Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:siema: w ten jakże pogodny dzień :decayed:

Betka odebrana od lakiernika, robota profi :kox:

Teraz trzeba ogarnąć elektrykę i kupić nowy akumulator, do A4 kupiłem w Wandzie, zastanawiam się czy u tych na al. 29 listopada albo gdzieś na Kobierzyńskiej słyszałem że dobrze doradzają itd. ?

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
oj a to masz je w 8J ? Te roti mają 8.5 i ET45, do tego 19". Może by to jakoś wlazło.

Ogr przecież to są bardzo dobre parametry, dystansami możesz zrobić wszystko co sobie tylko życzysz z tego, brać i nie zastanawiać się, bo sezon minie i znów trzeba będzie jeździć na jakiejś 15 lub 16 w porywach do 17'tki :decayed:

Opublikowano

siema :hi:

Opublikowano
oj a to masz je w 8J ? Te roti mają 8.5 i ET45, do tego 19". Może by to jakoś wlazło.

Ogr przecież to są bardzo dobre parametry, dystansami możesz zrobić wszystko co sobie tylko życzysz z tego, brać i nie zastanawiać się, bo sezon minie i znów trzeba będzie jeździć na jakiejś 15 lub 16 w porywach do 17'tki :decayed:

Wystawiłem znowu prosiaki, tym razem z oponami ;-) Pójdą za ile pójdą i kupię coś innego ;-)

Opublikowano

Dobrze że looknąłem na allegro bo bym ładnie przepłacił za akumulator Varty Dynamic blue, dziadki na al. 29 listopada mi powiedzieli 507zł a na promocji na Kobierzyńskiej ten sam mają z allegro po 359zł i montaż gratis.

Starzy zdziercy :decayed:

Opublikowano

Właśnie nie wiem czy to oni bo też niby Kobierzyńska :arrow2:Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Jedno jest centrum sprzedaży akumulatorów a drugie wymiany więc pewnie to Ci sami.

Dzwoniłem i jednak to jest inna firma.

---------- Post dopisany at 16:34 ---------- Poprzedni post napisany at 16:20 ----------

Dobra Radekst podjadę do tych co mi dałeś linka, sprawdzą mi auto czy coś nie pobiera prądu itd, akumulator mają parę groszy droższy ale nie chodzi o cenę tylko o dobre sprawdzenie samochodu bo widzę że ogarnięty gość był przez telefon.

Opublikowano

no ja wlasnie u nich bylem i wszystko mi elegancko pomierzyli i posprawdzali :thumbup1:

Opublikowano

Dzięki :wink:

Jak będzie wszystko tak samo u mnie to jakąś kość Ci odstąpię w KFC na spocie :kox::decayed:

Opublikowano

ok :grin:

Opublikowano
na spocie :kox::decayed:

A co sądzicie o jakimś grill spocie? można by było coś zorganizować :wink:

Opublikowano

Oczywiście jestem za :kox:

Ostatnio robiliśmy w Borku i było ok albo wcześniej w Tyńcu.

Opublikowano
Dobrze że looknąłem na allegro bo bym ładnie przepłacił za akumulator Varty Dynamic blue, dziadki na al. 29 listopada mi powiedzieli 507zł a na promocji na Kobierzyńskiej ten sam mają z allegro po 359zł i montaż gratis.

Starzy zdziercy :decayed:

a zapytaj u kolegi :naughty:

Opublikowano
na spocie :kox::decayed:

A co sądzicie o jakimś grill spocie? można by było coś zorganizować :wink:

pomysł 1 klasa :decayed:

Opublikowano

dzieki za spota :hi:

Opublikowano
a zapytaj u kolegi :naughty:

Zapytałem :decayed: Rano przed robotą jadę ogarniać sprawę :naughty:

---------- Post dopisany at 21:45 ---------- Poprzedni post napisany at 21:44 ----------

dzieki za spota :hi:

:wtf:

Opublikowano

Można by się w którąś niedziele ustawić koło 14-15 i coś wrzucić na ruszt. Z KRC organizuje spoty na bagrach ale z doświadczenia wiem, że przy ładnej pogodzie może być ciasno na parkingu. Ogólnie to ja nie z Krakowa i nie znam za bardzo innych miejsc gdzie można pogrilować i bezpiecznie postawić samochód.