fantowski Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Tylko jak to zrobić? Zawsze mi się samo tak wklejało... masz zakładkę "udostepnij" i stamtąd bierzesz link i wrzucasz tutaj
D4NTE Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Powitać Uwaga pirat - YouTube prze .uj
PABLO Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Tylko jak to zrobić? Zawsze mi się samo tak wklejało... Tak jak fanti napisał, pod filmikiem masz udostępnij, kopiujesz i wklejasz tutaj do okienka, nie przypadkiem jeszcze w tą niebieską ikonkę obok insert image co się wrzuca zdjęcia.
jarko Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Dzień dobry w ten upalny dzień Witamy. Jak tam Polskie ciepłe morze i foczki na plażach ?
boseron Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Dzień dobry w ten upalny dzień Witamy. Jak tam Polskie ciepłe morze i foczki na plażach ? ciepłe morze.... z tym bym nie przesadzał a foczki chodzą
PABLO Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 James Gandolfini nie żyje. Aktor znany m.in. z 'Rodziny Soprano' miał 51 lat [*]
boseron Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Pablo Wąski juz to wklejał..... smutne szkoda Człowieka spoko był Gość, pogoda wpływa na sercowców niestety
PABLO Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Faktycznie zapomniałem ---------- Post dopisany at 15:04 ---------- Poprzedni post napisany at 15:01 ---------- smutne szkoda Człowieka spoko był Gość, pogoda wpływa na sercowców niestety To jedno a drugie że miał nadwagę i nic sobie nie odmawiał to też mógł być powód.
boseron Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 i nie rób jakiś gwiazdek w nawiasikach ze niby świeczki..... tak sie bawią 15 letnie dzieci na facebooku
jarko Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Dzień dobry w ten upalny dzień Witamy. Jak tam Polskie ciepłe morze i foczki na plażach ? ciepłe morze.... z tym bym nie przesadzał a foczki chodzą Coś słabe te foczki skoro na forum siedzisz...
boseron Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 ja mam Foczkę swoją i obce nie chodzą mi po głowie
boseron Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 szukam auta bo moze bym coś zobaczył w tym rejonie Polski...... zastanawiam sie miedzy A6 a BMW 5 i nie wiem co wybrać, A6 z silnikiem 2.4 benzyna a BMW z 3.0 D co lepsze ? dodam ze kolega sprzedaje A6 C6 sedan przebieg 129 tys km ori bo jeździ tym od nowości 2.4 benzyna z LPG tylko ze złoty kolor na automacie i myśle poważnie nad nią..... ale są tez 5 tki fajne , które z tych aut jest większe w środku ? BMW przemawia za nim super silnik , mocny i oszczędny tylko ze z duzymi przebiegami są.... co myslicie ? A6 z takim przebiegiem to jak nowe auto.....
bodowp Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 bry egzaminy, sesja i na PK foczki dobre sie pojawily... zaliczenie na cycki i nie tylko w tym roku w modzie chyba:kox:
PABLO Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 i nie rób jakiś gwiazdek w nawiasikach ze niby świeczki..... tak sie bawią 15 letnie dzieci na facebooku A pokazać Ci osoby starsze od Ciebie które tak wrzucają i nawet z forum
boseron Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 nie chce juz diesla w audi bo raz ze są paliwożerne te 3 litrówki dwa trzeba sie z tym obchodzić jak z jajkiem a niedaj boże padną wtryskiwacze i po zawodach, w BMW nie ma tylu problemów z silnikiem diesla dlatego w audi skłaniam sie ku benzynie nieuturbionej , nie ma sie co zdup..ć ---------- Post dopisany at 15:21 ---------- Poprzedni post napisany at 15:20 ---------- i nie rób jakiś gwiazdek w nawiasikach ze niby świeczki..... tak sie bawią 15 letnie dzieci na facebooku A pokazać Ci osoby starsze od Ciebie które tak wrzucają i nawet z forum to napisz im to samo ode mnie
PABLO Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zapraszam do mnie do pracy, na kampusie UJ foczki od kilku dni jak ta la la Boseron i D4NTE widzieli choć nie były takie odkryte jak teraz
ruks Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Powitać Uwaga pirat - YouTube prze .uj Ten co filmuje jest lepszy Świetnie widać na tym filmiku że zapierdalanie nic nie daje bo gość filmujący i tak jest ciągle za tym zapieprzającym
fantowski Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 ja mam Foczkę swoją i obce nie chodzą mi po głowie taaaa
Rekomendowane odpowiedzi