KERCZI Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Mo ja zaraz wracam do Krakowa i robie to samo :-) Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Mo ja zaraz wracam do Krakowa i robie to samo :-) Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 to zrób to też za mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Mo ja zaraz wracam do Krakowa i robie to samo :-) Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 to zrób to też za mnie i za mnie też.. w ogóle to wpadlibyście na kawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Mo ja zaraz wracam do Krakowa i robie to samo :-) Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 to zrób to też za mnie i za mnie też.. w ogóle to wpadlibyście na kawe Kiedy? W PT u Wąskiego? Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Mo ja zaraz wracam do Krakowa i robie to samo :-) Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 to zrób to też za mnie i za mnie też.. w ogóle to wpadlibyście na kawe Kiedy? W PT u Wąskiego? Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 wpadnij dzisiaj do mnie do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Cuber zmień główne info o spotach na Wtorek. Panowie proponuje dzisiaj zrobić małego spontana na klasykach które są na parkingu przy błoniach jak jest Wisła. Ma być Daniel od 80ki, kolega od S6 i parę jeszcze osób. Ja koło 21:00 bym tam podjechał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 No to zmiana terminu spocików OSTATNIA! WTOREK godzina 20-sta miejsce bez zmian! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 No to zmiana terminu spocików OSTATNIA! WTOREK godzina 20-sta miejsce bez zmian! No to ja będę wolny dopiero od północy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 fajna opcja z tym dzisiejszym spotem jak wyrobie/imy to przyjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 fajna opcja z tym dzisiejszym spotem jak wyrobie/imy to przyjadę Jak pojedziesz to jeszcze na miejscu chce te koła przymierzyć więc pierun wie ile zejdzie ;-) Ale jak coś to jedną felgę będziesz wiózł na kolanach ;-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeXteR_NH Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 powitać, Panowie:hi: W takie upały nic nie wchodzi lepiej jak zimne piwko ;-) true story, bro;) + FIFA i komplet szczęścia a co do spotów, to rozumiem, że teraz w niedzielę nie ma, tylko już we wtorek dopiero? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Cuber zmień główne info o spotach na Wtorek.Panowie proponuje dzisiaj zrobić małego spontana na klasykach które są na parkingu przy błoniach jak jest Wisła. Ma być Daniel od 80ki, kolega od S6 i parę jeszcze osób. Ja koło 21:00 bym tam podjechał. Hmm, no może bym wpadł... Działa Wam powiadamianie na @ o nowych wiadomościach w wątku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 a co do spotów, to rozumiem, że teraz w niedzielę nie ma, tylko już we wtorek dopiero? Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 To pogadali z tym terminem spotów. Zastanawia mnie tylko dlaczego w ankiecie nie było podanych dni wolnych od pracy:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 To pogadali z tym terminem spotów. Zastanawia mnie tylko dlaczego w ankiecie nie było podanych dni wolnych od pracy:whistling: Robercie, wygrała niedziela i....... i na spotach było 5-6 osób w dzień tygodnia było minimum 2 a nawet 3 razy tyle osób stąd brak w ankiecie tego dnia , po za tym za Niedzielami głosowały te osoby które w obecnej za Piatkiem czyli osoby nie od nas z rejonu........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucazzz Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Dozobaczenia na klasykach:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Jak ja nienawidzę czwartkow! Właśnie mi wypisuje mandat 200zł i 4 pkt i to praktycznie pod domem na Stella Sawickiego ---------- Post dopisany at 20:14 ---------- Poprzedni post napisany at 20:12 ---------- S6 C7 właśnie złapali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Jak ja nienawidzę czwartkow! Właśnie mi wypisuje mandat 200zł i 4 pkt i to praktycznie pod domem na Stella Sawickiego ---------- Post dopisany at 20:14 ---------- Poprzedni post napisany at 20:12 ---------- S6 C7 właśnie złapali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Dobry po prawie tygodniu prowadząc zajęcia z elektroniki dla dzieciaków dochodzę do wniosku, że na syna jeszcze mam czas To jak teraz mam sobie ogarniać wtorki w robocie wolne na spoty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOHITO Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 chyba odpadne ze spotów ...bo musze moją biała A4 sprzedać .. kurde ten kryzys.... jutro wystawie na allegro ... niech sie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi