DeXteR_NH Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Padłem i nie wstaję! :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electrofinger Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 To co robimy dziś spota? Kto będzie? Tak się złożyło że jestem, ale bez auta bo zostało w A... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOHITO Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 czyli standardowy spot ? G. Kazimierz , poddasze około 20.00 ? ..... pytam bo oklejenie dachu musze z Wami skonsultować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Jarek folia juz jest :-) za późno :-) Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOHITO Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 wiem wiem ...ale zawsze moge zapłacic za drugi kawałek .... ewentualny mat zostanie mi na zmianę ..jak mi kupa gołębia ....przegryzie "błysk" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 To jak zjeżdżamy się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Pewnie Wysłane z mojego GT-I9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Fanti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Wszystko fajnie ale mi już dwa razy przy naciągu przy prędksoci powyżej 160km/h mi się opona rozwarstwiła :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Dzieki za spocisko. Pablo baty bo zachęcałes i się wystawiles Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Kurde nie zauważyłem że w końcu dzisiaj też spocik a wjeżdżałem do Krakowa chwilę po 19-stej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOHITO Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 jak na "światecznego" spota w wolne od roboty ... to mało było aut ( ludzi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 dzięki panowie za spota DEXTER za pomoc przy tansporcie foteli i za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Dzięki za spota tym co byli i się nie wystawili Wysłane z mojego GT-I9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redjasper Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Również dziękuje za spota... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeXteR_NH Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Dzięki za spota Panowie Ramzes - nie ma za co! Jak tylko mam czas to nie ma problemu co do to Ci mówiłem, że ze mną, jak z dzieckiem - za rękę i do baru no i to Tobie dzięki za transport na spota co do rezania stołków to się jeszcze zdzwonimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Nie przyjechałem bo jednak dalej się kuruje bo od dwóch dni mnie trzyma temperatura. Zachęcałem by się odbył spot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Nie przyjechałem bo jednak dalej się kuruje bo od dwóch dni mnie trzyma temperatura. Zachęcałem by się odbył spot. Pablo zdrowie najważniejsze Również dziękuje za spota... Miło było poznać, wpadaj częściej Wysłane z mojego GT-I9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi3000 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 z rańca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Bry z południa Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi