą śrubę i pewnie dlatego nie chciało się komuś tego robić i wyłamał pokrywę Ja to odkręcałem bez zdejmowania wycieraczek, tylko trzeba mieć dobry klucz, który ta podejdzie, w moim przypadku grzechotka + końcówka torx. A swoją drogą to pierwsze co bym zrobił w tym miejscu to uzupełnił tą pokrywę!
Rekomendowane odpowiedzi