Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powitać :wink:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: Wszystkim

No i dzięki za wczorajszego spota. D4NTEskrzyżowanie na podgórzu było by za jakieś 17pkt w razie przypału :kox:

Opublikowano

:hi: i wprowadziły się szyby

---------- Post dopisany at 10:35 ---------- Poprzedni post napisany at 10:33 ----------

Obraz.jpg

Opublikowano

A gdzie to ?

Opublikowano

ul. Drewniana o ile się nie mylę... Mieli się przenieść z Malborskiej....

Opublikowano

To panowie co z ankieta robimy ? Zmieniamy termin spotów ?

Opublikowano

Jak mam być szczery to mi Niedziela wogóle nie pasuje ale ja co tydzień nie bywam.

Opublikowano

ciekawe ile z tych osob co glosowaly za niedziala bedzie przyjezdzac :whistling:

Opublikowano

ja uważam, że można przetestować spoty w niedzielę... jak będzie niska frekwencja to powrót na czwartek.

---------- Post dopisany at 14:37 ---------- Poprzedni post napisany at 14:36 ----------

Jak mam być szczery to mi Niedziela wogóle nie pasuje ale ja co tydzień nie bywam.

a kolego dzisiaj co robisz?? :wink:

może dzisiaj zrobimy jakiegoś mini spota z piwkiem i grillem ?? :wink:

Opublikowano
ja uważam, że można przetestować spoty w niedzielę... jak będzie niska frekwencja to powrót na czwartek.

---------- Post dopisany at 14:37 ---------- Poprzedni post napisany at 14:36 ----------

jadę do Dąbrowy :/ Wczorajszy wieczór spędziłem w towarzystwie whisky ;-)

Opublikowano

ale jak z piwkiem to bez aut :decayed: gdzie i kiedy jak coś?

Opublikowano
ciekawe ile z tych osob co glosowaly za niedziala bedzie przyjezdzac :whistling:

a ja przypomnę ostatnią zmianę terminów:

http://a4-klub.pl/malopolskie-85/spociki-krakowskie-czwartek-godzina-20-00-galeria-kazimierz-parking-niebieski-15697/index3241.html#post2402122

w 2011 też niby czwartek był ch..wy a przyjeżdżało nieraz po 20 i więcej aut.

Dla mnie cały weekend odpada ze względu na: a) rodzina B) imprezy

W tygodniu zawszę znajdę chwilę nawet zje..ny po pracy. W niedzielę może uda się raz na miesiąc może rzadziej...

Opublikowano

a ja przypomnę ostatnią zmianę terminów:

http://a4-klub.pl/malopolskie-85/spociki-krakowskie-czwartek-godzina-20-00-galeria-kazimierz-parking-niebieski-15697/index3241.html#post2402122

w 2011 też niby czwartek był ch..wy a przyjeżdżało nieraz po 20 i więcej aut.

Dla mnie cały weekend odpada ze względu na: a) rodzina B) imprezy

W tygodniu zawszę znajdę chwilę nawet zje..ny po pracy. W niedzielę może uda się raz na miesiąc może rzadziej...

Trochę racji Lennox ma, u mnie niedziela chyba jeszcze trudniej niż coś w tygodniu ale ja w sumie i tak rzadko bywam

Opublikowano

no tak każdy odpoczywa a ankieta pokazuje zdecydowanie coś innego wiec ? Ja głosowałem za Wtorkiem :) tak na marginesie :)

Opublikowano

Wy tu gadu gadu a my dopieszczamy :wink:

image.jpg

image.jpg

Opublikowano
:hi: i wprowadziły się szyby

---------- Post dopisany at 10:35 ---------- Poprzedni post napisany at 10:33 ----------

http://s3.postimg.org/rhf1nzxr3/Obraz.jpg

W Lipcu pewnie ich odwiedzę :decayed:

---------- Post dopisany at 17:27 ---------- Poprzedni post napisany at 17:18 ----------

A tak w ogóle to :bry:

Ankieta trochę mnie zaskoczyła bo nie sądziłem że aż tyle osób będzie za niedzielą głosowało, okaże się czy faktycznie te osoby będą jeździły w ten dzień na spota.

Opublikowano
:hi: Wszystkim

No i dzięki za wczorajszego spota. D4NTEskrzyżowanie na podgórzu było by za jakieś 17pkt w razie przypału :kox:

Oj tam oj tam... :D tak na marginesie jazda z Boseronem mi nie służy, on mnie takich manewrów uczy ;)

Wysłane z mojego GT-I9300

Opublikowano

:bry:

Trochę mnie nie było na forum.

Czy mógłby ktoś pokrótce zreferować ostatnich 40 stron bo nie chce mi się tyle czytać :naughty:

Co do zmiany terminu spotów: raz już temat był wałkowany. Po wielkich sporach i setkach napisanych postów ustalono czwartek. Jak ostatnimi czasy widać - bardzo dużo aut się zjeżdża. Więc kto i po c**j znowu zasugerował zmianę?? Znowu będziemy spotykać się parami (lub trójkami) w niedziele bo jeden będzie z rodziną, drugi będzie leczył kaca, trzeciemu nie będzie się chciało... O to w tym wszystkim chodzi?? Ciul z tym że niedziela pasuje największej ilości osób skoro najwięcej też będzie tych nieobecnych z różnych powodów!! Poza tym to we czwartki była największa frekwencja... A przecież o nią tu chodzi :whistling:

Opublikowano
Więc kto i po c**j znowu zasugerował zmianę?? Znowu będziemy spotykać się parami (lub trójkami) w niedziele bo jeden będzie z rodziną, drugi będzie leczył kaca, trzeciemu nie będzie się chciało... O to w tym wszystkim chodzi?? Ciul z tym że niedziela pasuje największej ilości osób skoro najwięcej też będzie tych nieobecnych z różnych powodów!! Poza tym to we czwartki była największa frekwencja... A przecież o nią tu chodzi :whistling:

+1 :thumbup1: