Cuber Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2013 pozdrowienia z Mielna przesyłają Boseron i Lenox z Rodzinkami , whiskacz juz sie leje Wasze zdrowie Dzieki za spocika
michail55 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 pozdrowienia z Mielna przesyłają Boseron i Lenox z Rodzinkami , whiskacz juz sie leje :banan:
nex Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 dzięki za spota, jaki nick był tą B7 2.0? ---------- Post dopisany at 22:11 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ---------- pozdrowienia z Mielna przesyłają Boseron i Lenox z Rodzinkami , whiskacz juz sie leje :banan: a Ty co, podobno kupiłeś od boserona auto i na spota nie wpadłeś :whistling::whistling:
Redjasper Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 również dziękuje, a w szczególności FANTOMASOWI za podpięcię vag`a itp... podwyższenie do 850 na jałowym i o niebo lepiej - nie telepie.
ruks Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 dzięki za spota, jaki nick był tą B7 2.0?---------- Post dopisany at 22:11 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ---------- pozdrowienia z Mielna przesyłają Boseron i Lenox z Rodzinkami , whiskacz juz sie leje :banan: a Ty co, podobno kupiłeś od boserona auto i na spota nie wpadłeś :whistling::whistling: No właśnie!
Radekst Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 dzieki za spota i dzieki Gabriel za poswiecony czas i pomoc przynajmniej juz wiem w czym problem
PABLO Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Dzięki za spota panowie:hi: ---------- Post dopisany at 23:06 ---------- Poprzedni post napisany at 23:01 ---------- pozdrowienia z Mielna przesyłają Boseron i Lenox z Rodzinkami , whiskacz juz sie leje Bawcie się dobrze i odpocznijcie
FANTOMAS Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 dzięki za spota, jaki nick był tą B7 2.0?---------- Post dopisany at 22:11 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ---------- pozdrowienia z Mielna przesyłają Boseron i Lenox z Rodzinkami , whiskacz juz sie leje :banan: a Ty co, podobno kupiłeś od boserona auto i na spota nie wpadłeś :whistling::whistling: nie był bo się podobno już coś zepsuło no przyjeżdżam na widzenie i od razu pełen komplet pod celą był
bodowp Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 ten weekend to była jakaś masakra pora troszkę odespać. nex teraz w tą niedzielę co będzie ustawiłem sobie robotę do 18:00 więc się zjawie na spocie.
ruks Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 szybki sejjjj Wiesz że z seja to tam lusterka boczne zostały i niewiele więcej
michail55 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 dzięki za spota, jaki nick był tą B7 2.0?---------- Post dopisany at 22:11 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ---------- pozdrowienia z Mielna przesyłają Boseron i Lenox z Rodzinkami , whiskacz juz sie leje :banan: a Ty co, podobno kupiłeś od boserona auto i na spota nie wpadłeś :whistling::whistling: :whistling::whistling:
Krumak Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Witajcie, Czy jesteście mi w stanie powiedzieć czy Bełtowski naprawia samochody bezgotówkowo po kolizji z polisy AC??
Wąski Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Witajcie,Czy jesteście mi w stanie powiedzieć czy Bełtowski naprawia samochody bezgotówkowo po kolizji z polisy AC?? oczywiście ---------- Post dopisany at 20:57 ---------- Poprzedni post napisany at 20:52 ---------- szybki sejjjj Wiesz że z seja to tam lusterka boczne zostały i niewiele więcej i nazwa
boseron Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 nie ma Nas na forum i smutek c**ja zdrowie
gregfr Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 boseron, to co kupiles bo ja nie w temacie dlugo ? bry Panowie moze uda mi sie wpadac teraz choc na chwile na spota przed wyjazdem do niemcowni
Rekomendowane odpowiedzi