PABLO Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Najdroższe auta sportowe świata w Polsce. Rajd Gumball 3000 dotrze dziś do Warszawy Dzisiaj na Kazimierzu dobre furacze będę, właśnie mi kolega Rubio o tym powiedział. GUMBALL 3000 w Krakowie i Warszawie - Batman Tumbler, raperzy Cypress Hill, Jason Statham i Tony Hawk w Polsce [VIDEO] ---------- Post dopisany at 13:51 ---------- Poprzedni post napisany at 13:49 ---------- Pablo a gdzie sie znajduje to biuro ubezpieczen? Handlowe 5 Kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Najdroższe auta sportowe świata w Polsce. Rajd Gumball 3000 dotrze dziś do WarszawyDzisiaj na Kazimierzu dobre furacze będę, właśnie mi kolega Rubio o tym powiedział. ---------- Post dopisany at 13:51 ---------- Poprzedni post napisany at 13:49 ---------- Pablo a gdzie sie znajduje to biuro ubezpieczen? Handlowe 5 Kontakt ostatnio sie pytalem czy ktos idzie z dwa dni temu to nikt nic nie odpisal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Ja pewnie przeoczyłem ten post. Szkoda że robią to w godzinach pracy:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 wiem a ja nie mam auta i czym jechac bo bym tam juz byl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 wiem a ja nie mam auta i czym jechac bo bym tam juz byl Nie możesz mpk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 ttrochu mi sie nie chce chyba ze ty tez jedziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Gruszka zaproś ich na spota ---------- Post dopisany at 15:20 ---------- Poprzedni post napisany at 15:03 ---------- Mało widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Trzeba było wiedzieć gdzie stać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Ja siedzę w pracy i więcej widzę ---------- Post dopisany at 16:36 ---------- Poprzedni post napisany at 16:05 ---------- GP2 2013 - Monaco - Lucky Bird Survives - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 bedzie ktos dzisiaj w ogole na spocie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Ja będę dosłownie na 15 minut i bede chwile przed 20-stą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Ja będę ale nie wiem o której między 20:00 a 21:00 bo ruch straszny mam i dużo zamówień na telefony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Panowie co myślicie o małej zdradzie OOOO ??Oferta - Opel Insignia - NIEUSZKODZONY!! OPEL INSIGNIA OPC 2.8T 325KM!! KLUCZYKI X2!! NAPĘD 4x4!! SAMOCHÓD PO OPŁATACH AKCYZOWYCH!! PODANA CENA JEST CENĄ BR nic tylko kupować za ta kase wolalbym to AUDI A5 S-LINE 3.2FSI QUATTRO KRÓLEWSKA WERSJA S5 (3247077102) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Piękna mielonka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Gumball 3000 - *oryginalny baner* (3271753491) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 czytajcie Skandal na Gumball 3000. Burneika miał problemy Zirytowany David Hasselhoff w Krakowie. "To istne szaleństwo!" MASAKRA CO ZA WSTYD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasinho Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 jaki wstyd.. jedna wielka dzicz.. ale organizatorzy tez nie pomysleli.. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 zero organizacji powinien byc ruch odciety, bramki za nimi ludzie, policja, ochrona straz miejska itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasinho Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 mądry polak po szkodzie ;/ na następny raz będą wiedzieli, o ile nast raz bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeXteR_NH Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Panowie, dzięki za spota:hi: Ramzesowi zaś za dobrą miejscówkę i miłe wypicie:drinks: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi