-RamzeS- Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 dobry wypiłwm wczoraj dwa piwka zjadłem pizze i usnołem jak niemowle rozumiem że spot dzisiaj normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Poszło PW Ogr dzięki za mini spota i Ruks za dobre chęci Dzięki i Tobie. Milo bylo w koncu zobaczyc :-) Naciapane z sedesu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 fanta będziesz dzisiaj na spocie mam dla ciebie $ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 nie wiem czy będe.. zobacze. a z $ nie pali sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redjasper Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 jeśli spot się dzisiaj odbędzie to plan jest by wymienić manetkę ale czy ktoś dysponuje jakąś lutownicą, która pomoże w zmasowaniu kabelka od czujnika sprysków - którego brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Elegancki felunek, ktoś się orientuje co to? Będę musiał koła na zimę wymienić bo nie wchodzą na tarcze 320 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 16 Ci nie wchodzą ? Wiem że ori właziły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Za małe ET, zacisk haczy o pionową płaszczyznę szprych bo tarcza akurat wchodzi spokojnie. Ostatecznie można walnąć dystans ale to nie jest profi Poza tym opony też chce sprzedać więc pasuje cały komplet po prostu wymienić i będzie najprościej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Elegancki felunek, ktoś się orientuje co to? rs4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luc Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Ciężko dojść do głosu jak się jest spoza układu zamkniętego.... Panowie mieliście jakieś negatywne przejścia w ASO w Krakowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Elegancki felunek, ktoś się orientuje co to? rs4 To pozamiatane 18" nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 dobry wypiłwm wczoraj dwa piwka zjadłem pizze i usnołem jak niemowle rozumiem że spot dzisiaj normalnie Spytaj się Pabla bo ostatnio to on decyduje kiedy są spoty odwoływane i zwoływane jak widać powyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Ciężko dojść do głosu jak się jest spoza układu zamkniętego.... Panowie mieliście jakieś negatywne przejścia w ASO w Krakowie? Może nikt nie miał negatywnych przejść. Ja nie serwisuję w ASO na przykład, kiedyś miałem do czynienia z ASO Citroena i za więcej dziękuję No chyba ze kiedyś zmienię na Subaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 dobry wypiłwm wczoraj dwa piwka zjadłem pizze i usnołem jak niemowle rozumiem że spot dzisiaj normalnie Spytaj się Pabla bo ostatnio to on decyduje kiedy są spoty odwoływane i zwoływane jak widać powyżej haha ---------- Post dopisany at 11:52 ---------- Poprzedni post napisany at 11:49 ---------- Elegancki felunek, ktoś się orientuje co to? rs4 To pozamiatane 18" nie chce sa mniejsze Rs4 - Felgi 17" - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luc Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 W przyszłym tygodniu jak zrobię dokumentację zdjęciową, będę rozmawiał z dyrektorem na temat załatwienia sprawy to opiszę czy mnie olali (raczej tak będzie) czy naprawili swój błąd. Wiem tylko jedno: jak nie masz potrzeby to omijaj szerokim łukiem ASO w Krakowie (obydwa). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Podpytaj Yoghurta, ja mam jego 16 (Italano), bo podobno nie mieściły się na zacisk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Wiem tylko jedno: jak nie masz potrzeby to omijaj szerokim łukiem ASO w Krakowie (obydwa). Ja akurat nie narzekam na ASO Bełtowski Wybiera się ktoś na spocik dzisiaj ? Ja będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Panowie potrzebuję kupić kartę pamięci do navi RNS-E. Ma może ktoś na zbyciu starą kartę nie SDHC?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luc Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Wiem tylko jedno: jak nie masz potrzeby to omijaj szerokim łukiem ASO w Krakowie (obydwa). Ja akurat nie narzekam na ASO Bełtowski Jak zna się parę osób i wiedzą, że z autem należy obchodzić się jak z jajkiem to może jest ok, ale jak ktoś przyjedzie "z ulicy" zleci naprawę to jest fuszerka na drucie czy w Bełtowskim czy w AS, niestety, człowiek myśli że zapłaci x3 i będzie miał jak z fabryki a tu okazuje się, że u Mirka w stodole zrobią lepiej.... i 3x taniej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Ja tam z AutoSpeciala jestem zadowolony bardzo. Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Post dopisany at 12:56 ---------- Poprzedni post napisany at 12:55 ---------- Wiem tylko jedno: jak nie masz potrzeby to omijaj szerokim łukiem ASO w Krakowie (obydwa). Ja akurat nie narzekam na ASO Bełtowski Jak zna się parę osób i wiedzą, że z autem należy obchodzić się jak z jajkiem to może jest ok, ale jak ktoś przyjedzie "z ulicy" zleci naprawę to jest fuszerka na drucie czy w Bełtowskim czy w AS, niestety, człowiek myśli że zapłaci x3 i będzie miał jak z fabryki a tu okazuje się, że u Mirka w stodole zrobią lepiej.... i 3x taniej! Ile razy miałeś taka historię? Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi