miodzio Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Wpaść w czerwcu w poślizg! Takie rzeczy tylko w Polsce! Przecież to normalka! Ja dzisiaj przez pół dnia wpadałem w poślizgi w ODTJ Delta koło Opola Coś nic nie powiedział wcześniej:whistling:
boseron Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Boseron gdzie podziały Ci się zdjęcia B7 w podpisie Dzięki za odwiedziny z D4NTE ;-) Poszło z koma..[/quote.] Podjąłem męska decyzję :-)
-RamzeS- Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Boseron gdzie podziały Ci się zdjęcia B7 w podpisie Dzięki za odwiedziny z D4NTE ;-) Poszło z koma..[/quote.] Podjąłem męska decyzję :-) jaka Boseron pochwal się
DeXteR_NH Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Wpaść w czerwcu w poślizg! Takie rzeczy tylko w Polsce! Przecież to normalka! Ja dzisiaj przez pół dnia wpadałem w poślizgi w ODTJ Delta koło Opola OK, ale zamierzone w przystosowanym Ośrodku Doskonalenia Technik Jazdy to jedno, a na lodzie w czerwcu(!) z przypadku to drugie:facepalm:
michail55 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 u mnie w garazu woda po pas dzis sie z pracy zwolnilem i musialem ratowac samochodzik
ruks Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Wpaść w czerwcu w poślizg! Takie rzeczy tylko w Polsce! Przecież to normalka! Ja dzisiaj przez pół dnia wpadałem w poślizgi w ODTJ Delta koło Opola Coś nic nie powiedział wcześniej:whistling: Dzień prawie jak co dzień Sie pracuje ---------- Post dopisany at 23:09 ---------- Poprzedni post napisany at 23:06 ---------- Wpaść w czerwcu w poślizg! Takie rzeczy tylko w Polsce! Przecież to normalka! Ja dzisiaj przez pół dnia wpadałem w poślizgi w ODTJ Delta koło Opola OK, ale zamierzone w przystosowanym Ośrodku Doskonalenia Technik Jazdy to jedno, a na lodzie w czerwcu(!) z przypadku to drugie:facepalm: No dobra, na lodzie w czerwcu to rzeczywiście ewenement bo ogólnie to można i na suchym
PABLO Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 http://a4-klub.pl/sprzedam-22/zanim-cos-kupisz-forum-przeczytaj-to-lista-nierzetelnych-sprzedawcow-216962/index10.html#post3611483 Radekst ty pisałeś te posty bo coś nie po Twojemu napisane
Radekst Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Aaa bo nie dosc ze ten jawor i puma mnie wq to jeszcze ten dominik, ja mu pisze jedno a on drugie, jakies z d*py wyciagniete pytania mi zadaje.
fantowski Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 to co robimy dzisiaj jakiegoś mini spota ?
PABLO Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Poznałbys Dominika to byś tak nie pisał, spoko jest gość, jedz na zlot to się napijecie
fantowski Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 nawet dziś nie pada wpadne dzisiaj po podkład
bodowp Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 wpadne dzisiaj po podkład dzwoń po 18:00 bo nie wiem czy po zajęciach nie będę musiał iść do pracy
D4NTE Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Popwitać Boseron gdzie podziały Ci się zdjęcia B7 w podpisie Dzięki za odwiedziny z D4NTE ;-) Poszło z koma.. Spoczko Pablo nie zamawiaj mi tej folii do SP, zamówiłem już na alledrogo to co robimy dzisiaj jakiegoś mini spota ? idę do pracy dzisiaj nawet dziś nie pada Na razie...
bodowp Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 D4NTE jak waliło gradem to już z kocem chciałem lecieć i auto przykrywać.. ale nie był tak duży jak w Tychach parę szybek poszło... nie mówiąc o wgnieceniach
D4NTE Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 D4NTE jak waliło gradem to już z kocem chciałem lecieć i auto przykrywać.. ale nie był tak duży jak w Tychach parę szybek poszło... nie mówiąc o wgnieceniach Masakra
OGr Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 to co Panowie jakiś spocik?? Wpadnij do Pucha wieczorem, bedziemy bixenon dzisiaj do mnie wsadzac :-) Naciapane z sedesu ...
Rekomendowane odpowiedzi