miodzio Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 Wszystkim No i dzięki za wczorajszego spota. D4NTEskrzyżowanie na podgórzu było by za jakieś 17pkt w razie przypału
Wąski Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 i wprowadziły się szyby ---------- Post dopisany at 10:35 ---------- Poprzedni post napisany at 10:33 ----------
Martinor Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 ul. Drewniana o ile się nie mylę... Mieli się przenieść z Malborskiej....
Cuber Opublikowano 31 Maja 2013 Autor Opublikowano 31 Maja 2013 To panowie co z ankieta robimy ? Zmieniamy termin spotów ?
OGr Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 Jak mam być szczery to mi Niedziela wogóle nie pasuje ale ja co tydzień nie bywam.
Radekst Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 ciekawe ile z tych osob co glosowaly za niedziala bedzie przyjezdzac
fantowski Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 ja uważam, że można przetestować spoty w niedzielę... jak będzie niska frekwencja to powrót na czwartek. ---------- Post dopisany at 14:37 ---------- Poprzedni post napisany at 14:36 ---------- Jak mam być szczery to mi Niedziela wogóle nie pasuje ale ja co tydzień nie bywam. a kolego dzisiaj co robisz?? może dzisiaj zrobimy jakiegoś mini spota z piwkiem i grillem ??
OGr Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 ja uważam, że można przetestować spoty w niedzielę... jak będzie niska frekwencja to powrót na czwartek.---------- Post dopisany at 14:37 ---------- Poprzedni post napisany at 14:36 ---------- Jak mam być szczery to mi Niedziela wogóle nie pasuje ale ja co tydzień nie bywam. a kolego dzisiaj co robisz?? może dzisiaj zrobimy jakiegoś mini spota z piwkiem i grillem ?? jadę do Dąbrowy :/ Wczorajszy wieczór spędziłem w towarzystwie whisky ;-)
DeXteR_NH Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 ja uważam, że można przetestować spoty w niedzielę... jak będzie niska frekwencja to powrót na czwartek.---------- Post dopisany at 14:37 ---------- Poprzedni post napisany at 14:36 ---------- Jak mam być szczery to mi Niedziela wogóle nie pasuje ale ja co tydzień nie bywam. a kolego dzisiaj co robisz?? może dzisiaj zrobimy jakiegoś mini spota z piwkiem i grillem ?? ale jak z piwkiem to bez aut gdzie i kiedy jak coś?
lennox Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 To panowie co z ankieta robimy ? Zmieniamy termin spotów ? Jak mam być szczery to mi Niedziela wogóle nie pasuje ale ja co tydzień nie bywam. ciekawe ile z tych osob co glosowaly za niedziala bedzie przyjezdzac a ja przypomnę ostatnią zmianę terminów: http://a4-klub.pl/malopolskie-85/spociki-krakowskie-czwartek-godzina-20-00-galeria-kazimierz-parking-niebieski-15697/index3241.html#post2402122 w 2011 też niby czwartek był ch..wy a przyjeżdżało nieraz po 20 i więcej aut. Dla mnie cały weekend odpada ze względu na: a) rodzina imprezy W tygodniu zawszę znajdę chwilę nawet zje..ny po pracy. W niedzielę może uda się raz na miesiąc może rzadziej...
ruks Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 To panowie co z ankieta robimy ? Zmieniamy termin spotów ? Jak mam być szczery to mi Niedziela wogóle nie pasuje ale ja co tydzień nie bywam. ciekawe ile z tych osob co glosowaly za niedziala bedzie przyjezdzac a ja przypomnę ostatnią zmianę terminów: http://a4-klub.pl/malopolskie-85/spociki-krakowskie-czwartek-godzina-20-00-galeria-kazimierz-parking-niebieski-15697/index3241.html#post2402122 w 2011 też niby czwartek był ch..wy a przyjeżdżało nieraz po 20 i więcej aut. Dla mnie cały weekend odpada ze względu na: a) rodzina imprezy W tygodniu zawszę znajdę chwilę nawet zje..ny po pracy. W niedzielę może uda się raz na miesiąc może rzadziej... Trochę racji Lennox ma, u mnie niedziela chyba jeszcze trudniej niż coś w tygodniu ale ja w sumie i tak rzadko bywam
DeXteR_NH Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 no w sumie w niedzielę jakoś ludzie odpoczywają z rodzinami chyba...
Cuber Opublikowano 31 Maja 2013 Autor Opublikowano 31 Maja 2013 no tak każdy odpoczywa a ankieta pokazuje zdecydowanie coś innego wiec ? Ja głosowałem za Wtorkiem tak na marginesie
PABLO Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 i wprowadziły się szyby---------- Post dopisany at 10:35 ---------- Poprzedni post napisany at 10:33 ---------- http://s3.postimg.org/rhf1nzxr3/Obraz.jpg W Lipcu pewnie ich odwiedzę ---------- Post dopisany at 17:27 ---------- Poprzedni post napisany at 17:18 ---------- A tak w ogóle to Ankieta trochę mnie zaskoczyła bo nie sądziłem że aż tyle osób będzie za niedzielą głosowało, okaże się czy faktycznie te osoby będą jeździły w ten dzień na spota.
D4NTE Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 WszystkimNo i dzięki za wczorajszego spota. D4NTEskrzyżowanie na podgórzu było by za jakieś 17pkt w razie przypału Oj tam oj tam... tak na marginesie jazda z Boseronem mi nie służy, on mnie takich manewrów uczy Wysłane z mojego GT-I9300
Transitpower Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 Trochę mnie nie było na forum. Czy mógłby ktoś pokrótce zreferować ostatnich 40 stron bo nie chce mi się tyle czytać Co do zmiany terminu spotów: raz już temat był wałkowany. Po wielkich sporach i setkach napisanych postów ustalono czwartek. Jak ostatnimi czasy widać - bardzo dużo aut się zjeżdża. Więc kto i po c**j znowu zasugerował zmianę?? Znowu będziemy spotykać się parami (lub trójkami) w niedziele bo jeden będzie z rodziną, drugi będzie leczył kaca, trzeciemu nie będzie się chciało... O to w tym wszystkim chodzi?? Ciul z tym że niedziela pasuje największej ilości osób skoro najwięcej też będzie tych nieobecnych z różnych powodów!! Poza tym to we czwartki była największa frekwencja... A przecież o nią tu chodzi
Radekst Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 Więc kto i po c**j znowu zasugerował zmianę?? Znowu będziemy spotykać się parami (lub trójkami) w niedziele bo jeden będzie z rodziną, drugi będzie leczył kaca, trzeciemu nie będzie się chciało... O to w tym wszystkim chodzi?? Ciul z tym że niedziela pasuje największej ilości osób skoro najwięcej też będzie tych nieobecnych z różnych powodów!! Poza tym to we czwartki była największa frekwencja... A przecież o nią tu chodzi +1
Rekomendowane odpowiedzi