boseron Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 ja wychodze własnie z roboty jak coś to kom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 to kto sie pisze robimy spota ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Ja będę po 20:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek29 A4 Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 powitać panowie:hi: boseron widzę po postach że też jako 4 osoba z forum dostała wała od użytkownika sero5g powinno sie go usunąć z forum!! dokładnie Gość zachował sie bardzo negatywnie mówiąc bardzo delikatnie i takich niestety jest tu coraz więcej ---------- Post dopisany at 17:02 ---------- Poprzedni post napisany at 17:01 ---------- ma ktos dzis jakies plany na wieczór ? moze spontan ? No gdyby chłop mieszkał bliżej to bym się do niego udał wykręcił mi wała na 270 zł żadne niby pieniądze ale na ratę już bym miał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 ja też. to pablo napisz do boserona bo ja nie mam do niego nr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 mowicie o tej biedronce za mc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Mała zmiana, zróbmy spota o 21:00 bo boseron będzie zmieniać coś z Miodziem i koło 21:00 mógłby podjechać, mi też w sumie ta godzina bardziej pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 dobra to będę 21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 lajtowo!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Panowie parking pod biedronka jest zamknięty, jak coś to za stacja bp będziemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Kto w Krakowie lub w okolicach dobrze okleja folią listwy ozdobne, dekory np karbonem? macie kogoś godnego polecenia? jak spocik się udał pod stonką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Ja moge ci okleic listwy - koszt 250zł za komplet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 a ja za 249 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 BOSERON dzięki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeXteR_NH Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Ehh... nie było mnie przy kompie i nie wiedziałem, że macie spota spontana Ramzes, mogłeś napisać, a potem by się zrobiło afterparty jak ostatnio w czwartek:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Dexter nie chciałem ci przeszkadzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 a ja za 249 Dzięki panowie za mini spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 maly spocik ale fajn:wink: ---------- Post dopisany 27-05-2013 at 00:01 ---------- Poprzedni post napisany 26-05-2013 at 23:55 ---------- Piotr Żyła - "Córka zeżarła kostkę z kibla". - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 BOSERON dzięki za spota wiem nawaliłem, ale dzięki temu wyrezaliśmy z Miodziem otwieranie szyby przedniej która nie działała od ponad pół roku Miodzio dziekuje za pomoc fajnie ze są ludzie którzy potrafią sie zebrac w godzine na spontana , nie przypuszczałem ze tak długo wymienia sie ramke z linką szyby ---------- Post dopisany at 00:03 ---------- Poprzedni post napisany at 00:03 ---------- Ramzesik nie masz do mnie koma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi