Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Cuber

Rekomendowane odpowiedzi

dobry :hi: wypiłwm wczoraj dwa piwka zjadłem pizze i usnołem jak niemowle :decayed: rozumiem że spot dzisiaj normalnie :naughty:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10897

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Poszło PW :)

Ogr dzięki za mini spota i Ruks za dobre chęci :wink4:

Dzięki i Tobie. Milo bylo w koncu zobaczyc :-)

Naciapane z sedesu ...

jeśli spot się dzisiaj odbędzie to plan jest by wymienić manetkę :) ale czy ktoś dysponuje jakąś lutownicą, która pomoże w zmasowaniu kabelka od czujnika sprysków - którego brak :)

Elegancki felunek, ktoś się orientuje co to?

Będę musiał koła na zimę wymienić bo nie wchodzą na tarcze 320 :kwasny:

20120421172449.jpg

Za małe ET, zacisk haczy o pionową płaszczyznę szprych bo tarcza akurat wchodzi spokojnie. Ostatecznie można walnąć dystans ale to nie jest profi :wink: Poza tym opony też chce sprzedać więc pasuje cały komplet po prostu wymienić i będzie najprościej :wink:

Ciężko dojść do głosu jak się jest spoza układu zamkniętego.... Panowie mieliście jakieś negatywne przejścia w ASO w Krakowie?

dobry :hi: wypiłwm wczoraj dwa piwka zjadłem pizze i usnołem jak niemowle :decayed: rozumiem że spot dzisiaj normalnie :naughty:

Spytaj się Pabla bo ostatnio to on decyduje kiedy są spoty odwoływane i zwoływane jak widać powyżej

Ciężko dojść do głosu jak się jest spoza układu zamkniętego.... Panowie mieliście jakieś negatywne przejścia w ASO w Krakowie?

Może nikt nie miał negatywnych przejść. Ja nie serwisuję w ASO na przykład, kiedyś miałem do czynienia z ASO Citroena i za więcej dziękuję :doh: No chyba ze kiedyś zmienię na Subaru :decayed:

Spytaj się Pabla bo ostatnio to on decyduje kiedy są spoty odwoływane i zwoływane jak widać powyżej

haha :grin:

---------- Post dopisany at 11:52 ---------- Poprzedni post napisany at 11:49 ----------

Elegancki felunek, ktoś się orientuje co to?

rs4 :wink:

To pozamiatane :wink: 18" nie chce :tongue4:

sa mniejsze :tongue:

Rs4 - Felgi 17" - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

W przyszłym tygodniu jak zrobię dokumentację zdjęciową, będę rozmawiał z dyrektorem na temat załatwienia sprawy to opiszę czy mnie olali (raczej tak będzie) czy naprawili swój błąd. Wiem tylko jedno: jak nie masz potrzeby to omijaj szerokim łukiem ASO w Krakowie (obydwa).

Wiem tylko jedno: jak nie masz potrzeby to omijaj szerokim łukiem ASO w Krakowie (obydwa).

Ja akurat nie narzekam na ASO Bełtowski :wink:

Wybiera się ktoś na spocik dzisiaj ? Ja będę :decayed:

Panowie potrzebuję kupić kartę pamięci do navi RNS-E. Ma może ktoś na zbyciu starą kartę nie SDHC??

Wiem tylko jedno: jak nie masz potrzeby to omijaj szerokim łukiem ASO w Krakowie (obydwa).

Jak zna się parę osób i wiedzą, że z autem należy obchodzić się jak z jajkiem to może jest ok, ale jak ktoś przyjedzie "z ulicy" zleci naprawę to jest fuszerka na drucie czy w Bełtowskim czy w AS, niestety, człowiek myśli że zapłaci x3 i będzie miał jak z fabryki a tu okazuje się, że u Mirka w stodole zrobią lepiej.... i 3x taniej!

Ja tam z AutoSpeciala jestem zadowolony bardzo.

Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2

---------- Post dopisany at 12:56 ---------- Poprzedni post napisany at 12:55 ----------

Jak zna się parę osób i wiedzą, że z autem należy obchodzić się jak z jajkiem to może jest ok, ale jak ktoś przyjedzie "z ulicy" zleci naprawę to jest fuszerka na drucie czy w Bełtowskim czy w AS, niestety, człowiek myśli że zapłaci x3 i będzie miał jak z fabryki a tu okazuje się, że u Mirka w stodole zrobią lepiej.... i 3x taniej!

Ile razy miałeś taka historię?

Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2