Sqizzy Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Siemano, chłopaki macie tu kogoś z Czorsztyna ? Jadę tam w czwartek i chciałem o parę rzeczy zapytać :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Siemano, chłopaki macie tu kogoś z Czorsztyna ? Jadę tam w czwartek i chciałem o parę rzeczy zapytać :-) Może nie z Czorsztyna ale moje okolice Co potrzebujesz wal na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Siemano, chłopaki macie tu kogoś z Czorsztyna ? Jadę tam w czwartek i chciałem o parę rzeczy zapytać :-) Może nie z Czorsztyna ale moje okolice Co potrzebujesz wal na PW Są tam jakieś bary/kluby gdzie można zjeść i ew. potańczyć ? szukałem w necie ale nic ciekawego nie znalazłem :-) Znasz jakieś ciekawe miejsca tam ? Chcę wleźć na Trzy Korony wiesz może gdzie jechać żeby dotrzeć do szlaku turystycznego jak najbliżej góry ? Do tego pewnie zamek w niedzicy :-) To co chcemy zwiedzić to już w miarę ugadane, teraz tylko co z jakimiś lokalami w tym Czorsztynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 miłego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 dziękuję serdecznie, skoro polecacie z pewnością zaglądnę!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Dzien dobry juz w koncu z domku Boseron a dlaczego 3.0 nie wchodzi w gre? Bo jakoś nie rozumiem dlaczego o pytasz o 2.7 a 3.0 nie wchodzi w gre skoro to te same silniki... Audiczka dostaje własnie nowe napinacze i sprzegło przy okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Powrót do żywych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 p.s. akurat 3.0 to jeden z bardziej udanych silnikow audi - trzeba tylko miec na uwadze wtryski i napinacze i robisz 500kkm bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 2.7 nie było w q w B7 natomiast w C6 było q jako opcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip1001 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Ktoś może coś powiedzieć o silniku 2.7 tdi i jak się ma ten silnik w c6 i jak się ma spalanie oski do q? Powiem od razu że 3.0 nie wchodzi w grę Ja właśnie sprzedałem swoje A6 C6 z 2,7 TDI na pokładzie Jak dla mnie to chyba najlepszy silnik chociażby w modelu C6 z racji małego apetytu na paliwo. Jak kogoś to nie rusza to pewnie lepszą opcją jest 3,0 TDI z racji Q w standardzie. W każdym razie moim zdaniem 2,7 TDI jest na prawdę udaną jednostką. Najważniejsze to znaleźć egzemplarz z końca produkcji z pewną historią i cieszyć się jazdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 ooo forum działa powitać w upalny dzionek pewnie w weekend zacznie lać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 W piątek o 15stej lunie napewno i tak do niedzieli znając życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Powitać odpisałbyś na sms Jechałem samochodem a później sobie zapomniałem Myślę nad tym cały czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 W piątek o 15stej lunie napewno i tak do niedzieli znając życie LOKO dzwoniłem do Piotrka z car detalingu z Wieliczki i na piątek jestem umówiony z Michailem podjedziemy sprawdzimy co i jak oraz jaką cenę powie. Ktoś u nas robił u nich? Auto SPA Detailing - Polerowanie i renowacja lakieru - Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 W piątek o 15stej lunie napewno i tak do niedzieli znając życie LOKO dzwoniłem do Piotrka z car detalingu z Wieliczki i na piątek jestem umówiony z Michailem podjedziemy sprawdzimy co i jak oraz jaką cenę powie. Ktoś u nas robił u nich? Auto SPA Detailing - Polerowanie i renowacja lakieru - Kraków Odezwij się jak się coś dowiesz W piątek wieczorem będę w Niepołomicach bo jadę robić Audice 100ke znajomemu - jakbyś miał po drodze to wpadnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Mierzylem zawsze mam ten numer ale te mają przód gumowy i nie rozciagna się więc co mam wyciąć dziurę :-) Boseron można spróbować rozklepac na kopycie i powinno coś pomóc.Podjedz na bobrzynskiego do warsztatu szewskiego na osiedlu europejskim i wszystko ci mój kolega powie czy da się to zrobić czy nie, bo nie masz daleko Wysłane z mojego GT-S5830i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F1le Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 W piątek o 15stej lunie napewno i tak do niedzieli znając życie LOKO dzwoniłem do Piotrka z car detalingu z Wieliczki i na piątek jestem umówiony z Michailem podjedziemy sprawdzimy co i jak oraz jaką cenę powie. Ktoś u nas robił u nich? Auto SPA Detailing - Polerowanie i renowacja lakieru - Kraków Zmiana koloru całego auta Oczyszczenie lakieru samochodowego - usunięcie osadów z drzew, żywicy, smoły, asfaltu i innych Chemiczne przygotowanie powierzchni - dzięki któremu powłoka będzie idealnie przylegać do karoserii Zabezpieczenie pozostałych elementów samochodu - felg, lamp, szyb i pozostałych - wybranych przez klienta elementów Zmiana koloru auta metodą natryskową z wykorzystaniem technologii PLASTILAK cena od 750,- zł I tutaj moje pytanie, o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Dlatego tak jak ten gość mi powiedział, najlepiej podjechać autem i wtedy się wszystko wyceni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electrofinger Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Witojcie; dostanę w Kraku pompę wody do mojego auta z metalowym wirnikiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Witojcie;dostanę w Kraku pompę wody do mojego auta z metalowym wirnikiem? jeśli nie dostaniesz, zamów od Dzika z forum, cena napewno najniższa z możliwych, a paczka na drugi dzien jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi